Z tej samej Firmy kupiłam tez krem do stóp.... Jeszcze nie próbowałam.... :-)
Ale dorobiłam. Kupiłam sobie krem pod oczy, bo chciałam pięknie wyglądać. A ponieważ za 2 lata już 40 na karku, to wzięłam mocniejszy. Zaraz jak wróciłam z zakupków to do łazienki i próbowanie kremu. Po jakiś 5 minutach stwierdziłam, że coś mi się ciepło w oczach robi, po kolejnych kilku, że całkiem gorąco.... biegem do łazienki. Jak ja wyglądam.... Ponieważ nie żałowałam kremu, bo mi się coś dużo nabrało i wtarłam obficie nie tylko wokół oczu , ale troszkę na policzkach i powieki, to wyglądam jakbym miała na sobie ogromne czerwone okulary. Babcia jak mnie zobaczyła, to myślała, że strasznie płaczę (mam nadzieję, ze nie pomyślała, że z tego powodu, że pojutrze ją opuszczam :-) ). Teraz role się odwróciły, ona mi okłady robiła. Mam nadzieję, że to zejdzie. Czuję się jakby mi ktoś maskę nałożył, nawet uśmiechnąć się nie mogę, bo wszystko mnie "ciągnie". Hmm, a może to zmarszczki mi się prostują? Mam nadzieję, że nie spuchnę na jutro. Piecze jakby już mniej, bo co chwilkę przykładam coś zimnego, ale czerwone nadal jest.
A sprawdz czy czasem odwrotnie nie użyłaś,,zamiast do stóp to do twarzy hehehe.
I znowu napiszą jaka to zmaltretowana opiekunka wraca do domu.:) A babcia robi Ci okłady, bo sie pewnie boi, że na nią będzie:))
Eeee tam ..... Annika dostała od babci na pożegnanie dwa razy z piąchy i nam tutaj kawałki wciska o kremie ;-))) Przyznaj się ANNIKA co zrobiłaś babci, że zarobiłaś lima pod oczkami ;-))
Mam nadzieję, ze nie pomyliłaś...???))))
Eeee tam ..... Annika dostała od babci na pożegnanie dwa razy z piąchy i nam tutaj kawałki wciska o kremie ;-))) Przyznaj się ANNIKA co zrobiłaś babci, że zarobiłaś lima pod oczkami ;-))
Może powinnaś Annika bardziej w stronę aptecznych dermokosmetyków się zwrócić, z tego co wiem, to raczej nie uczulają.