macie moze ten fim dostepny na necie chetnie bym obejrzała
macie moze ten fim dostepny na necie chetnie bym obejrzała
Dla tych wszystkich ,które kochają i akceptują swoje wagowe nadwyżki:):):)
Jesień nie sprzyja figurce
Więc tańczyć nie będe na rurce:):):)
Mych kilogramów zwały
Przez zimę będa mnie grzały:):):)
Gdy wiosną słonko zaświeci
Może mnie dieta podnieci
Lecz dziś ,gdy za oknem szaro
Obżeram się pełna parą
I w nosie mam kilogramy!!!
Jesienią się nie odchudzamy!!! :):):):)
Dla tych wszystkich ,które kochają i akceptują swoje wagowe nadwyżki:):):)
Jesień nie sprzyja figurce
Więc tańczyć nie będe na rurce:):):)
Mych kilogramów zwały
Przez zimę będa mnie grzały:):):)
Gdy wiosną słonko zaświeci
Może mnie dieta podnieci
Lecz dziś ,gdy za oknem szaro
Obżeram się pełna parą
I w nosie mam kilogramy!!!
Jesienią się nie odchudzamy!!! :):):):)
jako że to temat o pomocy, to dziewczyny poradźcie co mam zrobić.
nigdy nie miałam problemów ze skórą, a od kiedy tu jestem moje dłonie to jakaś tragedia :(
jest tutaj okropna woda, kamien się osadza wszędzie od razu i to chyba od tego, staram się wszystko robić w rękawiczkach, ale wiadomo że po każdej toalecie dziadków i tak dokładnie myje ręce. używam mydła specjalnego z apteki, mam swój sudocrem i zwykły krem do rąk ale to dalej nic :(
dzisiaj po prostu pękła mi skóra i szczypie jak cholera
znacie jakieś dobre specyfiki?
Kasiu sprawdziłam dla Ciebie (ewentualnych innych zainteresowanych) adres, bo wydawało mi się, że ten film dok.o opiekunkach ze wschodu kiedyś już w necie oglądałam.
Proszę bardzo:
http://www.srf.ch/player/tv/dok/video/hilfe-aus-dem-osten-pflegemigrantinnen-in-der-schweiz?id=e76f1f35-fe6c-4c7d-9fb9-e2a5f9627429
:)
DZIĘKUJE PIEKNIE haga:)
Kobitki wysłałam , ale że załączniki zwlaszcza jeden dośc spore nie wiem czy doszło.Sprawdżcie i dajcie znać:))
a na nudę...warto zabrać ze sobą dysk zew. a na nim sporo filmów.Ja mam nawet klasyki typu "Kleopatra", "Lot nad kukułczym gniazdem" czy "Kto się boi Wirgini Woolf".Jak jestem w swoim pokoju to się zupełnie nie nudzę...powiem nawet,że czas mi spierdziela za szybko i nie oplaca mi się spać, bo wtedy mogę sobie pobyć sama ze sobą. Jak siedzę z babcią, to zegar chodzi do tyłu :-)Andrea załóż słuchaweczki na uszy i włącz sobie jakiś dobry film :-)
Ja Zosiu jestem w trakcie wysylania książek:)) niemożliwe żebys dostala:))
Kobitki wysłałam , ale że załączniki zwlaszcza jeden dośc spore nie wiem czy doszło.Sprawdżcie i dajcie znać:))