i ja tu tez bylam pierwsza i przyjechala nadgorliwa nie mam juz sily z nia walczyc i mimo ze miejsce spokojne zuwazylam ze rodzinie to pasi i doklada tylko pracy ja rezygnuje 17dni i koniec
i ja tu tez bylam pierwsza i przyjechala nadgorliwa nie mam juz sily z nia walczyc i mimo ze miejsce spokojne zuwazylam ze rodzinie to pasi i doklada tylko pracy ja rezygnuje 17dni i koniec
i tylko nasuwa sie pytanie dlaczego polka polce tak czasami nie przychylna jest
W swojej pracy spotkałam wiele zmienniczek.Były różne, zawsze przekazuję pracę i mówię na co zwracać uwagę , czego nie robić,ale to nie kiedy nie dociera.Kiedyś uprzedzałam , że nie obcinamy paznokci u nóg, bo przychodzi do tego facet ze sprzętem i się profesjonalnie tym zajmuje za 20Euro.Zmienniczka chciała sie wykazac i obcinała malutkim obcinaczem do paznokci (paznokcie z grzybicą).Twierdziła ,że to należy do opieki.Zapytałam ją ile za to dostała kasy odpowiedziała, że nic .Więc po co to było.
Powiedziałam jej , że na nastepny raz to może nawet obgryzać, jak lubi.
Po co pytasz co robi poprzedniczka rob swoje.Kazda,kazdy jest inny i niech taki zostanie.To co dla mnie wydaje sie dobre dla innej ospby jest zle.Podopieczna nie ma instrukcji obslugi wiec mozna obowiazki wykonywac po swojemu.Moja podopieczna wrocila do domu z Heimu tez z grzybica kupilysmy masc i po robocie ma czyste stopy i paznokcie.Pracuje,ale moja zmienniczka tez moze powiedziec,ze zaniedbalam cos bo inaczej na to patrzy.Ale wole zeby to powiedziala mnie.