Na wyjeździe #3

04 października 2013 10:08 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Trzeci dzień w Polsce :) Jutro weselicho. Mam stres, jakbym to ja brała ten ślub ;)

Baw się dobrze, tańcz, jedz, pij. Lubię wesela, dawno nie byłam. Moja najstarsza coś wspomina o zręczynach.
04 października 2013 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
Oj, Barbarella: znow lapek w sina dal ??? Zart, oczywiscie !
04 października 2013 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
Witam koleżanki opiekunki. Jestem nowa na forum, pracuję od 2 lat jako opiekunka, obecnie podopieczna jest osobą leżącą. Córka studiuje medycynę i podesłała mi bardzo fajny link, a szczególnie filmiki, może już to znacie, mnie się bardzo przydaje więc chciałam podzielić się z Wami, aby praca była lżejsza. Pozdrawiam...http://damy-rade.info/
04 października 2013 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea: Ty powinnas juz do dzialu uzalenionych sie zapisac! Ale to pozytywny nalog, tyle, ze "niestrawny" dla rodzinki, wiem cos o tym, w domu patrza wilkiem, jak siadam do komputra ...
04 października 2013 11:00
emilia

Andrea: Ty powinnas juz do dzialu uzalenionych sie zapisac! Ale to pozytywny nalog, tyle, ze "niestrawny" dla rodzinki, wiem cos o tym, w domu patrza wilkiem, jak siadam do komputra ...

A myślałam, ze tylko moi tak alergicznie reagują na mojego lapka i mnie przy nim.
04 października 2013 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
Pojechał,żeby Ci internet odciąć:):):)
04 października 2013 11:06 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

A myślałam, ze tylko moi tak alergicznie reagują na mojego lapka i mnie przy nim.

No cos Ty, wiekszosc rodzinek (chyba?) tak ma. Chca Ciebie miec tylko dla siebie przez ten czas, ale ja to lubie, czuje sie dowartosciowana, ze pomimo braku mnie w domu na codzien - tesknia i ciesza sie, ze chociaz krotko, ale jestem, ojej, ja smuce, a to dopiero poczatek nowej tury, hmm, chyba tak mam, pozniej jakos leci, a koncowka - jakby z guuumy byla, takiej rozciagnietej ...
04 października 2013 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Pojechał,żeby Ci internet odciąć:):):)

A ja dostalam ten z rozbierajacym sie na skypa.No,no,jak sie juz napatrzyłam to chcialam wykasowac a ze jestem cienki bolek to umiesciłam w katalogu zdjęć.No i jak wrocilam do domu to cały czas myslalam jak to wykasowac synowi nie chcialam mowie z wiadomych powodow meżowi też.Ale mleczko sie wylało jak maz chcial zobaczyc zdjęcia bo robię dużo.Komentarza nie bede cytowała,ale ostatnio cos wspominal zebym weszla do lazienki jak sie kąpał.
04 października 2013 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Trzeci dzień w Polsce :) Jutro weselicho. Mam stres, jakbym to ja brała ten ślub ;)

No cos Ty! jeden glebszy i po stresie ))))))))   udanej zabawy!
04 października 2013 11:12 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

A ja dostalam ten z rozbierajacym sie na skypa.No,no,jak sie juz napatrzyłam to chcialam wykasowac a ze jestem cienki bolek to umiesciłam w katalogu zdjęć.No i jak wrocilam do domu to cały czas myslalam jak to wykasowac synowi nie chcialam mowie z wiadomych powodow meżowi też.Ale mleczko sie wylało jak maz chcial zobaczyc zdjęcia bo robię dużo.Komentarza nie bede cytowała,ale ostatnio cos wspominal zebym weszla do lazienki jak sie kąpał.

Groźba to była czy propozycja?:):):)
Plecki może chcial,żebyś mu umyła:)
04 października 2013 11:21 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, nie wnerwiaj. "Uważaj, o czym marzysz, bo jeszcze Ci się spełni".
Jak ja bym teraz z moim mężem wybrała się na spacer po moim mieście ... Masz Andrejka to, co ja bym chciała, a Ty tego nie chcesz "Dziwny ten świat ..."
04 października 2013 11:24
Poltora kilometra bieganka zaliczone, pozbylam sie niestety tylko 110 kalori : ( Nadrobie podczas obiadu . Pozdrawiam
04 października 2013 11:32 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Poltora kilometra bieganka zaliczone, pozbylam sie niestety tylko 110 kalori : ( Nadrobie podczas obiadu . Pozdrawiam

Pół pączka.......warto bylo?:)Było 3km zrobic byłby cały :)
04 października 2013 11:58
kasia63

Pół pączka.......warto bylo?:)Było 3km zrobic byłby cały :)

Warto bylo, dopiero zaczynam bieganie wiec systematycznie bede zwiekszac dystans, a warto bylo gdyz walcze z cukrzyca a ruch w tym przypadku  jest wskazany kazdej postaci
04 października 2013 12:01
Sówka

Warto bylo, dopiero zaczynam bieganie wiec systematycznie bede zwiekszac dystans, a warto bylo gdyz walcze z cukrzyca a ruch w tym przypadku  jest wskazany kazdej postaci

N a cukrzyce moja siostra choruje -dr jej bieganie odradził,ew.kijki jak juz i pływanie i rower.No ale ty młodsza :)To biegaj ,tylko nie szalej!:)