Kasiu, Ty masz windows 7 czy 8, czy 10?
Kasiu, Ty masz windows 7 czy 8, czy 10?
7 Starter:( Beznadziejny system.Dzis nie wojowałam ze Skypem ,korzystam z tej wersji BETA.Ten normalny nadal bez mozliwości zalogowania się:(
Wysłałam instalkę tego pliku emalią. Jak nie planujesz zakupu kompa, to może Linux?
Ja mam w netbooku z win 7 starter i używałam go z powodzeniem, a do danych z windowsa z poziomu linuxa się dostaniesz a i skype na linuxa też istnieje.
wlasnie skasowalem wszystkie zdjęcia z karty SD aparatu ze splywu kajakowego i dzisiejszego dnia w Kielcach:przeklina:
Mam nadzieję ze dadza sie odzyskac
Jak skasowales? Sprawdzales w koszu? Czy dales polecenie skasowania "ostatecznego"? Może któryś z tych programów da rade: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/darmowe-programy-do-odzyskiwania-danych.html
wlozylem kate z aparatu do laptopa i .....................
przez przypadak nacisnolem usun,
Nic nie ma w koszu wiec odzyskuje teraz utracone dane z karty.Troszke to potrwa:-)
A, no, troche czasu Ci zajmie, nastepnym razem uwazaj, gdzie palca kladziesz! :-) Gdzie byles na splywie?
Rzeka Czarna Nida,ktora łaczysie z biala Nida w Nidę właściwą .Świętokrzyskie.Polecam wszystkim.
Ile kilometrow szlaku? Jaki stopien trudnosci? Kurde, na Nidzie nie bylam, a szkoda ... Mam nadzieje, ze odzyskasz fotki i sie pochwalisz ...
Modusiu prosze o instrukcję usunięcia tego idiotycznego !!!! "facebooka". Mam operę.
Generalnie nie pojmuje dlaczego i kto ma nasze sugestie w dooopie i tak lekceważy użytkowników forum. Wszyscy się skarżą na wstawienie tej reklamy, nikt z tego nie korzysta, bo to wnerwiające. Ci co chcą wejść na facebooka znają drogę. Co to za pomysł, skoro nikt tego nie chce ?? To jest złośliwość !!
Modusiu prosze o instrukcję usunięcia tego idiotycznego !!!! "facebooka". Mam operę.
Generalnie nie pojmuje dlaczego i kto ma nasze sugestie w dooopie i tak lekceważy użytkowników forum. Wszyscy się skarżą na wstawienie tej reklamy, nikt z tego nie korzysta, bo to wnerwiające. Ci co chcą wejść na facebooka znają drogę. Co to za pomysł, skoro nikt tego nie chce ?? To jest złośliwość !!