Na wyjeździe #3

07 października 2013 14:16
mala

O Boziu.....ale,zebys musiala tak sie zabezpieczac w sensie zdjec to paranoja jakas jest,faktycznie na "malpe"trafilas:(milego wypoczynku w domciu i nastepnej dobrej,normalnej pracy:)i wiesz....nie ogladaj sie za siebie,bo Ci z przodu ktos przy......bie:)w sensie,ze glowa do gory i zapomnij o tym horrorze:)

Mała dzięki,niestety jestem tu 4 raz i dopiero zdjęcia zrobiłam a powinnam już je zrobić po tamtym pobycie,,gdy zarzucane mi różne rzeczy,no ale jak Tina mówi,nie zaprzątam sobie tym głowy,życie toczy się dalej zobaczymy co przyniesie a zmienniczce życzę miłej pracy,hi,hi.
07 października 2013 14:56 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Dziewczyny u mnie słoneczko,wreszcie wyszło,wczoraj Baden za mną płakało,dziś żegna słoneczkiem,walizki spakowane,posprzątane zdjęcia w razie wu zrobione,jak moja zmienniczka zacznie wymyślać że coś jest nie tak,parę firm obdzwonionych,będe czekać na oferty,jestem pełna nadzieji,trzeba iść do przodu,miłej pauzy.

mamuska , super ze dzwonilas , jestes na dobrej drodze do znalezienia normalnej stelli.Nie daj sie sprowokowac ,nie reaguj na " Nią "  , na koniec pozycz milej i spokojnej nocy . Zamknij drzwi i pomysl........jedno doswiadczenie wiecej ,przede mna tylko .....dobro.Buziaki ,trzymaj sie i odzywaj sie .
07 października 2013 14:59
W maju bylam w domu, wieczory i noce byly juz ciepłe więc wystawiłam swoje storczyki do ogrodu.Zasze tak robię wkladam do skrzynki balkonowej obsypuję trocinami i tak stoja do konca wrzesnia.W lipcu padał grad więc uszkodzil liscie sa azurowe ale ladnie wygladaja.Teraz przynioslam je do domu na potegę wypuszczaja grube dorodne pedy kwiatowe.Jest to sposob na wzmocnienie i ułatwienie pielegnacji. Pięć miesiecy nie trzeba sie o nie troszczyć a efekt wspaniały.Podlewanie?trzeba od czasu do czasu zahaczyć o nie przy podlewaniu trawnika.
07 października 2013 15:31
No nie, to mnie jeszcze nie spotkało. Babcia dostaje obiadki gotowe i do tego jest podwójny deser, jeden dla niej i jeden dla mnie. Dzisiaj mi powiedziała, ze zjadłam jej deser !!!Jak zaprzeczyłam, to dodała że ona na 100% go nie zjadła, ale to i tak nie szkodzi. A myślałam, ze ona trzeźwo zupełnie myśli. Przerąbane, tym bardziej, ze robię jej zakupy , dzisiaj byłam np. w aptece i kupuję za swoje, a później mi wraca. Zmienniczka też tak robiła. Mam nadzieje, ze to było jednorazowe jej zapomnienie i następnym razem nie powie mi, że dała mi pieniądze na zakupy. Na szczęście początkiem przyszłego tygodnia wracam o ile ta moja "ukochana" Firma w końcu się odezwie i potwierdzi mój wyjazd
07 października 2013 20:00
Heej NowaDanuta ;) jak tam Twój "czworonożny" wielbiciel?? pozdroo
07 października 2013 21:04
Zasmuciła mnie wiadomość z Onetu.

Zmarła Joanna Chmielewska , moja ulubiona pisarka
, wiem ze na forum jest więcej miłosniczej Jej talentu.

Jej ksiązki towarzyszą mi od dzieciństa, cały czas do nich wracam,
zawsze potrafią mi poprawić humor.

Szkoda, że już nic nowego nie napisze.

Pani Joanno DZIEKUJĘ!!!!

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nie-zyje-joanna-chmielewska/yx7gt
07 października 2013 21:07
magmab

Heej NowaDanuta ;) jak tam Twój "czworonożny" wielbiciel?? pozdroo

On ma sie dobrze ... gorzej ze mną... wczoraj mnie cóś rozkładało, dobrze ze niedziela, dzisiaj na szczęście już lepiej... Uczę się szurać nogami jak chodzę, żeby go nie podeptać.... Moja "mała dziewczynka" mnie wkurza bo próbuje karmić kota chlebkiem z miodem czy z marmoladką i jakimś innym niekocim żarciem... Sama się upapra i wszystko dookoła też...))))
07 października 2013 21:17
scarlet

Zasmuciła mnie wiadomość z Onetu.

Zmarła Joanna Chmielewska , moja ulubiona pisarka
, wiem ze na forum jest więcej miłosniczej Jej talentu.

Jej ksiązki towarzyszą mi od dzieciństa, cały czas do nich wracam,
zawsze potrafią mi poprawić humor.

Szkoda, że już nic nowego nie napisze.

