Na wyjeździe #3

05 listopada 2013 23:16
scarlet

Ja będę i Cię powitam.:):):):):)

Och dzieki Skarlet bedzie mi miło!!! teraz prawie wszyscy sa pozniej zrobi sie skromna czystka smutno wtedy jest tutaj ale bede sie starac jakos to rozweselic z roznym skutkiem a  dzis moge zaproponowac drinka wirualnie hehe;))))
05 listopada 2013 23:19
Mamuelka,wybieraj

05 listopada 2013 23:21
emilia

Eeee tam, zostanie duzo, nie martw sie, ja do 18 grudnia, na same swieta do domu pojade. Tez troche zazdroszcze takich bkrotszych pobytow, ile juz z nas bylo w PL, wrocilo z urlopow, znow wyjezdzaja, a ja, swirnieta, jestem od 16 wrzesnia, ale i tak juz lepiej, teraz na 3 miesiace jezdze !

No widzisz a ja tych dłuzszych byc moze niedługo taknie bedzie uuuuuuuuuuuu ale do takiej decyzji jeszcze długa droga i ciezka !!!! Cholerka nie wiem co faceci maja w tych swoich muzczkach cieko ich rozgrysc!!!!
05 listopada 2013 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

No widzisz a ja tych dłuzszych byc moze niedługo taknie bedzie uuuuuuuuuuuu ale do takiej decyzji jeszcze długa droga i ciezka !!!! Cholerka nie wiem co faceci maja w tych swoich muzczkach cieko ich rozgrysc!!!!

Kochanie, 
rozwiń to drugie zdanie?????
05 listopada 2013 23:23
Zakręcona Mamuela

Czytalas "instrukcje obslugi mezczyzny"  autorstwa ORIMA ???? Dluuuga lektura ...
05 listopada 2013 23:29
emilia

Czytalas "instrukcje obslugi mezczyzny"  autorstwa ORIMA ???? Dluuuga lektura ...

OJ oj nie lubie duzo czytac ja to wszystko juz tak jakby bym była w goracej wodzie kapana!!! ale kto zrozumie faceta w dzisiejszych czasach ech temat moze kochane panie:)))))))))))))))))
05 listopada 2013 23:33
scarlet

Kochanie, 
rozwiń to drugie zdanie?????

Skarlet tak w skrucie jako otwarta osoba na eksperymenty w poznawaniu sie po prostu brakuje mi pomysłow a jeszcze nie rozgryzłam na czym najbardziej zalezy mojemu panu na ....... czy na mnie!!!!
05 listopada 2013 23:45
Zakręcona Mamuela

Andrea chyba kacowym hehe jak ja juto ale bedzie dobrze hehe !!!załuje tylko ze jak  Wruce do DE to wszyscy wyjada i zostane tu sama hlip hlip:( No Bytte nie czesc zostanie od 15 listopada do 20 grudnia nie wyjezdzajcie wszyscy:((

ja do 2014 roku zostaje:)))
spokojna Twoja rozczochrana :)))
Tylko musze neta zmienic na Aldika i będzie gitarka :D:D 
05 listopada 2013 23:55 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Mamuelka,wybieraj

Skarlet ten ostatni lubie kolorowe hehe:))))))))))))))
06 listopada 2013 00:12
margaretka82

ja do 2014 roku zostaje:)))
spokojna Twoja rozczochrana :)))
Tylko musze neta zmienic na Aldika i będzie gitarka :D:D 

Ech nie wiem gdzie jestes ale proponuje ottello  w telepojnie kupiłam mam od roku doładowania wodafone albo ottello ja doładowuje wodafone nizsze doładowani i jestem zadowolona polecam:))))))))))))))))) spokojna twoja Aldik nie wszedzie sie sprawdza :))))))))))))))
06 listopada 2013 00:18 / 1 osobie podoba się ten post
No i mamy po 24-ej wiec moge sie przyznac cały dzien pije 3 skromne drinki z podwujnego swieta moja pdp zadzwoniła z zyczeniami!!! No i jak zajade wiem ze jakis Gutschejn bedzie czekał od niej i rodziny jest to miłe tu sorki nie pisałam no bo jestem w domku a nie w DE:)))))))))))))))
06 listopada 2013 00:20
To wszystkiego najlepszego
06 listopada 2013 00:22
Haneczka47

To wszystkiego najlepszego

Ojej dziekuje:))))))))))))))
06 listopada 2013 09:39
Mam takie pytanko, potrzebuję taki makaron bez gotowania.Wiecie czy tu w DE można go gdzieś dostać.Taki jak w zupkach chińskich jest.
06 listopada 2013 09:45
aniananowo

Mam takie pytanko, potrzebuję taki makaron bez gotowania.Wiecie czy tu w DE można go gdzieś dostać.Taki jak w zupkach chińskich jest.

Tak, kupujesz zupki chinskie i wyciagasz ; )