Czyli na naszej zwykłej polskiej kwaśnej śmietanie to ciastko nie wyjdzie? Nie da się zastąpić? Podpowie ktoś... Pod spodem jest jeszcze napisane warmebehandelt (a umlaut), czyli że można łączyć z gorącym i się nie warzy? dobrze kombinuje?
Czyli na naszej zwykłej polskiej kwaśnej śmietanie to ciastko nie wyjdzie? Nie da się zastąpić? Podpowie ktoś... Pod spodem jest jeszcze napisane warmebehandelt (a umlaut), czyli że można łączyć z gorącym i się nie warzy? dobrze kombinuje?
No to jestem w De. Tym razem do Bożego Narodzenia. Na święta chcę zjechać do domu, bo od dwóch lat nie byłam na żadnych.
Cześć Giunta.
Poszłam sobie na spacerek. Wieje od wczoraj okrutnie. No ale muszę się wreszcie ruszyć i poprawić swój nastrój. Okazało się jednak, że najlepszym poprawiaczem wstrętnego nastroju jest ..... hehe bombonierka !!! Nie ma to jak wisienki w gorzkiej czekoladzie zakrapiane !!! Pycha !!
I teraz jest mi dobrze ;-)))
No to jestem w De. Tym razem do Bożego Narodzenia. Na święta chcę zjechać do domu, bo od dwóch lat nie byłam na żadnych.
jak Tobie malo trzeba by bylo Ci dobrze:)