Dla tych co maja doła

06 października 2013 17:47
A ja mam dola,nie przez moja rodaine nie przez pdp tylko rodzina pdpej
caly przedobiadek onaona zle sie czula siedzialam murem pry lozku pilnowalam,zrobilam wszystko co nalezalo ale nie udalo mi sie powiadomic rodziny synoooooowwiec ten przyjechal kolo 5 i mu mowwie jak bylo aoooooon na mnie z r....em,czemu nie zadzwonilam i nie krzyczy ty wyje na mnie ,zachowanie pdp moge zniesc ale tj cieeeezkie chwile
06 października 2013 17:48
Mycha

No to mnie zmartwiłaś, bo myślałam że będzie lepiej ;-/// a tu kicha. Czyli pruderyjni byliśmy, jesteśmy i będziemy ;-///

Nie wszyscy Mycha ,nie wszyscy:):):)
06 października 2013 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

A ja mam dola,nie przez moja rodaine nie przez pdp tylko rodzina pdpej
caly przedobiadek onaona zle sie czula siedzialam murem pry lozku pilnowalam,zrobilam wszystko co nalezalo ale nie udalo mi sie powiadomic rodziny synoooooowwiec ten przyjechal kolo 5 i mu mowwie jak bylo aoooooon na mnie z r....em,czemu nie zadzwonilam i nie krzyczy ty wyje na mnie ,zachowanie pdp moge zniesc ale tj cieeeezkie chwile

podopieczna wiadomo chora jest i jest róznie ale jak z rodziną pod górke to juz katastrofa.......najlepiej na takie sytuacje spokojem reagowac tak mysle.... 
06 października 2013 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
Ja zawsze jestem spokojna (jestem tu 27dni ale ci jej synowie jeden ksiadz drugi jakis inteligent )ale wariaci normalnie ,nie potrafia spokojnie mowic tylko wyja masakra ale zeby jeszcze byla racja po ich stronie ale juz w czwartek jade i do odjazdu chyba zadnego nie ujrze tym sie pocieszam
20 października 2013 20:10
Tam od razu się wieszać...za łatwo by było.
20 października 2013 20:10
Geronimo: nie, nie przesadzaj ! Tobie ? Niemozliwe, zeby bylo az tak zle ...
20 października 2013 20:16
Daj spokój chlopie,jaka deprecha? Z każdego dołu można wyjsc. A co,znowu masz powtórkę z rozrywki?
20 października 2013 20:16
Wśród tylu kobiet...depresja nie jest możliwa, nie wierzę...
20 października 2013 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
Moze to niedziela.Ten dzien zawsze dzialal na mnie przygnebiajaco.Dopiero w DE polubilam i docenilam poniedzialki.Nowy tydzien,nowa nadzieja.Glowa do gory.Zawsze moze byc gorzej-))
20 października 2013 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
Gieronimo,
jak jesteś juz na dnie, to zawsze jeszcze możesz usłyszeć pukanie od spodu.

20 października 2013 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Geronimo piszesz głupoty ,durnoty,życie takie piękne a jemu się nie chce żyć,zrób coś z tymi myślami głupimi i nie panikuj jak baba.Poszukaj normalną babę do tańca i rożańca i ciesz się tym co masz życie i tak jest krótkie.
20 października 2013 20:19
A myślałam,że się wyjaśniło i dotrwasz do konca kontraktu.....
20 października 2013 20:23
Może wywal tu co masz na wątrobie,
będzie Ci lżej.
Oczywiście jesli możesz.
20 października 2013 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
To znaczy że nie są bliskie,Tobą się nie przejmują to dlaczego ty się przejmujesz.Nie rozczulaj się nad sobą,i nie płacz nad rozlanym mlekiem,nie warto
20 października 2013 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
Zgadza się,że najłatwiej powiedzieć....Trzeba do każdej decyzji dojrzeć i trzeba wszystko przetrawic.Potrzeba Ci czasu.