Na wyjeździe #3

04 października 2013 20:02
magdalena_k

chyba wszedzie wysylaja:)

u mnie też to było ;)
04 października 2013 20:28
Annika

Nawet wiem, która to Firma - też to dostałam :-). W moim przypadku jednak płeć się zgadza:-)

Misiek może być samcem albo samicą, a Annika raczej nie hihihi))))
04 października 2013 20:29
jA TEŻ DOSTAŁAM,PFLEGEDINSENGEL,słyszeliście coś o nich.
04 października 2013 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
A ja nie dostalam, bo maila mojego nie mają.
Ale właśnie wróciłam z Zumby, Samby czy jak to zwać. Jestem spocona i szczęśliwa - to napewno zrobiłam tylko dla siebie. Ten aerobik zorganizowali w tej wsi na końu świata na pewno specjalnie dla mnie. Przynajmnie ja w to wierzę.
04 października 2013 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

witam wszystkich z celi!!!powoli dni mijaja wszystko jest do ogarnieca ale nie te nocki bosze co to za koszmar,dziadek dzis sie pyta czy przyjade mowie od agencji zalezy czy doplaca a dziadek ja to ci moge doplacic tylko wroc bo ty nasz aniol z toba wszystko mozna i mi zroboil metlik a mysle ze miesiac by zlecial raz dwa i spokojne swieta bym miala finansowo bo reszte bedzie horrorem a dwa znow niewyspana ale jak pomysle castingi i nerwowka sama juz niewiem co lepsze buziaki do was milego popoludnia PS,macie domowy sposob na zbicie cisnienienia bardzo prosze o pomoc dziekuje

Na obniżenie ciśnienia : zjedz powoli ząbek czosnku. Mnie dwa ząbki zwaliły z nóg. Leczyłam gardło, a obniżyłam ciśnienie do niebezpiecznego poziomu. Ja zawsze mam baaardzo niskie.
04 października 2013 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
Benitko dziekuje za pomoc od jutra stosuje bo nie wyrabiam buziaki
04 października 2013 22:28
Dobrej nocki wszystkim ja już wysiadam z tego pociągu,do jutra
04 października 2013 22:35
serce78

witam wszystkich z celi!!!powoli dni mijaja wszystko jest do ogarnieca ale nie te nocki bosze co to za koszmar,dziadek dzis sie pyta czy przyjade mowie od agencji zalezy czy doplaca a dziadek ja to ci moge doplacic tylko wroc bo ty nasz aniol z toba wszystko mozna i mi zroboil metlik a mysle ze miesiac by zlecial raz dwa i spokojne swieta bym miala finansowo bo reszte bedzie horrorem a dwa znow niewyspana ale jak pomysle castingi i nerwowka sama juz niewiem co lepsze buziaki do was milego popoludnia PS,macie domowy sposob na zbicie cisnienienia bardzo prosze o pomoc dziekuje

Nogi do wody z solą, ale tak min. 15 min i soli najlepiej kilogram))))
04 października 2013 23:06
Dobranoc kochani ja spie na stojaco o rany jestem padnieta dzjs sie tyle nałaziłam ze hohoho spokojnej nocki:))))))))))))
04 października 2013 23:46
misiekFfm

Hej!
Pewnie nie tylko ja dostałem dzisiaj od jednej z polskich agencji takiego e-maila:
"Dzień dobry,

w załączniku przesyłam formularz zgłoszeniowy. Jeżeli jest Pani zainteresowana podjęciem pracy w Niemczech w charakterze opiekunki, proszę go wypełnić i odesłać do nas."
Moja odpowiedź:
" Oświadczam Państwu, że jestem mężczyzną i mam zamiar jeszcze nim pozostać.
Nie jestem z a i n t e r e s o w a n y ofertą Państwa.
Jednak na przyszłość, jeżeli będziecie Państwo wysyłali podobne wiadomości korzystając prawdopodobnie z bazy adresów, jaką jest forum internetowe, to proszę zadać sobie chociaż trochę trudu, przeczytać profile osób i łaskawie zacząć odróżniać płeć.
Państwa postępowanie wskazuje na przedmiotowe traktowanie swoich potencjalnych pracowników i mam poważne obawy, że osoby zatrudnione również traktujecie podobnie.
Nie oczekuję od Państwa więcej podobnych wiadomości."

