Na wyjeździe #3

11 listopada 2013 00:51 / 2 osobom podoba się ten post
Polneta

tak bardziej "misiowato",ale to przez tego kotka z brzusiem do smyrania na zdjęciu, a tu taka torpeda na zdjęciu!!a co do sań...jutro jadę na zakupy i do lekarza. juuuupi cywilizacja.I zadnych milek!! przysięgam, może najwyżej paczuszka haribo ;-p

Tylko reniferka posmyraj pod brzuszkiem , żebyscie szcześliwie wrócili.
11 listopada 2013 00:52
andrea mam nadzieje,że nie uraziłam Cię tym misiem, ale to było w sensie pozytywnym.Ja rzadko kogo odbieram jako zołzę...może jedynie jako zieloną kozę ( w sensie wieku i wydawania się,że zjadło się wszystkie rozumy ;-)).To kompletnie Ciebie nie dotyczy.
A czekoladę jem jak jestem nieszczęśliwa, a nieszczęśliwa jestem,bo chce do domu, do mojego ukochanego miasta i ludzi.Na dłuższą metę nie da się brać tabletek na relaks.Bo w nosie mam euro jak potem będę musiała się leczyć.No to czekoladka i zanurzanie się w świecie wyobrazni plus stanowczo za dużo internetu.I jakoś jeszcze trzeba dotrwać.Jeszcze troszkę.
11 listopada 2013 00:54 / 1 osobie podoba się ten post
A mnie wku....a,
jk zaczynają w marketach już przed Wszyskimi świetymi.
11 listopada 2013 00:58 / 2 osobom podoba się ten post
Torpeda znaczy  Du bist seksi Frau jak mówi moja Oma
11 listopada 2013 01:04 / 1 osobie podoba się ten post
Zgadza się.
Ja zawsze mówię, że kupują tyle , jakby tydzień miało być wszystko
pozamykane.

Miałam epizod, ze pracowałam na kasie w Tesco przed Wielkanocą.

Rekordzistka u mnie brała 5 prawie metrowych schabów, wiele słodyczy markowych, win, zostawiła prawie 2,5 tys.

No kto to zje????
11 listopada 2013 01:15 / 2 osobom podoba się ten post
Bo Polacy mają uraz po wojnie i latach kryzysu i boją się,że zabraknie.I dlatego monopolowe profilaktycznie otwarte są całodobowo Może miała wieeeeelką rodzinę?.A tak poważnie..mnie bochenek chleba starcza na tydzień mimo ośnieżenia i za...pia.
11 listopada 2013 01:20 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

Bo Polacy mają uraz po wojnie i latach kryzysu i boją się,że zabraknie.I dlatego monopolowe profilaktycznie otwarte są całodobowo :-)Może miała wieeeeelką rodzinę?.A tak poważnie..mnie bochenek chleba starcza na tydzień mimo ośnieżenia i za...pia.

Z tym to prawda.
Ja tutaj codziennie jeżdżę na zakupy i kasy do woli,
a psyche mam spokojną jak chlebek w zamrażarce i warzywka i mięsko na tydzień.

Coś w tym jest!!!!
11 listopada 2013 08:28 / 1 osobie podoba się ten post
A ja Cię witam z samego rana i dzięki za mój uśmiech,gdy zobaczyłam na powrót Twój cudny awatar. I niech już tak zostanie.

Witajcie w Opiekunkowie - świątecznie mimo zwykłego dnia pracy.
11 listopada 2013 08:32
Witam Was dzisiaj tak bardziej patriotycznie-najbardziej to mi żal ,że nie zjem moich ukochanych Rogali Marcińskich-wielkopolanki wiedzą o co chodzi- mniammmm
11 listopada 2013 08:48 / 2 osobom podoba się ten post
Witam całe opiekunkowo !!! Faktycznie Andrea ten -URLOP- to nie pasował do ciebie fajnie ze zrobiłas radosc kolezanka!!! Miłego spokojnego dnia wszystkim ,spokojnego .Ide wnusi sniadanko naszykowac:)))))))))))))
11 listopada 2013 09:34 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea wczoraj wolne zrobila bo moglaby klawiatura tego nie przezyc:):)ale w koncu jestes wariacie pozytywny:)
11 listopada 2013 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Patrzcie, jaka przyjemna i romantyczna reklama! :)
11 listopada 2013 09:51
giunta

Patrzcie, jaka przyjemna i romantyczna reklama! :)

A Ty tez tak biegniesz do ukochanego????????????????????????????????????????
       Jesli tak  to jestes Jogging-girl i Nike :D:D:D:D:D:D:D
11 listopada 2013 09:54 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

A Ty tez tak biegniesz do ukochanego????????????????????????????????????????
       Jesli tak  to jestes Jogging-girl i Nike :D:D:D:D:D:D:D

Biegam z miłości do samego biegania. To też fajna miłość, bo serca nie łamie ;)
11 listopada 2013 09:58
Witam Wszystkich:)