Na wyjeździe #3

06 października 2013 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
sas-anka

Ja też uwielbiam dobrej jakości chlebek, ale marcepanowego nie jadłam nigdy... Teraz właśnie jem płatki owsiane na mleku z wkrojoną gruszką... uwielbiam. Tak sobie poczytałam jak pisałyście, język do pasa i biegusiem do kuchni, a teraz się rozkoszuję... Ogólnie to odnoszę wrażenie że tutaj pieczywo jest lepszej jakości niż w Polsce, pieczywo, mięso, wędliny... o chemii nie wspomnę,bo od dawna niemieckich proszków używam.

Sasanko,
chlebek marcepanowy to marcepan oblany czekoladą,
 w kształcie maleńkiego bochenka owiniety folijką.
Cos pysznego jak sie lubi marcepan.
Kupuję w Netto lub Normie na stoisku ze słodyczami po, ok 0.70 cent za 175 dag.
Są też kartofelki marcepanowe, malutkie kuleczki samego marcepana bez czekolady w woreczkach.

Coś pysznego, a ja na odwyku bu....
06 października 2013 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Poszukaj w necie co tam do zobaczenia jest fajnego w okolicy,foty potrzaskaj,wypytaj rodzinke może jest jeszcze jakas Polka a nie wiesz,na rowerku pojeździj i nie jęcz bo Ci obie z Mycha na..... na zapęd i jeszcze sie kto  może dołączy:):):):)

I ja też.....
06 października 2013 20:36 / 3 osobom podoba się ten post
iwunia

A ja mieszkam w przecudnym miejscu ,jest tutaj ogromne jezioro,góry i przepiekna roślinność,czuję się jakbym była w sanatorium. I co z tego jak jestem tu sama jak palec i jeszcze to jest przecudnej urody wiocha,dziurowata,bez sklepów,bez rozrywek,dołuje mnie to miejsce coraz bardziej!!!!!

A ja bym się cieszyła, że mogę w samotności ( bez PDP) porozkoszować się pięknem krajobrazu, pospacerować i pooddychać świeżym powietrzem.
06 października 2013 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Przepraszam ale nie moge znalezc mojej firmy w dzialeocen i opinii o firmach czy ktos o tej slyszal :SeniorenPartner24-Team
Nurnberg
06 października 2013 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka 47 napisz do mnie na mail
06 października 2013 21:21
No dzięki wam za dobre słowo,ale chyba faktycznie mnie coś łapie jakiś dół albo inne świństwo,walcze dziewczyny z tym ale to mnie zaczyna tak zewsząd nachodzić,taka jestem jakaś rozdrażniona,obiecuje,że jutro już będzie lepiej,ale dzisiaj jeszcze sobie porycze,a co tam ,dawno nie ryczałam...
06 października 2013 21:34
mam pytanko czy ktoś może mi powiedzieć jak jest z platnoscia za swieta?
06 października 2013 21:48
Anusia02 nie wszystkie firmy płacą jednakowo. Niektóre dodają 50% a niektóre 100% stawwki delegacyjnej.A są pewnie też takie, które dają dodatkową premię albo takie co nic nie dają. Zależy gdzie pracujesz.Poczytaj umowę :)
06 października 2013 21:49
oki wielkie dzieki
06 października 2013 21:56
judora

Anusia02 nie wszystkie firmy płacą jednakowo. Niektóre dodają 50% a niektóre 100% stawwki delegacyjnej.A są pewnie też takie, które dają dodatkową premię albo takie co nic nie dają. Zależy gdzie pracujesz.Poczytaj umowę :)

judora wyslam ci wiadomosc na e-meila
06 października 2013 22:00
iwunia

No dzięki wam za dobre słowo,ale chyba faktycznie mnie coś łapie jakiś dół albo inne świństwo,walcze dziewczyny z tym ale to mnie zaczyna tak zewsząd nachodzić,taka jestem jakaś rozdrażniona,obiecuje,że jutro już będzie lepiej,ale dzisiaj jeszcze sobie porycze,a co tam ,dawno nie ryczałam...

PSM może masz po prostu i tyle.
06 października 2013 22:03
Anusia02

judora wyslam ci wiadomosc na e-meila

Odpisałam :)
06 października 2013 22:18
judora

Odpisałam :)

najlepsze jest to ze w umowie nie ma nic na ten temat
06 października 2013 22:20
Anusia napisz jutro maila do firmy z pytankiem :)
06 października 2013 22:21
judora

Anusia napisz jutro maila do firmy z pytankiem :)

wlasnie o tym samym pomyslalam