20 października 2013 18:52
margaretka82Mój Hp 5 lat temu 1000 euro kosztował - jak na Holandię to sporo.
Tak slyszalam ale o Lenovo , qumpela miala Asusa - zalała - teraz ma Lenovo właśnie- 8 GB - ten jest dobry , ale nie zabuliła za niego dużo ( w granicach 1300-1600 zł)
Są Lenovo po 5, 6 , 7,8,i 9 tysięcy ale te to juz nie wiem z czym są ?? Moze euro produkują ?? albo kawe podaja :D:D
Ja chciałam Sony Vaio bo moje kochanie ma , i sprawuje się nieźle.
Ale nie wiem jeszcze co kupię , bo za pół roku może sie znów coś nowego ujawnić.
Widzaiłam tu Sony Vaio,kosztował 540 eur ale on nie ma procesora intel pentium,soniaczki z tym prockiem kosztują w granicach 700-800 eur,RAM tez 6-8GB,Sony dobra firma,ale drogie to trochę.Ten Lenovo ,którego widziałam kosztował 599 eur po obniżce.Fajne są takie z matową matrycą,dobra rzecz ,ale te mają juz takie parametry,które programiście są potrzebne,ja ich nie wykorzystam,chociaż mój syn jako,że programuje wpadł na pomysł,że jako chcę się Toshiby pozbyć i kupić coś nowego,to żebym kupiła taki z lepszymi parametrami,a on mi da swojego Acera Aspire,ma go juz 3 lata i na razie chodzi bez zarzutu,ale się jeszcze zastanowię,chociaż trzeba wspomóc studenta;-)).Komputery firmy Dell też są dobre,przypomniało mi się właśnie.