Dla tych co maja doła

20 października 2013 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
Też mnie bolała kiedys dusza wiem jak to boli,ale dziesiaj z perspektywy czasu wiem jaka byłam głupia.Rozumiem Cię, wiem że łatwo doradzać.
20 października 2013 20:39
Wierzę, ze podejmiesz madrą decyzję.

Pamietaj nigdy nie jest tak źle, zeby nie mogło być gorzej.
Jedynie śmierć jest ostateczna.
20 października 2013 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
://   Kurcze, a szkoda, taki sympatyczny facet i do tego twardziel..... Jak Ci pomoc?
I dodam jeszcze, ze nie ma tego zlego co by na dobre wyszlo - to sie sprawdza :)
20 października 2013 20:43 / 5 osobom podoba się ten post
Może nie jestem znawca tematu ani żadnym fachowcem w tej dziedzinie.Może ??? Znam jedna dobra rade na doła. Nie chcesz mieć doła - przestań go kopać
20 października 2013 20:45
Jak nie Ty sobie poradzisz, to kto sobie poradzi? Twardy jestes, pamietaj :)
20 października 2013 20:45
ORIM

Może nie jestem znawca tematu ani żadnym fachowcem w tej dziedzinie.Może ??? Znam jedna dobra rade na doła. Nie chcesz mieć doła - przestań go kopać

super krótko i na temat.Pięknie
20 października 2013 20:48
ORIM

Ale czasami ziemia sama usuwa sie pod nogami :)
Takie ruchome piaski
20 października 2013 20:52
Z dołkami to jest tak że kto pod kim dołki kopie to sam w nie wpada.Moze to cie pocieszy
20 października 2013 20:56
co Ty bys Nam napisal, gdybyś przeczytal post, ze ktoras z Nas ma dola i chce sie wieszac?niewazne czemu, co wtedy napisa;bys?hmmm?
20 października 2013 20:57
Geronimo, hm.... masz mojego e-maila, jesli potrzebujesz z kims pogadac (bo tu nie mozesz, z jakis tam osobistych przyczyn), to pisz tam. Jesli chcesz, ja nie narzucam sie :))
20 października 2013 20:58
Angel wez sie z nim umów i zaraz chlopakowi przejdzie:)
20 października 2013 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

Angel wez sie z nim umów i zaraz chlopakowi przejdzie:)

Wiesz.... Szkoda mi go, a uwierz jakby byl pod reka, juz na pewno zabralabym go na browarka:)
20 października 2013 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
Angel76

Wiesz.... Szkoda mi go, a uwierz jakby byl pod reka, juz na pewno zabralabym go na browarka:)

Ja tez bym go zabrała na browarka,nawet bym go przytuliła,bo my wszyscy na tym wyjeżdzie to tacy biedni jesteśmy,bezpańscy....
20 października 2013 21:05
Geronimo i ja stawiam :)))
20 października 2013 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Angel76

aaa, taki masz plan, od browarka zacząć, z M sie nie udalo to...................biedny, opieraj sie jej:):)