chyba wszedzie wysylaja:)
chyba wszedzie wysylaja:)
Nawet wiem, która to Firma - też to dostałam :-). W moim przypadku jednak płeć się zgadza:-)
witam wszystkich z celi!!!powoli dni mijaja wszystko jest do ogarnieca ale nie te nocki bosze co to za koszmar,dziadek dzis sie pyta czy przyjade mowie od agencji zalezy czy doplaca a dziadek ja to ci moge doplacic tylko wroc bo ty nasz aniol z toba wszystko mozna i mi zroboil metlik a mysle ze miesiac by zlecial raz dwa i spokojne swieta bym miala finansowo bo reszte bedzie horrorem a dwa znow niewyspana ale jak pomysle castingi i nerwowka sama juz niewiem co lepsze buziaki do was milego popoludnia PS,macie domowy sposob na zbicie cisnienienia bardzo prosze o pomoc dziekuje
witam wszystkich z celi!!!powoli dni mijaja wszystko jest do ogarnieca ale nie te nocki bosze co to za koszmar,dziadek dzis sie pyta czy przyjade mowie od agencji zalezy czy doplaca a dziadek ja to ci moge doplacic tylko wroc bo ty nasz aniol z toba wszystko mozna i mi zroboil metlik a mysle ze miesiac by zlecial raz dwa i spokojne swieta bym miala finansowo bo reszte bedzie horrorem a dwa znow niewyspana ale jak pomysle castingi i nerwowka sama juz niewiem co lepsze buziaki do was milego popoludnia PS,macie domowy sposob na zbicie cisnienienia bardzo prosze o pomoc dziekuje
Hej!
Pewnie nie tylko ja dostałem dzisiaj od jednej z polskich agencji takiego e-maila:
"Dzień dobry,
w załączniku przesyłam formularz zgłoszeniowy. Jeżeli jest Pani zainteresowana podjęciem pracy w Niemczech w charakterze opiekunki, proszę go wypełnić i odesłać do nas."
Moja odpowiedź:
" Oświadczam Państwu, że jestem mężczyzną i mam zamiar jeszcze nim pozostać.
Nie jestem z a i n t e r e s o w a n y ofertą Państwa.
Jednak na przyszłość, jeżeli będziecie Państwo wysyłali podobne wiadomości korzystając prawdopodobnie z bazy adresów, jaką jest forum internetowe, to proszę zadać sobie chociaż trochę trudu, przeczytać profile osób i łaskawie zacząć odróżniać płeć.
Państwa postępowanie wskazuje na przedmiotowe traktowanie swoich potencjalnych pracowników i mam poważne obawy, że osoby zatrudnione również traktujecie podobnie.
Nie oczekuję od Państwa więcej podobnych wiadomości."
Dzien dobry tak prawdopodobnie kazdy dostaje takie maile!!! Ja przestałam reagowac na nie i od reki usowam,jak bedzie potrzema to sam sie do nich zgłosze.Kurcze Mamb,i NowaDanuta wy ranne ptaszki dołaczcie do porannej gimnastyki hehe razem bedzie miło i wesoło,pozniej kawka ,razem wypita lepiej smakuje.Wszystkim miłego dnia zycze spokojnego,usmiechnietego:)))))) pozytywnie zakreconego hehe,a co nalezy nam sie!!!! pozdrawiam:))))))))))))))))))))) czy ktos wie kiegy bedziemy zmieniac czas ,nie moge sie doczekac zeby godzinke dłuzej pospac hehe:)))))))))))))))))
Hej promyczku ;)))) czas zmieniamy 27 października ;)) a kawusie od północy popijam ale teraz znowu jest w kubeczku pyszna i gorąca. Miłego dzionka wszystkim forumowiczom.....
Witam w deszczową sobotę,ale dziś już się pakuję,więc mi to nie przeszkadza,zmienniczkę to chyba tasakiem przywitam,takich głupot nagadała rodzinie,a jeszcze durne sms do mnie śle,masakra jakaś,ale to nic,poczekamy zobaczymy,miłej soboty.