Tali kochana, nie daj się babie, bierz mieszkanie, ale się targuj. Trzymam kciuki i życzę najlepszego. Jak się ogarniesz to pójdziemy na lody, albo na kawę, albo na coś jeszcze... Na chłopów to nie... mamy swoich:)
Tali kochana, nie daj się babie, bierz mieszkanie, ale się targuj. Trzymam kciuki i życzę najlepszego. Jak się ogarniesz to pójdziemy na lody, albo na kawę, albo na coś jeszcze... Na chłopów to nie... mamy swoich:)
Przypadlosc?:)w moim przypadku to chyba zaczne leczyc sie tylko,no nie wiem,na nogi?powinnam na glowe,ale chyba juz za pozno....:))))))))))
Ratuj co sie da hihi moga byc nogi.Pamietam co o nogach napisalas haha Ja jednak stawiam na ciebie cala do uratowania i wyleczenia.Przyjmuje tylko pacjentki w calosci.Nie jestem "zimny" chirurg ha ha Tak wiec zapraszam do gabinetu na gruntowne badanie,diagnoze i terapie w real
Jak to?????Nie pamiętasz tego?"Smotri w maje głaza!!!!!!!!":):):):)
Poddaje sie bo nie wiem co odpowiedziec,moje IQ minus 50,wygrales:)))))))))))
atam wygralem.moge przegrac ale z honorem.Moge polec jednak nie tu i nie bez walki ( znaczy badania)ha ha
Jesli faktycznie masz dzis imieniny to wszystkiego naj...naj...naj...Buziaki na wszystkie dolegliwosci przesylam.Jestes bardzo mila,spontaniczna i spadek IQ ci nie grozi.
czy ktos wie co sie stalo z Dyską? dlaczego ma usuniete konto?
Wlasnie masz odpowiedz:):):)
A dlaczego do tego linku muzycznego dopisała-"koniec ślicznotki"?
Dobry wieczór...ogladam własnie program o opiekunkach w Szwajcarii (Polki,Węgoerki)...interesujące...Poruszające... (na 3Sat) I smutne...Nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba Bożena ma rodziców w domu opieki w Polsce :( i finansuje ich pobyt pracując w Szwajcarii.
Tak, dobrze rozumiesz. Wcześniej jeszcze finansowała naukę córki. Teraz ściąga ją do Szwajcarii. Widziałam to już kiedyś.