Dla tych co maja doła

19 marca 2014 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Czasem jestem zbyt logiczny..może jednak jak koń. Muszę sie frau uważniej przyjrzeć ;) I jeszcze raz: to nie ONA jest PDP, tylko jej mąż. Ona jest  j.w.

No to jesli zwróciłaby mi uwagę, a ona zdrowa jak kobyła, to bardzo grzecznie odpowiedziałabym, że ja też muszę odpocząć, bo ja nie żaden koń jestem.
Miałam także podobnie, tyle ze to pan był osobą zdrową. i wiesz co? Poskutkowało.
19 marca 2014 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Gdybyś chadzała na 8 cm, moglibyśmy sobie spojrzeć prosto w oczy  ;)))

No dobrze. Dla Ciebie zrobię wyjątek. 
19 marca 2014 22:07 / 3 osobom podoba się ten post
amelka55

No dobrze. Dla Ciebie zrobię wyjątek. 

Tak coś czułem, że jesteś wyjatkową kobietą ;)
19 marca 2014 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
Nie gustuję w wirtualnym 'sponiewieraniu' , tażże spoko. Idź na całość ;)

...coś czuję, że wpadnie tu zaraz Kasia sześćdziesiąt trzy z jakimś zgrabnym wierszykiem o koniach i kobyłach ...
19 marca 2014 22:17 / 6 osobom podoba się ten post
...tylko mi nie piszcie, że z tym moim dołem to prowokacja ;) No dobra, troche tak :) Warto jednak było, by zobaczyć tyle empatii, pospolite ruszenie z odsieczą.

Girls ! You are wonderful :)

I ORIM też :)
19 marca 2014 22:27 / 4 osobom podoba się ten post
Nie ma pana J.:( Inaczej nie siedziałabym od rana do nocy na forum!!!Jest we Wro,sama go tam wysłałam na cały długaśny tydzień-robi mamie remoncik:):)A ja punktuję u teściówki:):):):)

Prowincjusz - Ty to jak każdy chłop łasy na czułości/forumowe/ jak misio na miodek:)Na wierszyk to musi byc impuls....a ni ma:(
19 marca 2014 22:48 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie ma pana J.:( Inaczej nie siedziałabym od rana do nocy na forum!!!Jest we Wro,sama go tam wysłałam na cały długaśny tydzień-robi mamie remoncik:):)A ja punktuję u teściówki:):):):)

Prowincjusz - Ty to jak każdy chłop łasy na czułości/forumowe/ jak misio na miodek:)Na wierszyk to musi byc impuls....a ni ma:(

Kasiu, z Twojego posta wnioskuję, że Ci Impuls do Wrocka nawiał ;) A tu wiosna radosna, Marzanny, Dziewanny w nurtach rzek topić trzeba i rymy w forach, smutki do wódki.. Może ja 'jakąś' niemiecką Margot w Sprewie zamoczę...;)
19 marca 2014 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Kasiu, z Twojego posta wnioskuję, że Ci Impuls do Wrocka nawiał ;) A tu wiosna radosna, Marzanny, Dziewanny w nurtach rzek topić trzeba i rymy w forach, smutki do wódki.. Może ja 'jakąś' niemiecką Margot w Sprewie zamoczę...;)

Nie zwróciłeś uwagi-ja impulsa do rymowanek zazwyczaj na wyjeździe mam:)W domu rzadko kiedy:)Więc interpretacja mylna:):)A Tobie też nieźle rymowanie idzie,to mnie zastąp:):):)
19 marca 2014 22:59 / 9 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie zwróciłeś uwagi-ja impulsa do rymowanek zazwyczaj na wyjeździe mam:)W domu rzadko kiedy:)Więc interpretacja mylna:):)A Tobie też nieźle rymowanie idzie,to mnie zastąp:):):)

Jesteś jak nasi wielcy poeci. Oni tylko na wygnaniu, z tęsknoty za Ojczyzną tworzyli arcydzieła :)
A ja tez bodźca potrzebuję.
Nie lubie być pierwszy ;)

19 marca 2014 23:04 / 8 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Jesteś jak nasi wielcy poeci. Oni tylko na wygnaniu, z tęsknoty za Ojczyzną tworzyli arcydzieła :)
A ja tez bodźca potrzebuję.
Nie lubie być pierwszy ;)

Popłakałam si e ze śmiechu nad ostatnim zdaniem:):)I najszło było mnie skojarzenie takie,że w związku z tym dziewice to nie jest Twoja ulubiona specjalność:):):)Ale wierszyki piszesz całkiem,całkiem,Szukaj bodźca:)Może wena,niczym rącza kobyła przygalopuje niebawem:) 
19 marca 2014 23:13 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Popłakałam si e ze śmiechu nad ostatnim zdaniem:):)I najszło było mnie skojarzenie takie,że w związku z tym dziewice to nie jest Twoja ulubiona specjalność:):):)Ale wierszyki piszesz całkiem,całkiem,Szukaj bodźca:)Może wena,niczym rącza kobyła przygalopuje niebawem:) 

Kasiu, już nie ;) A przy rączej kobyle ani mi we łbie wierszem gadać.

19 marca 2014 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Kasiu, już nie ;) A przy rączej kobyle ani mi we łbie wierszem gadać.

Co-już nie???Dziewice,wierszyki czy rącze kobyły?:):):):):)Co się zamartwiasz -pisałeś ,że ona gdzieś wyjeżdża ,będziesz miał spokój:)
19 marca 2014 23:41 / 11 osobom podoba się ten post
kasia63

Co-już nie???Dziewice,wierszyki czy rącze kobyły?:):):):):)Co się zamartwiasz -pisałeś ,że ona gdzieś wyjeżdża ,będziesz miał spokój:)

Dziewice do klasztoru
wierszyki na forum
a rącze kobyły
sie zbyły

Poszły w niemiecką niewolę
zarobić na swe swawole

:)

20 marca 2014 06:55 / 3 osobom podoba się ten post
Tyle talentow sie marnuje,ale sie usmialam z samego rana,tak trzymajcie i juz sie zyc chce
20 marca 2014 08:26 / 1 osobie podoba się ten post
kotek

Tyle talentow sie marnuje,ale sie usmialam z samego rana,tak trzymajcie i juz sie zyc chce

No, wesoło było wieczorem.
Wiosna idzie radosna !!
:)