Na wyjeździe #3

22 października 2013 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
Zawsze wiedziałam że ty Andrejka to złote serce masz i wielkie. I uczciwa aż do bólu. Jestes wielka ...naprawde. 
22 października 2013 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ja nie zauważyłam :) I Romana ci wybaczy :))
22 października 2013 23:36 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Oj:) Doris4 :) Co tam u Ciebie?

Hejka 
Hogatko ,pytasz co u mnie .Jestem w Hukelhoven od 30 wrzesnia do jak dobrze pojdzie (czytaj -wytrzymam) do 18 grudnia.Mam 97 l. PDP pod opieka , a syn owej pani ma na nas oko. On juz jest zmeczony nia , jej skargami i  . . . ogolnym pesymizmem.Ale chociaz sie buntuje jest jej podporzadkowany.Praca jest nie najgorsza , ale mam tu wstawanie nocne po 2 lub 3 razy w nocy.PDP nie jest indokrynentna i budzi mnie milym gongiem na swoje siusianie.Ale staram sie odsypiac to w dzien , ale  nie zawsze mi sie udaje zasnac.Jestem teraz w pracy z innej firmy.
22 października 2013 23:50
doris4

Hejka 
Hogatko ,pytasz co u mnie .Jestem w Hukelhoven od 30 wrzesnia do jak dobrze pojdzie (czytaj -wytrzymam) do 18 grudnia.Mam 97 l. PDP pod opieka , a syn owej pani ma na nas oko. On juz jest zmeczony nia , jej skargami i  . . . ogolnym pesymizmem.Ale chociaz sie buntuje jest jej podporzadkowany.Praca jest nie najgorsza , ale mam tu wstawanie nocne po 2 lub 3 razy w nocy.PDP nie jest indokrynentna i budzi mnie milym gongiem na swoje siusianie.Ale staram sie odsypiac to w dzien , ale  nie zawsze mi sie udaje zasnac.Jestem teraz w pracy z innej firmy.

Nie wrocilas w poprzednie miejsce?Bylo zle?.
23 października 2013 00:06
Wiecie co!!!!!!!!!!!!!!!!!!U mnie burza przeszla,ale jaka!!!!!!!!!!!!!!!!Wyszlam na taras zapalic i.....Az krzesla poprzesuwalo:O:O:O Latem jak jest burza,to zwiastuje ciepla,ale w pazdzierniku?Pod koniec?:O:O:O:O:O:O
23 października 2013 00:16
hogata76

Wiecie co!!!!!!!!!!!!!!!!!!U mnie burza przeszla,ale jaka!!!!!!!!!!!!!!!!Wyszlam na taras zapalic i.....Az krzesla poprzesuwalo:O:O:O Latem jak jest burza,to zwiastuje ciepla,ale w pazdzierniku?Pod koniec?:O:O:O:O:O:O

Dzis bylo tak cieplo ze moglem sie opalac hehehehe U mnie burza byla jakies pol godziny temu....

Andrea dobrej nocy zycze :)

I ja tez spadam spac jutro mnie czeka ciezki dzien.
23 października 2013 00:20
Dobranoc.Ja idu spaciu:O:O:O:O Moze ciut ogladaju telewizorniu i papa:D:D:D:D:D
23 października 2013 05:55
hogata76

Nie wrocilas w poprzednie miejsce?Bylo zle?.

W poprzednim miejscu jest juz inna opiekunka , bo bylam tam tylko miesiac i musialam zjechac na pogrzeb ,wiec bylo zajete.Ale tam tez jest na swoj sposob ciezko . Napisze do Ciebie na skypie , a moze pogadamy?
23 października 2013 06:58
Wiecie u mnie burzy nie bylo ale mogloby byc gorzej ,zatrzasnelam drzwi,probuje drugim kluczem otworzyc nie daje rady ale zaczelam dzwonic dzwonkiem i moja Kochana p.Katherina dala rade otworzyc az ja wysciskalam z radosci ze uratowala mi skore
23 października 2013 08:55
Witam serdecznie - jestem zła jak jasny gwint - komp mi się poprzestawiał sam- i nie wiem co zrobić - najlepiej było by przywracanie systemu zrobić.
Nie mam haseł a ni nic . Zaraz zwariuje .
W dodatku leje jak z cebra , no dzień zapowiada się okropnie :(
23 października 2013 08:57
hogata76

Ja pamiętam burze w grudniu 1978 roku i wtedy też sie wszyscy dziwili-no i przyszła "zima stulecia" z tymi wielkimi opadami śniegu,oby nie było powtórki z rozrywki,a ruskie coś kraczą o jakiejś brzydkiej zimie.brrrrr
23 października 2013 09:00
No to teraz już przesadzili . Nie mam nic ale to kompletnie nic. Żadnych zdjeć, muzyki, filmow , nic totalna katasstrofa . Ja sie zastrzelę , moe zdjecia , takie piekne . !!!!!!!!!!!!!! Gdzie one sa . Błagam pomocy. Bo teraz już sama nie wiem co mam robić . Załamka na maxa.

Dobra przywracam system bo innego wyjścia nie ma .

Wracam do Was zq kilka chwil. 

23 października 2013 09:18
margaretka82

No to teraz już przesadzili . Nie mam nic ale to kompletnie nic. Żadnych zdjeć, muzyki, filmow , nic totalna katasstrofa . Ja sie zastrzelę , moe zdjecia , takie piekne . !!!!!!!!!!!!!! Gdzie one sa . Błagam pomocy. Bo teraz już sama nie wiem co mam robić . Załamka na maxa.

Dobra przywracam system bo innego wyjścia nie ma .

Wracam do Was zq kilka chwil. 

3mam kciuki zeby się udalo:)
23 października 2013 09:31
Andreo akurat ja w tym temacie ( przywracanie systemu ) jestem juz obeznana , bo robiłam to już kilka razy w ciagu 5 lat( no niestety).
Takie rzeczy dzieją sie gdy instalujemy jakiś program lub odinstalowujemy - ja własnie usuwalam zbedne programy z kompa ,  z których nie korzystam. Ale to bylo w niedzielę a dziś mamy środe , wiec jakim cudem komp , mialam sprawny przez dwa dni ? normalnie już po wlączeniu na nowo się może popierdykać. 
Mnie to sie zrobilo tak teraz ,że byl w takim stanie (mowa o ustwieniach i pulpicie) jak go kupilam 5 lat temu !!! W dodatku nie mialam nic , ani zdjęć , ani muzyki tylko te systemowe. 

Ale najgorzej z haslami bo znam na pamieć niektóre, ale do jasnej ciasnej nie wszystkie. !!! 
A zapisuję w kompie i po kłopocie. 

Ale juz jest ok i to mnie cieszy :)

23 października 2013 09:33
kattti82

3mam kciuki zeby się udalo:)

Katinko udało się :) 
Jestem juz cala happy !!!!! 

dziękuje za kciuki. :))))