Wydaje mi się,że nie mówią prawdy,bo żeby żadna? niemożliwe
Wydaje mi się,że nie mówią prawdy,bo żeby żadna? niemożliwe
Wczoraj jechalam do pracy z kilkoma opiekunkami kazda miała laptopa,zapytalam czy odwiedzają forum opiekunki24.pl - powiedziały,że nie.Ktoś juz pisał na forum o tym.Czy w realu wstyd powiedziec ze ja jestem np.biedronka na forum?Albo maja tak dobrze,że nie muszą szukac ani rad ani pocieszenia.Szkoda, bo fajne babki były.
Czemu my się ciągle boimy "na idiotkę" wyjść. Najwyżej ..... ;-)) Mnie to już i tak nic od tego nie uratuje ;-)))
Masz racje:))ale to mija jakos z uplywem lat,tak do 40 plus minus ciagle zastanawialam sie,jak ktos mnie ocenia,co o mnie mysle itd.Teraz sie zmieniam i zaczynam miec to"gdzies",zwyczajnie jestem soba i mysle ,ze jeszcze roczek i przestane zastanawiac sie czy wyjde"na idiotke"czy tez nie:)ale do tego trza:)bylo dorosnac wewnetrznie:)
Mleczko:)no musze,musze podzielic sie z czyms a mialam cicho siedziec:)ostatnio jak jechalam do de w Poznaniu zwrocilam uwage na pewna pania i za Bozie nie moglam sobie skojarzyc do kogo ta pani jest podobna:)no i gapilam sie caly czas jak wariatka:)az w koncu w Slubicach dostalam olsnienia i stwierdzilam,ze wiem:)identyczna do Ciebie,gdy przypomnialam sobie zdjecie ze zjazdu:))))no ale,kurcze jak zagadac haha:)i jeszcze gdyby wyszlo ze to Ty:)to zapomnialam wtedy jak nazywasz sie na forum hahaha:)i tak niesmialo zapytalam,czy gdzies nie spotkalysmy sie:))))i czy nie mieszka gdzies w okolicach Zielonej Gory,bo tak kojarzyl mi sie ten zjazd:)ale odpowiedziala ze nie to sie "wycofalam"zeby na idiotke nie wyjsc haha:)gdy wrocilam,sprawdzilam zdjecie z tego zjazdu ,no i wypisz wymaluj,podobizna niesamowita:)pewnie zbieg okolicznosci:)pozdrawiam:)
Dzieki,ze znalazłaś moją siostrę bliżniaczke.
Z topografii terenu jestem dobra i jak jade z okolic Zielonej Gory to nie wsiadam w Poznaniu,.
A na idiotke mozna wyść na własne życzenie.
a na marlboraski by się pewnie więcej chętnych znalazło np. ja :)