Na wyjeździe #3

15 listopada 2013 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

Jestem po perypetiach z kompem,nie wiem jak dlugo mi wytrzyma bo cs sie z połączeniem dzieje ,nałapałam pełno wirusów,ale dobra,samopoczucie mam nadal wredne,myślę,że sie wypaliłam totalnie,jestem tu juz trzeci miesiąc i "kończe "sie,PDP zabrali wczoraj do szpitala-nerki wysiadają-a ja mam niby jeszcze tu czekać jaka bedzie opinia lekarza,ja mam termin do 29 listopada i uważam ,że bez sensu tu siedzieć juz bym chciała do domu jechać,!!!!!

Kochana,Ty mi Tu nie bucz.
Teraz troche odsapniesz,polataj po sklepach...I nie bucz:)
2 tygodnie i jedziesz do domku.......No nie bucz,albo zamien sie ze mna:)Przyjedz za mnie na 5 tyg,chcesz sie zamienic?Bo ja moge tam za Ciebie skoczyc...Hahahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D
15 listopada 2013 11:12
emilia

Nie ma za co dziekowac, ciesze sie, ze cos tam pomoglo. Informatyka, sprzet, programy - to byl moj konik, teraz juz na biezaco nie jestm, ale pewne wiadomosci caly czas sie przydaja.

A teraz bedziesz moze miala wiecej luzu - wychodz, obejrzyj cos niecos, przelec sie po sklepach (hmm, niekoniecznie wydajac kase - ale to mi akurat poprawia humor zdecydowanie !)

Hehehe !!!!Chodzi o to,że ja nawet nie mam gdzie tej kasy wydac bo mieszkam na wsi zapadłej ....
15 listopada 2013 11:13 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

2 tygodnie i jedziesz do domku.......No nie bucz,albo zamien sie ze mna:)Przyjedz za mnie na 5 tyg,chcesz sie zamienic?Bo ja moge tam za Ciebie skoczyc...Hahahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D

O kurcze Hoguś olśniłaś mnie, jeeeszczeee 5 tygodni hura. Jakoś mi to zleciało?!!
15 listopada 2013 11:14 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ja tak już buczę od paru dni,no jakiś los na mnie wlos-nie moge sie pozbieram,dam rade- tylko to takie bez sensu to siedzenie tutaj,a nie zamienie sie niestety z toba -matuchno i jeszcze na tyle-hehhe nieeeee tym razem bo jestem juz na czworakach -słabiutka....!!!!!!!
15 listopada 2013 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

Ja tak już buczę od paru dni,no jakiś los na mnie wlos-nie moge sie pozbieram,dam rade- tylko to takie bez sensu to siedzenie tutaj,a nie zamienie sie niestety z toba -matuchno i jeszcze na tyle-hehhe nieeeee tym razem bo jestem juz na czworakach -słabiutka....!!!!!!!

Iwunia,proszę Cię weź się dziecko ogarnij bo juz nie mam siły Cię do pionu stawiać:):):)Buczeć nam tu będzie ,noż paskuda jedna!!!! Za 14dni będziesz polskie smrodki wąchała:):):)A my???Biedne żuczki jeszcze łohoho...... A wszystkie przeciez buczeć nie możemy!!!!!
15 listopada 2013 11:26
kasia63

Iwunia,proszę Cię weź się dziecko ogarnij bo juz nie mam siły Cię do pionu stawiać:):):)Buczeć nam tu będzie ,noż paskuda jedna!!!! Za 14dni będziesz polskie smrodki wąchała:):):)A my???Biedne żuczki jeszcze łohoho...... A wszystkie przeciez buczeć nie możemy!!!!!

No ja taka głupia ,że jak się rozkręce  w ryczeniu to końca nie widać,a teraz juz z myslą ,że niedługo w domu podwaja mi się to ryczenie,postaram sie zapanowac....
15 listopada 2013 11:27 / 3 osobom podoba się ten post
iwunia

No ja taka głupia ,że jak się rozkręce  w ryczeniu to końca nie widać,a teraz juz z myslą ,że niedługo w domu podwaja mi się to ryczenie,postaram sie zapanowac....

Ja juz wiem ,czemu Ty masz fajna figure:)
To nie od biegania,to od ryczenia,tyle placzesz ,ze cala wode z organizmu z toksynami wywalasz:)
15 listopada 2013 11:28
Iwunia-pofarbuj wloski,ponakladaj maseczki,zrób sobie pachnąca kąpiel,naciesz jeszcze raz oko zakupami ktore zrobiłas,potem idz pobiegaj,bo chyba to lubisz i bedzie dobrze.A jak Ci to pomaga,to możesz tu nawet trochę pomarudzić.:)))
15 listopada 2013 11:30 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

To nie od biegania,to od ryczenia,tyle placzesz ,ze cala wode z organizmu z toksynami wywalasz:)

Ach,żeby to tak tłuszczyk razem ze łzami wylatał, to ja bym 365dni w roku wyła od rana do nocy:):):):)
15 listopada 2013 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Iwunia-pofarbuj wloski,ponakladaj maseczki,zrób sobie pachnąca kąpiel,naciesz jeszcze raz oko zakupami ktore zrobiłas,potem idz pobiegaj,bo chyba to lubisz i bedzie dobrze.A jak Ci to pomaga,to możesz tu nawet trochę pomarudzić.:)))

Dobra----tylko bede biegac,bo zakupów nie robie bo nie mam gdzie,maseczki nakładam,kapiel wezmę ....zobaczymy efekty !!!
15 listopada 2013 11:31 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

No ty to mnie zawsze rozbawisz-heheeheh !!!!! A moze ty masz rację,że to od ryczenia ta niska waga !!!!!!
15 listopada 2013 11:34 / 2 osobom podoba się ten post
I tak ma byc:))))Będą efekty,będą i humor na pewno lepszy.Zazdroszczę Ci,ja jeszcze 4 tyg.:)))
15 listopada 2013 11:35 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ach,żeby to tak tłuszczyk razem ze łzami wylatał, to ja bym 365dni w roku wyła od rana do nocy:):):):)

No właśnie . Kto to wymyślił, że łzy sa słone? Powinny być z tłuszczykiem . Też bym wtedy chętnie płakała
15 listopada 2013 11:41 / 1 osobie podoba się ten post
Jak ze łzami toksyny uciekają,to przed wyjazdem zalecane jest popłakac.Oczyścimy organizm i będziemy pieknie po przyjezdzie do domu wygladały.I nie wydając fortuny na kremy:)))
15 listopada 2013 11:41 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

No właśnie . Kto to wymyślił, że łzy sa słone? Powinny być z tłuszczykiem . Też bym wtedy chętnie płakała:-)

Łzy składają się z wody, w której rozpuszczona jest niewielka ilość różnych soli mineralnych głównie soli kuchennej. Zawierają też śluz i pewną ilość białek oraz lizozym – enzym, który rozpuszcza bakterie.

A tłuszczyku ani miligrama:(:(:(:(:(