Spij dobrze, spokojnie, łysy świeci cudownie...niech ci sie przysnia wszystkiecuda tego świata. :) dobranoc ja tez uciekam ....
Spij dobrze, spokojnie, łysy świeci cudownie...niech ci sie przysnia wszystkiecuda tego świata. :) dobranoc ja tez uciekam ....
Serduszko ty moje, jestem z Tobą.
Musisz przejść swoją żałobę, czas pomału zabliźni rany.
To zawsze będzie wracało, ale za jakis czas będzie Ci coraz lżej.
Pomyśl, ze Jarek patrzy tam z góry i nie chce , abys się tak smuciła.
Kiedyś, jak przyjdzie czas, to się spotkacie, narazie musisz tu jeszcze trochę pobyć.
On napewno chciałby, abyś jeszcze była szczęśliwa w tym życiu i tego Ci z całego serca życzę.
:):):):):):):)
wiem wiem o tym ale czasami tak mi ciezko i zle ze sobie z tym wszystkim nie umie poradzic,wiem ze czeka na mnie tam ma nasza obraczke ktora miala byc w sierpniu zalozona ale los chcial inaczej,szczeslia to jestem bo mam wspaniala rodzine i was przyjaciele z ktorymi jestescie ze mna na dobre i na zle i dziekuje wam za to:):):)Witaj Hogatko ! Gdzie byłaś jak Cię nie było u nas? Tęskniłyśmy !!!
Rozumiem , rozumiem . Ale ja nawet jak w domku jestem to i wtedy czasami zajrzę co u Was . Zwłaszcza jak któraś narzeka , to jakoś mam tak że się martwię i musze sprawdzić .
Hogata!!!! oczom nie wierzę:-) znaczy się Ty już w niemcowie ponownie? oj ,idąc za słowami piosenki...będzie zabawa,będzie się działo aż nocy będzie mało... buziaki księżniczko!!!!