Na wyjeździe #3

23 października 2013 20:06
hogata76

W NETTO tez widzialam.Moze byc w innym opakowaniu.

czekaj miałam gdzieś ulotkę Netto - zaraz sprawdze ;)
A nie nie sprawdze ,bo buty na niej stoja mokre pod deszczu hahaa :D 
Akurat na niej , a nie mogłam postawic na Bauhausie :P 
23 października 2013 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Jak pamietam dobrze to"Komar ze zlotym zebem":)Tak to bylo?

Tak było ale teraz jest: " Żaba z burzą włosów, biedronka w zębach i złotym zębem w pudełku na miotle Hogaty" :))
23 października 2013 20:10
Asik

Tak było ale teraz jest: " Żaba z burzą włosów, biedronka w zębach i złotym zębem w pudełku na miotle Hogaty" :))

hahahahah   erbłam :D 
Wyobraźnia mi pracuje :D:D
Ps. Czy masz takie długie sztifle ( kozaki ) na szłapkach ??
Jak masz to sie posikam :D 
23 października 2013 20:12
ja cie prosze mów po naszemu na jakich szłapkach??
23 października 2013 20:13
margaretka82

hahahahah   erbłam :D 
Wyobraźnia mi pracuje :D:D
Ps. Czy masz takie długie sztifle ( kozaki ) na szłapkach ??
Jak masz to sie posikam :D 

sztifle to wiem ale na szlöapkach,to nie wiem:D:D:D:D:DCo to szlapki
23 października 2013 20:31
Druga mucha wyprosiła sobie śmierc a ja ide do Skarbów. Jak te szłapki to szpilki to mowie ze posiadam :) Żaba z burzą włosów z biedronka w zebach ze złotym zębem w pudełku na miotle Hogaty, w kozaczkach na szpilce z różowa parasolka mówi wam ...Da żabaczaniaaa....
23 października 2013 20:39
efka66

Mnie się przypomniało, jak koleżanka w pracy ubolewała, że w mieszkaniu córki było włamanie, tyle rzeczy jej pokradli, całe złoto, a miała takie ładne kolczyki z zębów Jaśka:)))

Bitte! Was??!!
23 października 2013 20:41
margaretka82

No i gra gitarszon ;) 
Wiem co na zlota zabiorę :D 
Ayran !!! Będzie jak znalazł , na kaca po baletach parapetowo -rynnowych in  Wroclove  :D:D

Ja tam sie po parapetach nie bede szwedac we Wrocławiu :))
23 października 2013 20:42
Mleczko47 - jeśli podczytujesz forum , proszę Cię o kontakt możliwie jak najszybciej - sprawa bardzo pilna ...najpóźniej do jutra wieczorem. W profilu podałam maila .
23 października 2013 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Ja tez bym juz sobie poszła :) ale na postarunku musze byc :) A co to Ayran? Bom nieświadoma :))

Ayran-kwasne mleko (na balkanach ) rozrobione z woda ,nawet duza iloscia.
23 października 2013 21:13
Asik

Mnie też jak to zobaczyłam :) No niestety..mamy historyczne zachwiania :) On ma 87 jest 5 lat młodszy od pani Skarb :)) tak na marginesie...rożnica wieku w ich przypadku nie miała większego znaczenia. W styczniu beda obchodzic 64 rocznice ślubu :))

Sorry ,jeśli uraziłam twoje Skarby,ale faktycznie ja mam zachwiania historyczne,i jakoś sie to za mną wlecze..
23 października 2013 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Mleczko47 - jeśli podczytujesz forum , proszę Cię o kontakt możliwie jak najszybciej - sprawa bardzo pilna ...najpóźniej do jutra wieczorem. W profilu podałam maila .

Napisałam jej wiadomość na Skypie.
23 października 2013 21:29
tina 100%

Napisałam jej wiadomość na Skypie.

Dzięki serdeczne !
23 października 2013 21:30
iwunia

Sorry ,jeśli uraziłam twoje Skarby,ale faktycznie ja mam zachwiania historyczne,i jakoś sie to za mną wlecze..

Za mna tez :)) Nie jestes sama :) I dlatego mysle że jestesmy wielkie bo jestesmy ponad to :) Naprawde trudno pracowac majac takie obciązenia historyczne. nawet przy Skarbach jak mówia że MUSIELI cała sie pienię. Ale o tym w Opiekunkowym Szkle Kontaktowym  jutro :) Za duzo tego oststnio było i musze wywalic gdzies. :) Mam nadzieje ze Moderator mnie nie zlikwiduje, zbanuje albo co gorsza :))
23 października 2013 21:42
Asik

Bitte! Was??!!

No taka to koleżanka szczera do bólu była, a my zamiast ubolewać razem z nia, to składałyśmy sie z tych kolczyków z zębów Jaśka. Jasiek juz nie żył więc teorie były różne.....:))