Na wyjeździe #3

05 listopada 2013 19:48
Dyśka

Wiem ,jak ktoś jest w pobliżu i pali ,to oddam:)

a może przyjedzie paląca zmienniczka ,to dostanie prezent  powitalny:)
05 listopada 2013 19:51
Właśnie na te zioła by się więcej chętnych znalazło,tylko na innych portalch:)
05 listopada 2013 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
Dyśka

a może przyjedzie paląca zmienniczka ,to dostanie prezent  powitalny:)

jakaś niedzielna palaczka  to była:):):) -ja bym kilku paczek fajek nie zapomniała-głowę może tak, ale nie papieroski:):):)
05 listopada 2013 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

jakaś niedzielna palaczka  to była:):):) -ja bym kilku paczek fajek nie zapomniała-głowę może tak, ale nie papieroski:):):)

A może zapobiegliwa ,żeby zawsze były pod ręką:)
05 listopada 2013 19:57
A może to tylko tytoń,a kluczy nie ma ,będę w zimie na rowerze pod górkę jezdziła:)
05 listopada 2013 20:06
Tu jest tyle pomieszczeń ,szukam i szukam i nic ,a zima wielkimi krokami podąża:)
05 listopada 2013 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka 47 ma 10 kilosów do mnie,może wpaść na fajeczkę do kawusi:)
05 listopada 2013 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
za te 80 zł kupimy po butelce na zjazd hahahahaaa :D 
a nawet jak dobra promocja w biedroniu to będzie po dwie na łebka hahaa 

05 listopada 2013 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Dlatego ja wolę nie sprawdzać ;-/
05 listopada 2013 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
No nie bedziemy sie na drobme ogladac hehe:))))))))))))))))))
05 listopada 2013 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
A na kwoty na cele reprezentacyjne można od podatku sobie odjąc :)
05 listopada 2013 23:08
Andrea chyba kacowym hehe jak ja juto ale bedzie dobrze hehe !!!załuje tylko ze jak  Wruce do DE to wszyscy wyjada i zostane tu sama hlip hlip:( No Bytte nie czesc zostanie od 15 listopada do 20 grudnia nie wyjezdzajcie wszyscy:((
05 listopada 2013 23:10
Zakręcona Mamuela

Andrea chyba kacowym hehe jak ja juto ale bedzie dobrze hehe !!!załuje tylko ze jak  Wruce do DE to wszyscy wyjada i zostane tu sama hlip hlip:( No Bytte nie czesc zostanie od 15 listopada do 20 grudnia nie wyjezdzajcie wszyscy:((

Ja będę i Cię powitam.:):):):):)
05 listopada 2013 23:13 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Eeee tam, zostanie duzo, nie martw sie, ja do 18 grudnia, na same swieta do domu pojade. Tez troche zazdroszcze takich bkrotszych pobytow, ile juz z nas bylo w PL, wrocilo z urlopow, znow wyjezdzaja, a ja, swirnieta, jestem od 16 wrzesnia, ale i tak juz lepiej, teraz na 3 miesiace jezdze !
05 listopada 2013 23:14 / 3 osobom podoba się ten post
No to wam powiem cos...Sprawa umarłego kota w domu juz nieco przyschła. Pani Skarb znalazła pocieszenie w kocie sasiada co go sasiad do domu nie wpuszcza i koczuje biedaczysko pod domem Skarbów. I jemy sobie sniadanie dzis w spokojnosci az nagle pan Skarb patrzy w strone okna i wola:"Skarbie Puma !! Pani Skarb zerwała sie na rowne nogi (zapominajac o bolacym kregosłupie) patrzy przez okno a tam "fałszyawa Puma" czyli czarny kot sasiada. Usiadła i zaczyna płakac. Pan Skarb sie pyta: "Co sie stało Skarbie?" "Och - płacze pani Skarb - Puma umarła...a mnie dalej kręgosłup boli." Pan Skarb popatrzyła na mnie a potem spytał:" Czy ty rozumiesz?" Ja mówie:'Obawiam sie ze nie"