Na wyjeździe #3

04 listopada 2013 09:39 / 6 osobom podoba się ten post
jak ja sie mojej kiedys zapytalam jak sie spalo?to odpowiedziala mi tak-:juz kiedys Ci tlumaczylaam,ze jak jedziemy samochodem i ja nic nie mowie to znaczy, ze jedziemy prosto, i to samo zawsze rano-jesli nic nie mowie to znaczy ze spalam dobrze.No i sie nie pytam:)MASAKRA Z NIA
04 listopada 2013 09:43
Czyli,można tak powiedzieć rozumiecie się bez słów:))))
04 listopada 2013 09:58
Dzień doberek :) Ja dziś przy okazji rozmowy z firmą zgłosiłam, że mąż PDP jest w szpitalu i usłyszałam , że w zasadzie nie jest naszym PDP i póki co nie ma się co martwić. Dowiedziałam się też, że planowany powrót mam na 21.11 ale jeszcze się będą w tej sprawie kontaktować :)
04 listopada 2013 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Czyli,można tak powiedzieć rozumiecie się bez słów:))))

JASNE, SMIEJ SIE,jak widze,ze zaklada kurtke i buty to ja tez szybko sie ubieram i stoje przy drzwiach ,ale gdzie idziemy i kiedy przyjdziemy juz sie strach pytac.
04 listopada 2013 10:10
Dzien dobry, dzis ledwo na oczy patrze , kawa wypita a one na dol leca...

No dobra, dobra juz nie pytam wiecej... byla sobie jakas Karolina ...oki oki

u mnie nie pada ale tak strasznie ciemno i wietrznie ...
listopad ...to tylko 30 dni a i juz kilka z nich ucieklo ...
04 listopada 2013 10:31
Wiesiula

Dzien dobry, dzis ledwo na oczy patrze , kawa wypita a one na dol leca...

No dobra, dobra juz nie pytam wiecej... byla sobie jakas Karolina ...oki oki

u mnie nie pada ale tak strasznie ciemno i wietrznie ...
listopad ...to tylko 30 dni a i juz kilka z nich ucieklo ...

I bardzo dobrze,niech te listopadowe dnir uciekaja,a jak zacznie sie grudzien,to juz bedzie weselej.Ja tak mam :)Zyje wtedy swietami i do domku jade:)Wprawdzie 19-ego,ale zleci:)
04 listopada 2013 10:36
kaska_45

JASNE, SMIEJ SIE,jak widze,ze zaklada kurtke i buty to ja tez szybko sie ubieram i stoje przy drzwiach ,ale gdzie idziemy i kiedy przyjdziemy juz sie strach pytac.

Kaśka,ale za to masz dzień pelen niespodzianek-))Mój PDP jak w zegarku,przewidywalny co do minuty,czasami to aż drażni.
04 listopada 2013 10:37 / 4 osobom podoba się ten post
Listopad to już tylko 26 dni :) Damy radę !!!
04 listopada 2013 11:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ja już kończę obiad ( dziś wyjatkowo przy kompie jem ), babcia jest na innej planecie aż do 16. Chałupa ogarnięta, pranie się pierze, zaraz kawka , i mozna poniedziałek zaliczyć do spokojnie mijających :D:D:D
04 listopada 2013 12:03 / 2 osobom podoba się ten post
margaretka82

Ja już kończę obiad ( dziś wyjatkowo przy kompie jem ), babcia jest na innej planecie aż do 16. Chałupa ogarnięta, pranie się pierze, zaraz kawka , i mozna poniedziałek zaliczyć do spokojnie mijających :D:D:D

No ja właśnie tez zjadlam,ja zawsze jem sama w swoim pokoju,ze względu na specyficzny nieład w tym domu...a u siebie mam czysciutko ,pachnaco ....zaraz idę gdzie mnie oczy poniosa,zeżre sobie troche trawy,żeby te kocie kłaki wyrzygać,które sie wszędzie unoszą, hehehheheh tak mowia ,że koty żra trawe własnie po to ....ale mnie dzisiaj wali....ta deprecha....  
04 listopada 2013 12:10 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

No ja właśnie tez zjadlam,ja zawsze jem sama w swoim pokoju,ze względu na specyficzny nieład w tym domu...a u siebie mam czysciutko ,pachnaco ....zaraz idę gdzie mnie oczy poniosa,zeżre sobie troche trawy,żeby te kocie kłaki wyrzygać,które sie wszędzie unoszą, hehehheheh tak mowia ,że koty żra trawe własnie po to ....ale mnie dzisiaj wali....ta deprecha....  

Iwunia, idź na spacer, oddal sie choć na jakiś czas z tego miejsca. 
Daj na luz ale tak LUZ  konkretny. Nie zamęczaj się osobami ,które nie są warte tego Twojego starania. 
Rób to co do Ciebie należy, z  więkrzym naciskiem na wychodne :D:D 
Ja w tamtym roku nawet w śnieżyce wyszłam jak mnie dziadek wyprowadzał z równowagi :))))
A jak wracałam to pierwszy był w przedpokoju i pyta- Matilda ,nie zmarzłaś???  

04 listopada 2013 12:17
judora

Listopad to już tylko 26 dni :) Damy radę !!!

Lubię takie posty:) Jakoś musimy, ale dzisiaj coś popłakuję od rana. Wczoraj rano zepsuł mi się kregosłup, to chyba rwa kulszowa, k...a, starość nie radość...
04 listopada 2013 12:18
Kto pije kawę , bo ide robić ???? :D:D:D:D
04 listopada 2013 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
Dobrze że  nie wzięła Ciebie za mrówkę:)
04 listopada 2013 13:31
A moja dzisiaj dała do wiwatu ,ona zawsze płacze jak zrobi siku to płacze ,taka płaczliwa jest ,przyszła z rana adwokatka ,a ona w ryk i się narobiło..nikt nie wie dlaczego ona płacze ,adwokatka myśli ize przezemnie ,a ona przez nią płacze ,bo wzięła urlop i nie odbierała odemnie telefonów ,a sprawa była pilna.