Na wyjeździe #3

23 października 2013 23:32 / 1 osobie podoba się ten post
Asik, życzę kolejnych 27 lat i kolejnych 27 lat itd. Gratulacje !
23 października 2013 23:33 / 4 osobom podoba się ten post
Ja za pol roku 35-lecie i rzeczywiscie nigdy nie bylo nudno.Nuda zabija zwiazek.
23 października 2013 23:35 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Na nude w naszym związku chyba nie bede nigdy marudzić :)) A przetrwaliśmy 18go  27 lat wiec chyba damy rade dalej przetrwaC mimo odległości :)) 

Ja mam podobnie z tym ze tylko 5 lat, no i tu i teraz jestem optymista i wiem ze bedzie dddddddddduuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzo wiecej(lat) :)

Sobie tak refleksje strzelilem teraz i se tak mysle, i se tak mysle no pacz! se mowie! No nie bylo dnia nudy, jak nie wojna, to milosc, jak nie wspolny smutek to radosc ale nudy nie....nudy chyba nigdy nie bedzie :P
A jak bedzie nuda to sobie wojne uzadzimy a jak nie wojne to milosc itd. i znowu nie bedzie nudy heheheheh
23 października 2013 23:38 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

I to wlasnie jest to:):):)
Ty myslisz ze ja i moj maz to takie cieple kluchy?Nie,ja ogien,On woda-ale zyjemy w symbiozie hahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D Z burzami i piorunami:D:D:D:D:D:DZaineresowania podobne:)
To chyba jest tajemnica udanego zwiazku:)

Tajemnica jest taka że chyba trzeba pomimo wszystko przy sobie trwac....ja czasem pomyslę, powiem "dupek" wkurze sie, załmie, ale tak naprawde to ja go wybrałam...i ...on jest częscią mojego życia...i ja chyba jego częscią też :))
23 października 2013 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Tajemnica jest taka że chyba trzeba pomimo wszystko przy sobie trwac....ja czasem pomyslę, powiem "dupek" wkurze sie, załmie, ale tak naprawde to ja go wybrałam...i ...on jest częscią mojego życia...i ja chyba jego częscią też :))

Noooooooooooooooooooooooooooooooooo:):):)
23 października 2013 23:41
hogata76

Noooooooooooooooooooooooooooooooooo:):):)

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooo:)))
23 października 2013 23:43 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Asik, życzę kolejnych 27 lat i kolejnych 27 lat itd. Gratulacje !

Dziękuję kochana :) Ja chce tyle ile mi bedzie darowane ale kurzcze ze by były "razem" :)) 
23 października 2013 23:45 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooo:)))

Widzisz....Ja nie jestem standardowa dziewczynka z dobrego domu,ktora miala chlopaka,potem zostal narzyczonym,potem piekny slub.Kochali sie ,a potem bylo dziecko i wszystko bylo tak jak Bozi przykazala.Ja jestem Hogata-duzo i bardzo inaczej.....
Przeszlam bardzo duzo w zyciu,ale nie narzekam,dzieki takim zawirowaniom,jestem twardsza ahhhh tam...I w ogole....
23 października 2013 23:45
wiewiorka

Ja za pol roku 35-lecie i rzeczywiscie nigdy nie bylo nudno.Nuda zabija zwiazek.

Nuda zabija wszystko :) Ja zreszta nie wiem co to nuda w związku :) Ja mam zawsze jakies zwarcia :))
23 października 2013 23:50
Asik

Dziękuję kochana :) Ja chce tyle ile mi bedzie darowane ale kurzcze ze by były "razem" :)) 

Moi przekochani dziadkowie,3 pazdziernika przezyli 60 lat po slubie:)Przed slubem 2 .Razem 62 lata.Teraz juz widac ,ze nie domagaja,ale dalej milosc jest,byly 2 odnowienia przysiegi malzenskiej w Kosciele w 25 i 50 -rocznice.Toa milosc widac na kazdym kroku-czasem nas to wkurza,ale coz zrobic?:)
23 października 2013 23:51 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Widzisz....Ja nie jestem standardowa dziewczynka z dobrego domu,ktora miala chlopaka,potem zostal narzyczonym,potem piekny slub.Kochali sie ,a potem bylo dziecko i wszystko bylo tak jak Bozi przykazala.Ja jestem Hogata-duzo i bardzo inaczej.....
Przeszlam bardzo duzo w zyciu,ale nie narzekam,dzieki takim zawirowaniom,jestem twardsza ahhhh tam...I w ogole....

A życie sie kreci jak bysmy nie chcieli
a życiu mówimy cobyśmy chcieli 
 a życie mówi że więcej nie ma
a ja życiu mówie że ja więcej nie dam.

23 października 2013 23:57
Kochani...ide spac...bardzo mi przykro ale jestem KaO...ta pogoda i wiatr ...może cisnienie,...mówie dobranoc i śpijcie spokojnie. jutro nowy dzien...blizej do domu...i cieszmy sie :) 26 go spimy 1 godzine dłuzej :)))) Jak bedzie w praktyce to sie okaże :))
23 października 2013 23:59
Asik

Kochani...ide spac...bardzo mi przykro ale jestem KaO...ta pogoda i wiatr ...może cisnienie,...mówie dobranoc i śpijcie spokojnie. jutro nowy dzien...blizej do domu...i cieszmy sie :) 26 go spimy 1 godzine dłuzej :)))) Jak bedzie w praktyce to sie okaże :))

Dobranoc,tylko nie zapomnij biedronki z wlosow wyciagnac,coby Jej nie przydusic:D:D:D:D:D:D
24 października 2013 06:15
Wszystkim pozostajacym na "placu boju" oby czas Wam szybko lecial ,jade do domku na 4 KROTKIE tygodnie aby ponownie wrocic na 4 DLUUUUUUUUGIE tygodnie hahahaha ale na swieta zjezdzam do Pl. pozdrawiam wzystkich )))))))
24 października 2013 06:50 / 2 osobom podoba się ten post
Dorothea41 , szybka z Ciebie dziewczyna :)
Ty zaliczysz urlop ,zdarzysz wrocic do pracy i razem wyjedziemy na Swieta :)