Liczyć bieżące i przyszłe euraski na kontach.
:):):):)
Liczyć bieżące i przyszłe euraski na kontach.
:):):):)
Pomocy prosze moze ktos przetlumaczy na translatorze slowo
durchblutungsfordernd
pilne
Pomocy prosze moze ktos przetlumaczy na translatorze slowo
durchblutungsfordernd
pilne
To jest zdecydowanie lepsze od tego liczenia liści na drzewach :)))
Kurde, boli mnie gardło ;-/// zawsze woziłam jakieś prochy ze sobą, oczywiście nic się nie działo. A jak się wkurzyłam i zostawiłam prochy w domu to zaraz gardziołko się odzywa - złośliwe jakieś, fuj fuj !!! Na razie Jadę na solankach, do rana chyba się w sopel solny zamienię.
Co to może być, mam ciągle zimny łokieć ?? Do tego stopnia, że sprawdzam czy rękaw nie jest przypadkiem mokry ;-// Pewnie to od kręgosłupa, odcinek piersiowy, tak ???
Tylko łokiec i tylko u jednej ręki,a reszta kończyny?kolor skóry?Na okrągło czy masz "ciepłe" momenty?
Podczepie sie pod inne schmerzen bo mojego nie ma.
Zawsze ale to zawsze jadąc gdzieś dłuzej autem przy wiecznym otwieraniu okna i robieniu przeciągow miałam dolegliwosci związane z uchem i tylko prawym.Tym bardzie teraz jechałam długo były przystanki na papierosa w busie gorąco otwieranie drzwi i okna w czasie jady,włączona klimatyzacja dotarłam z bolącym uchem.Ale zawsze mam krople wiec zaaplikowałam sobie i przeszedł ból.Jestem tu juz prawie m-c okna otwarte,drzwi na taras otwarte i nic.
Nie jestem pewna poniewaz moze to być zbieg okolicznosci, ale corka mojej pdp co tydzieć stosuje nam akupresure.Powiedzialam jej o tej mojej przypadlosci -okleja mi serdeczny palec u prawej dłoni plasterm pod ktorym są takie dwie małe zółte blaszki z kryształkami po środku nosze to każdym razem 24 h.
Już sama nie wiem intryguje mnie to, bo kogo ucho nie bolało to nie co to jest za ból.