Nasze hobby #2

12 stycznia 2017 07:54 / 2 osobom podoba się ten post
jolast

odrosty ma ciemne wiec to chyba nie przysłowiowa blondynka, oder?
15 marca 2017 11:05
zależy gdzie ma te ciemne odrosty hihi?
15 marca 2017 13:22 / 1 osobie podoba się ten post
Muzyka,muzyka dużo muzyki i gitaryyyy;)jogging,spacery,rower.Dobre jedzenie również moim hobby i lekiem na moje złe samopoczucie;)
30 marca 2017 20:41 / 15 osobom podoba się ten post
Nie wiem, gdzie jest nasze hobby, więc pokażę tutaj na poprawę humoru. Jutro reszta stadka. Gosip dziękuję za zmniejszenie.
30 marca 2017 20:49 / 6 osobom podoba się ten post
aniao

Nie wiem, gdzie jest nasze hobby, więc pokażę tutaj na poprawę humoru. Jutro reszta stadka. Gosip dziękuję za zmniejszenie.

Śliczne ))) zazdraszczam ,i to bardzo zazdraszczam takich zwinnych paluszków ,
31 marca 2017 19:45 / 11 osobom podoba się ten post
aniao

Nie umiem dodać następnych zdjęć :nerwowy2:

31 marca 2017 19:45 / 9 osobom podoba się ten post
aniao

Nie umiem dodać następnych zdjęć :nerwowy2:

Spoko, nie złość się cała rodzinką Twoich kurek już się melduję.

31 marca 2017 19:49 / 7 osobom podoba się ten post
Gosiap, dziękuję , przed chwilą też mi się udało jedno zdjęcie wstawić, bo ja jestem zdolna inaczej
31 marca 2017 19:52 / 3 osobom podoba się ten post
aniao

Gosiap, dziękuję :buziaki1:, przed chwilą też mi się udało jedno zdjęcie wstawić, bo ja jestem zdolna inaczej :-)

Moze to kurki nie chcialy tu pozowac. 
Nie mogłam wcześniej POD dawał popalić.
31 marca 2017 20:03 / 5 osobom podoba się ten post
aniao

Ania cudeńka, po prostu cudeńka
I pomyśleć, że kiedyś też cosik na szydełku umiałam wydziergać... 
Teraz pamiętam chyba tylko łańcuszek, ale pewności nie mam. Dawno nie praktykowałam.
No śliczności, nie mogę się napatrzeć. Ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiego jednego cuda?
31 marca 2017 20:09 / 8 osobom podoba się ten post
ewal8

Ania cudeńka, po prostu cudeńka :buziaki1: :buziaki1:
I pomyśleć, że kiedyś też cosik na szydełku umiałam wydziergać... 
Teraz pamiętam chyba tylko łańcuszek, ale pewności nie mam. Dawno nie praktykowałam.
No śliczności, nie mogę się napatrzeć. Ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiego jednego cuda?

Przy mojej "nowej" Podopiecznej cały dzień. A tak naprawdę to około dwie godziny, no może trzy. Ja się tego nauczyłam z kursu Splocika, to jest naprawdę proste. Ja robię na szydełku tylko łatwe rzeczy dla odstresowania. Mam parę zdjęć, ale nie umiem zmniejszać, więc nie wstawiam.

Kokoszki robiłam wg tego opisu na blogu Splocika http://splocik.blox.pl/2009/02/Wielkanocna-kokoszka.html
31 marca 2017 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
aniao

Przy mojej "nowej" Podopiecznej cały dzień. A tak naprawdę to około dwie godziny, no może trzy. Ja się tego nauczyłam z kursu Splocika, to jest naprawdę proste. Ja robię na szydełku tylko łatwe rzeczy dla odstresowania. Mam parę zdjęć, ale nie umiem zmniejszać, więc nie wstawiam.

Kokoszki robiłam wg tego opisu na blogu Splocika http://splocik.blox.pl/2009/02/Wielkanocna-kokoszka.html

Fajnie zapodana instrukcja.Czy kogucika też kokoszkom zrobisz?
Jak wrócę do domu to może zdąże na Wielkanoc jedną zmajstrować.
31 marca 2017 23:07 / 5 osobom podoba się ten post
aniao

Czy ja muszę być takim anty- talentem? są śliczne ! podziwiam bo sama nie potrafię .
15 kwietnia 2017 00:59 / 3 osobom podoba się ten post
aniao

Nie miałam czasu przysiasc i zrobić taką kurke jak Ty Aniu ale wygrzebalam z zakamarków kokoszke, którą moja mama dawno temu robiła.  Pasują do siebie? Nie pasują ale będą stały obie na świątecznym stole bo ważne są dla mnie.

15 kwietnia 2017 02:50 / 3 osobom podoba się ten post
Pasują! Kura i kura