Tez dostałam tego maila i tak jak dostaję czasami z innych firm, tak ten mi się też trochę nie spodobał. Normalnie to firmy podają jakieś informacje, na jaką umowę zatrudniają, jaki przedział cenowy jest itp. A tu u nich to od razu masz aplikować, a żadnych informacji. I ze złośliwości przeczytałam dokładnie ten formularz zgłoszeniowy w poszukiwaniu jakiegoś błędu. No i znalazłam:)  Nie podzieliłam się jednak z nimi tą informacją, bo mi ładnie na maila mojego odpowiedzieli, to co mam być złośliwa:) zwłaszcza, że to w sumie tylko chyba literówka. 
05 października 2013 06:46
Dzien dobry tak prawdopodobnie kazdy dostaje takie maile!!! Ja przestałam reagowac na nie i od reki usowam,jak bedzie potrzema to sam sie do nich zgłosze.Kurcze Mamb,i NowaDanuta wy ranne ptaszki dołaczcie do porannej gimnastyki hehe razem bedzie miło i wesoło,pozniej kawka ,razem wypita lepiej smakuje.Wszystkim miłego dnia zycze spokojnego,usmiechnietego:)))))) pozytywnie zakreconego hehe,a co nalezy nam sie!!!! pozdrawiam:))))))))))))))))))))) czy ktos wie kiegy bedziemy zmieniac czas ,nie moge sie doczekac zeby godzinke dłuzej pospac hehe:)))))))))))))))))
05 października 2013 06:56
Zakręcona Mamuela

Dzien dobry tak prawdopodobnie kazdy dostaje takie maile!!! Ja przestałam reagowac na nie i od reki usowam,jak bedzie potrzema to sam sie do nich zgłosze.Kurcze Mamb,i NowaDanuta wy ranne ptaszki dołaczcie do porannej gimnastyki hehe razem bedzie miło i wesoło,pozniej kawka ,razem wypita lepiej smakuje.Wszystkim miłego dnia zycze spokojnego,usmiechnietego:)))))) pozytywnie zakreconego hehe,a co nalezy nam sie!!!! pozdrawiam:))))))))))))))))))))) czy ktos wie kiegy bedziemy zmieniac czas ,nie moge sie doczekac zeby godzinke dłuzej pospac hehe:)))))))))))))))))

Hej promyczku ;)))) czas zmieniamy 27 października ;)) a kawusie od północy popijam ale teraz znowu jest w kubeczku pyszna i gorąca. Miłego dzionka wszystkim forumowiczom.....
05 października 2013 07:03
magmab

Hej promyczku ;)))) czas zmieniamy 27 października ;)) a kawusie od północy popijam ale teraz znowu jest w kubeczku pyszna i gorąca. Miłego dzionka wszystkim forumowiczom.....

O dzieki Mamb ja tez juz koncze o matko to sie w DE nie doczekam pospac dłuzej echhhhhhhhhhh, szkoda ale w domku pospie i to jak:)jeszcze pare dni hehe, a coz to twoj Ziutek to juz zamienił noc na dzien tabletki nie pomagaja on sie pwnie meczy i ty tez bo jak długo tak mozna?miłego dzionka:))))))))))))
05 października 2013 07:23 / 1 osobie podoba się ten post
Witam w deszczową sobotę,ale dziś już się pakuję,więc mi to nie przeszkadza,zmienniczkę to chyba tasakiem przywitam,takich głupot nagadała rodzinie,a jeszcze durne sms do mnie śle,masakra jakaś,ale to nic,poczekamy zobaczymy,miłej soboty.
05 października 2013 07:30 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Witam w deszczową sobotę,ale dziś już się pakuję,więc mi to nie przeszkadza,zmienniczkę to chyba tasakiem przywitam,takich głupot nagadała rodzinie,a jeszcze durne sms do mnie śle,masakra jakaś,ale to nic,poczekamy zobaczymy,miłej soboty.

mamusia2 a moze ona jakies problemy z glowa ma?? jakies leczenie trzeba by wdrozyć moze zamiast tasakiem to mlotkiem ja potraktować w ramach cwiczen mozgu .....