Nie wiem z jakiego zakątka kraju pochodzisz Samboja, u mnie w zachodnopomorskiem za komplement odpłacamy szczerym uśmiechem i mówimy:- dziękuje a dobremu znajomemu strzelimy nawet całuska :macho:
Nie wiem z jakiego zakątka kraju pochodzisz Samboja, u mnie w zachodnopomorskiem za komplement odpłacamy szczerym uśmiechem i mówimy:- dziękuje a dobremu znajomemu strzelimy nawet całuska :macho:
Zauważyłam już w różnych rejonach Niemiec ,że jak coś się pochwali ,powie ,że ładne to zaraz mówią ile ta rzecz kosztowała i jaka droga była.Nie ważne czy to dom ,samochód ,meble ,czy ubranie .
W Polsce to raczej nikt nie powie nawet zapytany ile za coś zapłacił.
To ma też dobre strony, jak taki Niemiec za mną łaził to od razu mi mówił ile ma na koncie, ile zarabia i ile bedzie miał emerytury i jeszcze pytał czy by mi to wystarczyło, masz od razu jasną sytuację hi,hi,hi...
A stał nad grobem czy jeszcze nie ???
To ma też dobre strony, jak taki Niemiec za mną łaził to od razu mi mówił ile ma na koncie, ile zarabia i ile bedzie miał emerytury i jeszcze pytał czy by mi to wystarczyło, masz od razu jasną sytuację hi,hi,hi...
A stał nad grobem czy jeszcze nie ???
Ja to się nawet profilaktycznie nie mogę pozastanawiać bo poza kotką to w de nikt za mną nie łazi, w pl zresztą też nie.
Bo Wy tam półniemce :D
Swojego czasu zjechałam niemal całą Polskę i wszędzie spotykałam się bardzo często z taką postawą. Oczywiście wszystko zależy od otoczenia i środowiska, ale marudzenie to wszak nasz sport narodowy :P
Doktor mojej podopiecznej w zeszłym roku wytłumaczył mi, że mąż idealny to 60x90x42.
60 milionów euro na koncie. 90 lat. 42 stopnie gorączki.
Doktor mojej podopiecznej w zeszłym roku wytłumaczył mi, że mąż idealny to 60x90x42.
60 milionów euro na koncie. 90 lat. 42 stopnie gorączki.
oj ten swiat na mrozonki schodzi.Nie mozna ufac nikomu