Na wyjeździe #3

20 października 2013 13:58
Ha, ha, czytac nie umiem.... Napisalas milego ogladania, a ja przeczytalam milego dnia, stad ma odpowiedz he,he, :))))
20 października 2013 14:00
hogatko zniknęło bo nowy tel mam
20 października 2013 14:06
A u mnie termometr pokazuje 22 stopnie i to wcale nie w sloncu : )
20 października 2013 14:24
robert72

hogatko zniknęło bo nowy tel mam

napisalam Ci wiadomosc na skype

20 października 2013 14:37 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie kochani w niedzielne popołudnie!!! Fajnie w domku, ale wiecie kobieta ze mnie marudna juz sie nudze wszystkie sprawy ogarnełam ,pozałatwiałam co trzeba i juz bym mogła jechac zpowrotem.Mam duzo do przemyslenia na spokojnie a to najlepiej mi wychodzi w DE pozdrawiam miłego popołudnia zycze:)))))))))))))))))
20 października 2013 14:45
Przejechałam się bzykiem jako pasażer ,ale wole moim autem
20 października 2013 14:47
hogata,nie mam nic na skype!!!! namiar w moim profilu
20 października 2013 15:02
Kota jak nie było tak nie ma....mam nadzieję, że to tylko balety...))))
20 października 2013 15:28 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem po 2 kawach , cieście , papierosku, wodzie mineralnej i tortellini z Pesto.
Babci włoski umyłam, wysuszyłam , waleczki narzucilam , nakręciłam i siup do pokoju na kompa :)))
Trochę slonko świeciło i humorek poprawilo.
Kompa naprawiłam tez bo mi zamulał , wiec weszłam w system .... i wyłączyłam wszystko co działało w tle i na wierchu.
Tak to pieknie zastosowałam ,że nawet zegarka nie mam na pulpicie i kalendarza hahaha :)
mam tylko zegarek na pasku zadań , więc mi styknie ;)
Ale już nie grzeje się skubany :D:D
Zobaczymy jak długo , bo i tak chcę kupić nowy , najlepiej jakby mi ktoś doradził co i jak aby się nie wrypac jak 5 lat temu w tego Hp :(
No za glośno chodzi dziadek jeden :P

( tu to miałam napisac , a nie na Osiekach ) sorry
20 października 2013 15:31 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Kota jak nie było tak nie ma....mam nadzieję, że to tylko balety...))))

no to ładnie ...pewnie popił , pociupcial , i kochanka Go nie chce wypuścic bez obiadku ;)  
Poczekaj do wieczora wróci :) 

20 października 2013 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
A mój PDP zgodził się na odwiedziny mojej siostry. Jeżeli się w czasie wyrobi, co nie jest takie pewne. Będzie w przyszłym tygodniu w Szwarcwaldzie i jak da rade to zajrzy do nas. Fajnie by było.
20 października 2013 17:55
margaretka82

Jestem po 2 kawach , cieście , papierosku, wodzie mineralnej i tortellini z Pesto.
Babci włoski umyłam, wysuszyłam , waleczki narzucilam , nakręciłam i siup do pokoju na kompa :)))
Trochę slonko świeciło i humorek poprawilo.
Kompa naprawiłam tez bo mi zamulał , wiec weszłam w system .... i wyłączyłam wszystko co działało w tle i na wierchu.
Tak to pieknie zastosowałam ,że nawet zegarka nie mam na pulpicie i kalendarza hahaha :)
mam tylko zegarek na pasku zadań , więc mi styknie ;)
Ale już nie grzeje się skubany :D:D
Zobaczymy jak długo , bo i tak chcę kupić nowy , najlepiej jakby mi ktoś doradził co i jak aby się nie wrypac jak 5 lat temu w tego Hp :(
No za glośno chodzi dziadek jeden :P

( tu to miałam napisac , a nie na Osiekach ) sorry

Mi też się marzy nowy lapek,bo mam netbooka i mimo "podrasowania"go też prędkością nie zachwyca,a mam Toshibę-szału nie ma.
Ponoć dobre są Asusy i Lenovo,takie z prockiem intel pentium i3 minimum by mnie się marzył,ale trochę kosztuje.Będę polować na jakie promocje,może się uda...
20 października 2013 18:13
tina 100%

Mi też się marzy nowy lapek,bo mam netbooka i mimo "podrasowania"go też prędkością nie zachwyca,a mam Toshibę-szału nie ma.
Ponoć dobre są Asusy i Lenovo,takie z prockiem intel pentium i3 minimum by mnie się marzył,ale trochę kosztuje.Będę polować na jakie promocje,może się uda...

Mam Lenovo polecam
20 października 2013 18:27
Malina

Mam Lenovo polecam

A widziałam tutaj w Saturnie Lenovo po obniżonej cenie,z procesorem i3,oj kupiłabym se...
20 października 2013 18:28
tina 100%

A widziałam tutaj w Saturnie Lenovo po obniżonej cenie,z procesorem i3,oj kupiłabym se...

oj kup se