Na wyjeździe #3

12 października 2013 19:58
judora

Dotarłam wczoraj do Frankfurtu (od centrum bardzo daleko). Stella wydaje się ok, stała opiekunka świetnie tu wszystko zorganizowała.Staram się robić wszystko według Jej wskazówek i pierwszy samodzielny dzień dobrze minął :) Oby tak dalej i 6 tygodni minie szybciorkiem :)

Powodzenia we Frankfurcie.
W razie potrzeby służę pomocą w poruszaniu się po mieście. Zjeździłem i przeszedłem Frankfurt prawie wzdłuż i wszerz.
Jak możesz, napisz, gdzie dokładnie jesteś.
12 października 2013 20:59
Witam wszystkich wieczorkiem z domku,walizka rozpakowana nawet zcorka na zakupy pojechałam bo chciała sobie kurtke kupic!!! Dotarłysmmy az do Szczecina, no i niestety w dalszym ciagu beda poszukiwania,a teraz czas odpoczac ide spac jutro, znowu odwiedziny,no a w poniedziałek jakies tam wyczyny hehe:) no ok zycze wszystkim na wyjezdzie spokojnej nocy i bez stresowych dni:))))))))))))))podrowionka Dobranoc
12 października 2013 21:19
A ja sie martwię o Ivanillkę,
pisała, że jedzie do Berlina i o jakichś kłopotach i zaginęła w boju.

IVANILLA!!!!!!!
12 października 2013 21:21
scarlet

IVANILLA!!!!!!!

Też o niej myslałam, ale ona chyba nie ma tam stałego łącza więc pewnie sobie dopiero cos organizuje.
12 października 2013 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Witam...
Tak. Ivwanilia będzie miała w przyszłym tygodniu net.
 Bardzo tęskni .....napewno odezwie się. 
narazie pozdrawia.    Ja też...miłego wieczorka
12 października 2013 21:40
gaja16

Witam...
Tak. Ivwanilia będzie miała w przyszłym tygodniu net.
 Bardzo tęskni .....napewno odezwie się. 
narazie pozdrawia.    Ja też...miłego wieczorka

Dzięki za miłe wieści.
Naprawdę bardzo się o nią martwiłam.
12 października 2013 21:40
misiekFfm

Powodzenia we Frankfurcie.
W razie potrzeby służę pomocą w poruszaniu się po mieście. Zjeździłem i przeszedłem Frankfurt prawie wzdłuż i wszerz.
Jak możesz, napisz, gdzie dokładnie jesteś.

Misiu zaraz jakiegoś maila sklecę żebyś wiedział gdzie jestem dokładnie :)
13 października 2013 08:01
Przy porannej kawce witam cale opiekunkowo i zycze,jakze przeze mnie znienawidzonej w De,milej niedzieli.A jako ,ze niedziela wlasnie to pdp ma przykaz spac do 9 .....wiec ja mam czas na spokojne upajanie sie kawa i przeglad najwazniejszych portali w necie ♥♥♥
13 października 2013 08:13
Malina

No zobacz barbarella,miejsce jej sie nie podoba,jak kazdy by sie tak zachowywał to jeden kołowrotek by powstał,było jej powiedzieć że na Majorce jest dobre do wypoczynku.Kaca masz?ja bym się napiła z Tobą piwa tam wiesz w barze ostatniej udręki w Lublinie.Pozdrowionka.

Bar ostatniej udręki :)))))) Dobre. Musimy  się spotkać:)

13 października 2013 08:30
Witam, od razu widac, że niedziela bo wszyscy jeszcze śpią :)
13 października 2013 08:57
WItam!Jestem na nogach już od 7:00,za oknem deszcz.Jest zimno i smutno.
13 października 2013 09:02
scarlet

IVANILLA!!!!!!!

Mówila coś o braku internetu na STELLI, ale jest w BERLINIE ,to można tam sobie kupić coś , zeby tu byc z nami.Bo to niemożliwe , że ma nas dość :))
13 października 2013 09:08 / 1 osobie podoba się ten post
chyba obudziłam śpiochów niedzielnych, ząbki umyte?, kawka zrobiona:))jaka pogoda za oknem? Bo tu dzisiaj jest GOLD OKTOBER.
13 października 2013 09:19
Witam,witam,ja tam już nie śpię od 6,takie zboczenie,podopieczna jeszcze w szpitalu więc ja łaże z kąta w kąt..a niedziel tutaj nie cierpie..brrr.....i jeszcze jestem na wsi,więc masakra........
13 października 2013 09:39
hej u mnie za oknem slonko,po wczorajszych babci urodzinach zostala corka z mezem i 3 dzieci jak ja tego nie cierpie:( jada dopiero dzisiaj po obiedzie eh.... niech to szybko zleci