ewidentnie masz wielbiciela ;))))
ewidentnie masz wielbiciela ;))))
Ale on jest nachalny... nie mogę sie od niego odgonić ... to nawet nie po kociemu jakoś...)))))
dlaczego?! mój "synuś" jak ma dzień albo wyczuwa że chce wybyć z domu to łazi za mną krok w krok nawet do toalety haha bo umie klamke otworzyć. Już się nie moge doczekać żeby go zobaczyć i przytulić tą kochaną mordke...
a no właśnie to jakies chore jest ja mam lotnisko w Wawie nie daleko mieszkam 20 km od wawy i sobie pomyslałam ze samolotem to szybciutko bede w domu bez bujania sie autobusem 18 godzin.... no to postanowiłam poszukac połaczenia..... myslałam ze ja jakas nienormalna jestem czytam a tam czas dotarcia do celu 17 godzin i bilet 589 zł. z jedną przesiadką..... najlepsze jest to ze w kolejnej firmie 960 zł z dwiema przesiadkami i 23 godziny dotarcia do celu....... po co oni Kuuu źwa te samoloty wymyslili? dodam ze jestem w Koln wiec to są dwa wielkie miasta gdzie powinny być loty i tańsze i krótrze bez przesiadek w koncu w Koloni są 3 czy 4 lotniska.....
Ee, znalazlam: wylot z Kolonii (Kolonia Bonn Intl Airport), o 15:00, Warszawa- Okecie o 18:25, 1 przesiadka - 500 zl - bilet w jedna strone, przykladowo lot 28.10.2013
szukaj na: http://www.esky.pl
Do toalety tez za mną łazi..., ale to nie mój synuś... to jest cudzy synuś i nie chcę żeby sobie we mnie szukał mamuśki..., a tym bardziej w nocy pchał mi sie do łóżka...))))
Ale on jest nachalny... nie mogę sie od niego odgonić ... to nawet nie po kociemu jakoś...)))))
a no właśnie to jakies chore jest ja mam lotnisko w Wawie nie daleko mieszkam 20 km od wawy i sobie pomyslałam ze samolotem to szybciutko bede w domu bez bujania sie autobusem 18 godzin.... no to postanowiłam poszukac połaczenia..... myslałam ze ja jakas nienormalna jestem czytam a tam czas dotarcia do celu 17 godzin i bilet 589 zł. z jedną przesiadką..... najlepsze jest to ze w kolejnej firmie 960 zł z dwiema przesiadkami i 23 godziny dotarcia do celu....... po co oni Kuuu źwa te samoloty wymyslili? dodam ze jestem w Koln wiec to są dwa wielkie miasta gdzie powinny być loty i tańsze i krótrze bez przesiadek w koncu w Koloni są 3 czy 4 lotniska.....
Danuta, hehe. Nie ma chłopa to kot może być. Przytuli się, mordka w mordkę zaśniecie ;-))) To nie jest takie złe. Co Cię dzisiaj ugryzło ??
A nie wiem co mi wolno pisać..., a co należy pominąc milczeniem... dałam radę... i jest spokój... to najważniejsze... i weżcie ode mnie tego kota bo kroku nie moge zrobić... )))
No,Ci powiem,że prawdziwą wariatkę trafiłaś!!!!Skąd sie kuźwa biora takie egzemplarze?????Niewinne pytanko-jest ona na forum?He he.Weż ją wywal ze skypa bedziesz miała spokój:)
A nie wiem co mi wolno pisać..., a co należy pominąc milczeniem... dałam radę... i jest spokój... to najważniejsze... i weżcie ode mnie tego kota bo kroku nie moge zrobić... )))
Wszystko Ci wolno pisać. Nie wkurzaj się. Jak chcesz to się trochę wyżyj. Możesz na mnie jak Ci ulży. Kota szkoda. Popatrz jak Cię lubi. Klei się do Ciebie i już a koty czują kto jest dobry ;-)))
Ja wiem na kim mam sie wyżyć... na winnych .., a nie na niewinnych Mychach... i mam "trafiony zatopiony" i wiadomo, ze ze mną trzeba ostrożnie...)))))