Ja będę i Cię powitam.:):):):):)
Ja będę i Cię powitam.:):):):):)
Eeee tam, zostanie duzo, nie martw sie, ja do 18 grudnia, na same swieta do domu pojade. Tez troche zazdroszcze takich bkrotszych pobytow, ile juz z nas bylo w PL, wrocilo z urlopow, znow wyjezdzaja, a ja, swirnieta, jestem od 16 wrzesnia, ale i tak juz lepiej, teraz na 3 miesiace jezdze !
No widzisz a ja tych dłuzszych byc moze niedługo taknie bedzie uuuuuuuuuuuu ale do takiej decyzji jeszcze długa droga i ciezka !!!! Cholerka nie wiem co faceci maja w tych swoich muzczkach cieko ich rozgrysc!!!!
No widzisz a ja tych dłuzszych byc moze niedługo taknie bedzie uuuuuuuuuuuu ale do takiej decyzji jeszcze długa droga i ciezka !!!! Cholerka nie wiem co faceci maja w tych swoich muzczkach cieko ich rozgrysc!!!!
Czytalas "instrukcje obslugi mezczyzny" autorstwa ORIMA ???? Dluuuga lektura ...
Kochanie,
rozwiń to drugie zdanie?????
Andrea chyba kacowym hehe jak ja juto ale bedzie dobrze hehe !!!załuje tylko ze jak Wruce do DE to wszyscy wyjada i zostane tu sama hlip hlip:( No Bytte nie czesc zostanie od 15 listopada do 20 grudnia nie wyjezdzajcie wszyscy:((
ja do 2014 roku zostaje:)))
spokojna Twoja rozczochrana :)))
Tylko musze neta zmienic na Aldika i będzie gitarka :D:D
To wszystkiego najlepszego
Mam takie pytanko, potrzebuję taki makaron bez gotowania.Wiecie czy tu w DE można go gdzieś dostać.Taki jak w zupkach chińskich jest.