Na wyjeździe #3

12 listopada 2013 22:00
barbarella

Tali kochana, nie daj się babie, bierz mieszkanie, ale się targuj. Trzymam kciuki i życzę najlepszego. Jak się ogarniesz to pójdziemy na lody, albo na kawę, albo na coś jeszcze... Na chłopów to nie... mamy swoich:)

Dzięki kochana Barbarello!!!

Mam nadzieję, że w końcu wszystko się ustabilizuje i powoli dojdę do równowagi, aby wreszcie się z Tobą spotkać! 
Pójdziemy na cuś jeszcze... hi hi hi! Bo przyjadę autobusem, bo autka na razie nie mam do dyspozycji!
 Akurat teraz to cosik przydałoby się, bo mam na to wszystko już dziś wk...wa! 

A co do  właścicielki mieszania to jutro będę walczyć... zobaczymy co  z tego wyniknie... nie chcę się wkopać i umowę podpiszę na razie na pół roku... bo kto wie czy kobieta nie zacznie wyskakiwać z innymi kwiatkami... 

Buziole!
12 listopada 2013 22:03
mala

Przypadlosc?:)w moim przypadku to chyba zaczne leczyc sie tylko,no nie wiem,na nogi?powinnam na glowe,ale chyba juz za pozno....:))))))))))

Ratuj co sie da hihi moga byc nogi.Pamietam co o nogach napisalas haha Ja jednak stawiam na ciebie cala do uratowania i wyleczenia.Przyjmuje tylko pacjentki w calosci.Nie jestem "zimny" chirurg ha ha Tak wiec zapraszam do gabinetu na gruntowne badanie,diagnoze i terapie w real 
12 listopada 2013 22:05
ORIM

Ratuj co sie da hihi moga byc nogi.Pamietam co o nogach napisalas haha Ja jednak stawiam na ciebie cala do uratowania i wyleczenia.Przyjmuje tylko pacjentki w calosci.Nie jestem "zimny" chirurg ha ha Tak wiec zapraszam do gabinetu na gruntowne badanie,diagnoze i terapie w real 

Poddaje sie bo nie wiem co odpowiedziec,moje IQ minus 50,wygrales:)))))))))))
12 listopada 2013 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jak to?????Nie pamiętasz tego?"Smotri w maje głaza!!!!!!!!":):):):)

jakos mi umknelo
12 listopada 2013 22:07
mala

Poddaje sie bo nie wiem co odpowiedziec,moje IQ minus 50,wygrales:)))))))))))

atam wygralem.moge przegrac ale z honorem.Moge polec jednak nie tu i nie bez walki ( znaczy badania)ha ha

Jesli faktycznie masz dzis imieniny to wszystkiego naj...naj...naj...Buziaki na wszystkie dolegliwosci przesylam.Jestes bardzo mila,spontaniczna i spadek IQ ci nie grozi.
12 listopada 2013 22:22
ORIM

atam wygralem.moge przegrac ale z honorem.Moge polec jednak nie tu i nie bez walki ( znaczy badania)ha ha

Jesli faktycznie masz dzis imieniny to wszystkiego naj...naj...naj...Buziaki na wszystkie dolegliwosci przesylam.Jestes bardzo mila,spontaniczna i spadek IQ ci nie grozi.

Dziekuje serdecznie:)))i dobra,dobra....zbadam Cie kiedys ale u mnie nie ma nic za darmo:)1000 euro bedzie sie nalezalo:)))))))chociaz kurcze,jak tak mysle,to juz jestem w takim wieku,ze az sie boje,zebym to ja nie musiala placic haha:))))))koncze temat:)
12 listopada 2013 22:27
czy ktos wie co sie stalo z Dyską? dlaczego ma usuniete konto?
12 listopada 2013 22:29
Pewnie masz racje:)Kurcze,bo pisala,cos tam wklejala i bum:(Ni ma:(

12 listopada 2013 22:30
ANULA62

czy ktos wie co sie stalo z Dyską? dlaczego ma usuniete konto?

Wlasnie masz odpowiedz:):):)

12 listopada 2013 22:33
hogata76

Wlasnie masz odpowiedz:):):)

moze tak byc, poczekamy
12 listopada 2013 22:35
A dlaczego do tego linku muzycznego dopisała-"koniec ślicznotki"?
12 listopada 2013 22:46
wiewiorka

A dlaczego do tego linku muzycznego dopisała-"koniec ślicznotki"?

No ja tez dopiero teraz zobaczylam.O:O:O:O:O

Przed tym linkiem wkleila inny"Anna Jantar-Baju,baj...moje wykonanie"
Czyzby???????????????????????No ja juz teraz to zwariowalam:(
Tak bez powodu?Od tak sobie? Hmmmmmmmmm.....Nie zbadane sa ludzkie zamysly:(
12 listopada 2013 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór...ogladam własnie program o opiekunkach w Szwajcarii (Polki,Węgoerki)...interesujące...Poruszające... (na 3Sat)  I smutne...Nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba Bożena ma rodziców w domu opieki w Polsce :( i finansuje ich pobyt pracując w Szwajcarii.
12 listopada 2013 23:18
Asik

Dobry wieczór...ogladam własnie program o opiekunkach w Szwajcarii (Polki,Węgoerki)...interesujące...Poruszające... (na 3Sat)  I smutne...Nie wiem czy dobrze rozumiem ale chyba Bożena ma rodziców w domu opieki w Polsce :( i finansuje ich pobyt pracując w Szwajcarii.

Tak, dobrze rozumiesz. Wcześniej jeszcze finansowała naukę córki. Teraz ściąga ją do Szwajcarii. Widziałam to już kiedyś.

12 listopada 2013 23:22
hagia

Tak, dobrze rozumiesz. Wcześniej jeszcze finansowała naukę córki. Teraz ściąga ją do Szwajcarii. Widziałam to już kiedyś.

Ja nie i szkoda bo dopiero o 22giej dotarłam do siebie :) Podobał mi sie ten program (bo juz sie skonczył)...