Na wyjeździe #3

20 października 2013 00:03 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Spij dobrze, spokojnie, łysy świeci cudownie...niech ci sie przysnia wszystkiecuda tego świata. :) dobranoc ja tez uciekam ....

To ja chcę mojego MM , bo to On jest dla mnie cudem tego świata....

Dobranoc.
20 października 2013 00:04 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Serduszko ty moje, jestem z Tobą.

Musisz przejść swoją żałobę, czas pomału zabliźni rany.
To zawsze będzie wracało, ale za jakis czas będzie Ci coraz lżej.

Pomyśl, ze Jarek patrzy tam z góry i nie chce , abys się tak smuciła.
Kiedyś, jak przyjdzie czas, to się spotkacie, narazie musisz tu jeszcze trochę pobyć.
On napewno chciałby, abyś jeszcze była szczęśliwa w tym życiu i tego Ci z całego serca życzę.

:):):):):):):)

wiem wiem o tym ale czasami tak mi ciezko i zle ze sobie z tym wszystkim nie umie poradzic,wiem ze czeka na mnie tam ma nasza  obraczke ktora miala byc w sierpniu  zalozona ale los chcial inaczej,szczeslia to jestem bo mam wspaniala rodzine i was przyjaciele z ktorymi jestescie ze mna na dobre i na zle i dziekuje wam za to:):):)
20 października 2013 00:11
Serduszko , dla ciebie na dobranoc:  http://www.youtube.com/watch?v=98-AQAgho0w
20 października 2013 06:55
Andrea ;) mentalnie pewnie tak ;)))) chociaż kto to wie?! pozdrowionkaaa
20 października 2013 08:55
Witam Niedzielnie :)
Słońca nie ma , szaro i pomuro, ale humor mam wysmienity ;)
Lecę po kawkę i wracam do Was :)
20 października 2013 08:58
Witam,niedzielę czas zacząc,dziś naprawdę leniwa bo obiad u znajomych,wieczorem pakowanie i w drogę,miłego dzionka.
20 października 2013 11:12 / 4 osobom podoba się ten post
Witaski Wszystkim:)
U mnie pochmurno,ale cieplo i glowa mi peka:(Zmiana temperatury bardzo jest dla mnie bolesna.Wczoraj jak wyjezdzalam z Pl,to bylo minus 3 stopnie,a tutaj plus 20 -to taka mala roznica,nieprawaz?O Jessu,chyba mi glowa wybuchnie,ale wzielam procha i zobaczymy co dalej.
Moja podopieczna w dobrym humorze,zmienniczka dala rade i jest ok:):):)Tak ,to ja moge pracowac:)Mozliwe,ze bedziemy sie zmieniac,fajnie by bylo,bo rowna z Niej babeczka.Widze ,ze nawet jest zalogowana:)Witaj Anker:)
Milego dnia,milej niedzieli:):):)
20 października 2013 12:49
Witaj Hogatko ! Gdzie byłaś jak Cię nie było u nas? Tęskniłyśmy !!!
20 października 2013 12:51
BaskaS

Witaj Hogatko ! Gdzie byłaś jak Cię nie było u nas? Tęskniłyśmy !!!

Ja w domku moim kochanym bylam-cieszylam sie jak dziewczynka,ktora dostala upragniona lalke:D:D:D:D:D
Dletego nie zagladalam,mialam tyle innych spraw-rozumiesz o co mi chodzi?:):):)
20 października 2013 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
Rozumiem , rozumiem . Ale ja nawet jak w domku jestem to i wtedy czasami zajrzę co u Was . Zwłaszcza jak któraś narzeka , to jakoś mam tak że się martwię i musze sprawdzić .
20 października 2013 12:59
BaskaS

Rozumiem , rozumiem . Ale ja nawet jak w domku jestem to i wtedy czasami zajrzę co u Was . Zwłaszcza jak któraś narzeka , to jakoś mam tak że się martwię i musze sprawdzić .

No teraz ,to az mi sie glupio zrobilo,ale bede sie usprawiedliwiac-male dziecko itd...:):):)
20 października 2013 13:35
Hogata!!!! oczom nie wierzę znaczy się Ty już w niemcowie ponownie? oj ,idąc za słowami piosenki...będzie zabawa,będzie się działo aż nocy będzie mało... buziaki księżniczko!!!!
20 października 2013 13:38
zapodaj mi skype swojego
20 października 2013 13:53
robert72

Hogata!!!! oczom nie wierzę:-) znaczy się Ty już w niemcowie ponownie? oj ,idąc za słowami piosenki...będzie zabawa,będzie się działo aż nocy będzie mało... buziaki księżniczko!!!!

"Bedzie glosno,bedzie radosnie i .......(tanczyc cala noc nie bedziemy)"hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D
Robert Ty juz nie przesadzaj,bo nowi forumowicze beda mysleli ,zem jakas rajfurka jest:D:D:D:DD:D
Skype?A co zniknelam gdzies,przeciez masz?
20 października 2013 13:57
O, dziekuje bardzo :))) Tobie rowniez milego, slonecznego.... :)