Na wyjeździe #3

11 listopada 2013 14:39
margaretka82

Zaraz ide sobie ugotowac rosołek z makaronem.
Troche mnie jeszcze boli , dziś nawet odruchy wymiotne mam.
Ale jeszcze nie haftuję :P

margaretko jak ten rosol smaczny wyszedl, wlej mi tez.:):)mi to rosol sni sie juz, tak spragniona jestem,ale swojego domowego, tu mi nie wychodzi jak w domu wiec nawet nie draznie sie i nie gotuje
11 listopada 2013 14:42
hura ,dzwonił facet ,zaraz przyjdzie mi instalować internet z telecom,myślę że będzie działał:)
11 listopada 2013 14:58
kaska_45

margaretko jak ten rosol smaczny wyszedl, wlej mi tez.:):)mi to rosol sni sie juz, tak spragniona jestem,ale swojego domowego, tu mi nie wychodzi jak w domu wiec nawet nie draznie sie i nie gotuje

wiesz co Kasiu , nie za bardzo ale lepszy taki nic kleik :D:D ble :)
Ide zaraz drugie pranie powiesić. 
Oby do wieczora :)

11 listopada 2013 15:43
Wiesiula

Dzien dobry
Wczorajsze popoludnie, wieczor i nocka minely mi pod znakiem cudownej migreny... Jeszcze po 3 w nocy bralam leki. Jedna wielka porazka. Cos ostatnio za duzo tych migren... zawsze z nienacka atakuje zozla.
Dzis troche slonca za oknem wiec rano juz bylysmy na zakupach, a po drzemce moze uda mi sie jeszcze raz zabrac Omi na spacer.
milego popoludnia

Na migrenę moja siostra żuje sobie imbir swieży:)Miewa ataki ale coraz rzadziej i słabsze.Może Ci tez jakoś troszkę pomoże:)
11 listopada 2013 15:50 / 1 osobie podoba się ten post
Czy ktos pisał,że dzisiaj mamy swieto.?Nasze w Polsce.
11 listopada 2013 15:56
scarlet

Zgadza się.
Ja zawsze mówię, że kupują tyle , jakby tydzień miało być wszystko
pozamykane.

Miałam epizod, ze pracowałam na kasie w Tesco przed Wielkanocą.

Rekordzistka u mnie brała 5 prawie metrowych schabów, wiele słodyczy markowych, win, zostawiła prawie 2,5 tys.

No kto to zje????

Dziekuję za ksiązki , mam nadzieję ,że się otworzą.
11 listopada 2013 16:00
Jestem pod ogromnym wrażeniem ,przystojny inteligentny ,w odpowiednim wieku,tylko szkoda że zajęty,przeinstalował mojego laptopa , jestem zachwycona,internet śmiga :):):)
11 listopada 2013 16:12 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Czy ktos pisał,że dzisiaj mamy swieto.?Nasze w Polsce.

Ja właśnie miałam o tym pisać . Mleczko masz bardzo ładne zdjęcie z tym bobaskiem ! :)
11 listopada 2013 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
Dyśka

Jestem pod ogromnym wrażeniem ,przystojny inteligentny ,w odpowiednim wieku,tylko szkoda że zajęty,przeinstalował mojego laptopa , jestem zachwycona,internet śmiga :):):)

Oj ,głodna Ty,głodna:):):):)
11 listopada 2013 16:36 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

Ja właśnie miałam o tym pisać . Mleczko masz bardzo ładne zdjęcie z tym bobaskiem ! :)

To z nad naszego morza,dziekuje Basiu.Bo ja jestem ładna i młoda.
11 listopada 2013 16:46 / 6 osobom podoba się ten post
Poczęstuję Panie rogalami Świętomarcińskimi. Mówią, że należy sie poczestować ,tak na szczęście.To taki słodki zwyczaj z Poznania. 11 listopada wszyscy częstują sie rogalami. :)
11 listopada 2013 17:01
IGGA

Poczęstuję Panie rogalami Świętomarcińskimi. Mówią, że należy sie poczestować ,tak na szczęście.To taki słodki zwyczaj z Poznania. 11 listopada wszyscy częstują sie rogalami. :)

Ja już nie dam rady nic więcej słodkiego,  właśnie opędzlowałam całą czekoladę :))))))) , że też nie mogłaś wcześniej zaproponować tej  degustacji. Ja to zawsze "poszkodowana".......
11 listopada 2013 17:02
IGGA

mozna dwa, na zas?:):)
11 listopada 2013 17:03
IGGA

Umm, mniam, mniam, dziekuje !
11 listopada 2013 17:13
aniananowo

Dziekuję za ksiązki , mam nadzieję ,że się otworzą.

Moje sie nie otworzyły :((