Pani Joanno DZIEKUJĘ!!!!

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nie-zyje-joanna-chmielewska/yx7gt

Aż mi gęsia skórka wyszła. Uwielbiam tą kobiete i jej książki. Wielka szkoda to była cudowna osóbka ;) a jeszcze niedawno oglądałam z nią wywiad...
07 października 2013 21:19
nowadanuta

On ma sie dobrze ... gorzej ze mną... wczoraj mnie cóś rozkładało, dobrze ze niedziela, dzisiaj na szczęście już lepiej... Uczę się szurać nogami jak chodzę, żeby go nie podeptać.... Moja "mała dziewczynka" mnie wkurza bo próbuje karmić kota chlebkiem z miodem czy z marmoladką i jakimś innym niekocim żarciem... Sama się upapra i wszystko dookoła też...))))

;))))) tak i potem podwójna robota ;))))) trzymaj się tam i nie daj się żadnemu przeziębieniu.....
07 października 2013 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

;))))) tak i potem podwójna robota ;))))) trzymaj się tam i nie daj się żadnemu przeziębieniu.....

Trzymam sie bo nie ma innego wyjścia....)))
07 października 2013 21:30
Panie Moderatorze mam zablokowana moją skrzynkę... O przepraszam teraz mam na górze to co kiedyś miałam na dole hihihi)))
07 października 2013 23:08
mamusia2

Dziewczyny u mnie słoneczko,wreszcie wyszło,wczoraj Baden za mną płakało,dziś żegna słoneczkiem,walizki spakowane,posprzątane zdjęcia w razie wu zrobione,jak moja zmienniczka zacznie wymyślać że coś jest nie tak,parę firm obdzwonionych,będe czekać na oferty,jestem pełna nadzieji,trzeba iść do przodu,miłej pauzy.

Mamuska jak wsponinałam wczesniej nie daj sie sprowokowac to jest poza toba!!!Nie zdazysz sie obejzec a oferty posypia sie za niem sie obejrzysz!!!! A praca bedzie o niebo lepsza nie mowiac o zmienniczke !!! Pozdrowionka Zagladaj do nas :))))))))))))))))))) Spokojnej nocy wszystkim zycze.Dobranoc:))))))))))))))))))))))) Wszyscy z kurami spokojnie poszli spac i cisza tylko tu została hehe :))))))))))))))))))))))))))Dobranoc
08 października 2013 06:30
Witam wszystkich serdecznie,ciekawa jestem,co dzisiaj dzien przyniesie...
08 października 2013 07:12
Dzien doberk zapraszam do wspolnej gimnastyki porannej,i do kawki.Skłony,przsiady itp.to dla zdrowia ipoprawy nastroju i szybciutko obudz nas hehe.:)))Człowiek po15minutach jest zywszy ech jak mi sie to podoba .Kiedys nie cwiczyłam,chodziłam taka przez dwie godziny nie do zycia a teraz !!!Kondycja sie poprawiła od jakiegos czasu,no i wogule całkiem inaczej sie czuje polecam kazdemu. Wyspani wszyscy, chumorki dopisuja???to do dzieła rodacy polacy,usmichac sie. Smiech to to zdrowie,nie zamartwiac, sie nie popadac w depresje bo to w zaden spoub nam nie pomoze.Jak zdrowko wszystkim dopisuje a mam nadzieje ze tak to trzeba sie cieszyc!!!! Miłego ,spokojnego dnia,dnia wszystkim zycze bez deszczowego,samopoczuciem wspaniałym,a najwazniejsze usmiechnietego!!! Pozdrawiam wszystkich:)))))))))))))))))))))))
08 października 2013 07:48
Zakręcona Mamuela

Dzien doberk zapraszam do wspolnej gimnastyki porannej,i do kawki.Skłony,przsiady itp.to dla zdrowia ipoprawy nastroju i szybciutko obudz nas hehe.:)))Człowiek po15minutach jest zywszy ech jak mi sie to podoba .Kiedys nie cwiczyłam,chodziłam taka przez dwie godziny nie do zycia a teraz !!!Kondycja sie poprawiła od jakiegos czasu,no i wogule całkiem inaczej sie czuje polecam kazdemu. Wyspani wszyscy, chumorki dopisuja???to do dzieła rodacy polacy,usmichac sie. Smiech to to zdrowie,nie zamartwiac, sie nie popadac w depresje bo to w zaden spoub nam nie pomoze.Jak zdrowko wszystkim dopisuje a mam nadzieje ze tak to trzeba sie cieszyc!!!! Miłego ,spokojnego dnia,dnia wszystkim zycze bez deszczowego,samopoczuciem wspaniałym,a najwazniejsze usmiechnietego!!! Pozdrawiam wszystkich:)))))))))))))))))))))))

Mamuela,ja też już po gimnastyce.Zaprzyjaźniłam się z nią jakieś 10 lat temu i tak już zostało.Odpuszczam sobie tylko soboty i niedziele,bo w końcu to weekend-he he:)