moje przedświąteczne hobby , wycisza , uspokaja , relaksuje i raduje .... a przy tym proste jak konstrukcja cepa , więc uskuteczniam ....

moje przedświąteczne hobby , wycisza , uspokaja , relaksuje i raduje .... a przy tym proste jak konstrukcja cepa , więc uskuteczniam ....
My razem z cora zbieramy magnesy na lodowke z roznych miast- w tym momencie mamy 49( tylko, bo mało zwiedzam Pl) magnesy z Polski i 94 magnesy zza granicy. Najbardziej egzotyczne to np. Mauritius, Pekin. Jestesmy bardzo dumne z naszej kolekcji. Kilka osob z forum tez przyczynilo się do jej powiększenia- za co dziękujemy :-) gdyby ktoś chciał nam pomoc powiekszyc nasza kolekcje- proszę o prywatna wiadomość na maila ( w profilu).
Dzień Dobry.
Polecam książkę, Philip G. Zimbardo - Psychologia i zycie.
To książka o badaniach ludzkiej psychiki i zachowania. O tym jak postrzegamy świat, jak się porozumiewamy, jak myślimy, uczymy się i jak śpimy.
Jak i dlaczego zakochujemy się, dlaczego uważamy siebie za nieśmiałych, zachowujemy się w sposób agresywny, albo dlaczego ludzie zapadają na chorby psychiczne. Interesuje mnie psychologia człowieka, a także zrozumienie tego, jak funkcjonuje mózg ludzki.
Również mogę ją polecić, chociaż dość dawno ją czytałam. Ale uważam, że aby tego typu książki czytać, trzeba chociaż trochę, troszeczkę interesować się psychologią. A tę drugą pozycję Zimbardo masz pewnie w wersji papierowej ?
Dzień Dobry.
Polecam książkę, Philip G. Zimbardo - Psychologia i zycie.
To książka o badaniach ludzkiej psychiki i zachowania. O tym jak postrzegamy świat, jak się porozumiewamy, jak myślimy, uczymy się i jak śpimy.
Jak i dlaczego zakochujemy się, dlaczego uważamy siebie za nieśmiałych, zachowujemy się w sposób agresywny, albo dlaczego ludzie zapadają na chorby psychiczne. Interesuje mnie psychologia człowieka, a także zrozumienie tego, jak funkcjonuje mózg ludzki.