Dla tych co maja doła

19 marca 2014 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Akurat w temacie ;P

Towar macany oddajemy do zwrotów......Ewentualnie odświeżamy i sprzedajemy jeszcze raz:):):)
19 marca 2014 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

juz nie dlugo bede mial neta w domu u dziadka - wywalczylem LTE to sie wtedy poruszam na forum

Nie strasz !!!
19 marca 2014 21:05 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Orim,Prowincjusz-no nareszcie!!!!!Zaszyliście się w jakiejś gawrze zimowej?????Ogarnąc sie i udzielać jak należy.Bycie na etacie rodzynka nie zwalnia od aktywności forumowej:):):)Reszty rodzynków też to dotyczy!!!!!!Wiosna idzie-ruszcie się chłopaki!!!!

Kasia, ja zarobiony jestem..nowe miejsce, wszystko inaczej , ale nie na odwrót. A reprymende dostałem właśnie za to, że siedzę przy lapie, wtedy ona mnie łapie, że mam klawiaturę na łapie..Ot, i pisz tu wiersze..;)
19 marca 2014 21:05
Mycha

Nie strasz !!!

a co Chcialas to bedziesz miala ha ha Nie wzywaj imienia nadaremnie ha ha
19 marca 2014 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Kasia, ja zarobiony jestem..nowe miejsce, wszystko inaczej , ale nie na odwrót. A reprymende dostałem właśnie za to, że siedzę przy lapie, wtedy ona mnie łapie, że mam klawiaturę na łapie..Ot, i pisz tu wiersze..;)

I skąd tu dół jak jest branie? :):):)
19 marca 2014 21:09
ORIM

a co Chcialas to bedziesz miala ha ha Nie wzywaj imienia nadaremnie ha ha

Dobra, odczekam. Zobaczymy jak będziesz hulał po forum. 
19 marca 2014 21:11 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

No zamiast w oczka zaglądać to się gapisz w jakiś ekranik !!!  Toż kobieta się załamała i poszła w tango !!  O Ty niedobry opiekunie, popraw się. Babcię za rączkę trzymaj itp. itd - hehe. 
A za co Cię łapie ????
19 marca 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Dobra, odczekam. Zobaczymy jak będziesz hulał po forum. 

tak jak na poprzednim miejscu co dzien i do bolu Znow Wam bede gral muzyczke i pisal kawaly
19 marca 2014 21:12
Mycha

No to już cos konkretnego ;-)))
Prowincjusz, gdzieś Ty się podział ???  

.. ich bin ein Berliner ;) jeszcze cztery tygodnie :)
19 marca 2014 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

.. ich bin ein Berliner ;) jeszcze cztery tygodnie :)

oj tam tylko cztery tygodnie
19 marca 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55

Prowincjusz, a ta pani chora na demencje?

Frau zdrowa, pracuje. Doktor und Direktor @
19 marca 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
Pewnie byłoby za trudno nim kręcic. Za to kręci "inaczej". 
19 marca 2014 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

To dane wrażliwe. Umówmy sie na Alexanderplatz..;)

Prowincjusz, daj na luz.
To jest choroba mózgu i tego, co mówi chory, nie bierz do siebie, bo to nic nie da a jedynie poczujesz się źle.
Ona ma zniszczone komórki mózgowe. 
Najlepszym sposobem jest słuchanie jednym uchem a wypuszczanie drugim. To nie jest kierowane do Ciebie.
Chory nie myśli logicznie i kategoriami człowieka zdrowego. 
Wiem, że to jest bardzo trudne, ale trzeba sobie samemu pomóc w tej sytuacji. 
A dzielnica, w której przebywasz nie ma nic wspólnego z Twoim samopoczuciem, ponieważ wszędzie jedno słońce swieci )
Pozdrawiam.
19 marca 2014 21:27
Mycha

No zamiast w oczka zaglądać to się gapisz w jakiś ekranik !!!  Toż kobieta się załamała i poszła w tango !!  O Ty niedobry opiekunie, popraw się. Babcię za rączkę trzymaj itp. itd - hehe. 
A za co Cię łapie ????

To ja tu Koledze napisuję na poważnie, wysyłam, czytam a tu pani pana łapie i nie wiadomo za co łapie. 
I o jakiego doła chodzi? 
19 marca 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55

Prowincjusz, daj na luz.
To jest choroba mózgu i tego, co mówi chory, nie bierz do siebie, bo to nic nie da a jedynie poczujesz się źle.
Ona ma zniszczone komórki mózgowe. 
Najlepszym sposobem jest słuchanie jednym uchem a wypuszczanie drugim. To nie jest kierowane do Ciebie.
Chory nie myśli logicznie i kategoriami człowieka zdrowego. 
Wiem, że to jest bardzo trudne, ale trzeba sobie samemu pomóc w tej sytuacji. 
A dzielnica, w której przebywasz nie ma nic wspólnego z Twoim samopoczuciem, ponieważ wszędzie jedno słońce swieci :-))
Pozdrawiam.

Amelko, ona jest zdrowa jak kobyła. To jej Ehemann jest chory, do niego mam anielska cierpliwość ;)