Na wyjeździe #3

18 września 2013 22:18
To fajnie masz jakos tak krotko chyba bylas uwazaj w naszej firmie pewna pani koordynatorka niedawno zapytala jak mialam zamiar dluzej zostac w domu zapytala z czego bede zyc to sie zastanowilam ,czy naprawde sie o nas martwia ,czy widzom ze za malo zarabiamy  .No to ja jej ze chyba z glodu nie umre . A tobie milego wypoczynku ,czy odbilo mi sie cos o prawku ?
18 września 2013 23:13
No nie ide spac normalnie zapalkami musiałabym oczy podtrzymac i to nie wiem cz by sie nie zamkneły,spokojnej nocy kochani :)))Dobranoc Andrea przejdze ci jak dojedziesz i go zobaczysz to ci nozki zmiekna hehe:))))papapki
18 września 2013 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
Oj tam Ciche Dni:)To dla podsycenia,po tylu latach,to juz trza kombinowac no nie:) Hahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D
Czasem,takie dni sa potrzebne,ale jak fajnie potem smakuje:D:D:D:D:D:D:D:D
19 września 2013 04:15 / 1 osobie podoba się ten post
Mam tu Cichą Noc, nikogo na forum; R. po tabletce śpi; a ja wezmę się za książkę, może odpadnę w sen.
Oho, za wcześnie pochwaliłam R., znowu potupał do łazienki...
19 września 2013 07:14
hagia

Mam tu Cichą Noc, nikogo na forum; R. po tabletce śpi; a ja wezmę się za książkę, może odpadnę w sen.
Oho, za wcześnie pochwaliłam R., znowu potupał do łazienki...

Oh , Ci "nocni Tuptusie" .Dzieki Bogu ,nie mialam do tej pory (stelli) z " nocnymi markami".Moze masz mozliwosc ,pospac po obiedzie?.
19 września 2013 07:21
Witam dziewczyny,miłego czwartku życzę.
19 września 2013 07:22
wiitam ,i dzien doberek z rana,nocka dobrze przespana, Hagi chyba tylko nie oj wspułczuc tylko dziewczyni,u mnie cisza była,a nawet jak nie to ja nic nie słyszałam,teraz zapraszam do wspolnej kawki,smakuje wysmienicie razem,potem gmnastyka poranna szybki prysznic ,i sniadanko juz przygotowane czeka az ktos wstanie,za oknem nie pada jak narazie ,teraz nie ma co chwalic pogody za wczesnie,no wszystkim miłego spokojnego dnia usmiechnietego, bez strerowego.Wyjezdajacym szerokosci zycze a nam na wyjezdze wytrwałosci:))))))
19 września 2013 07:35
zosia_samosia

Oh , Ci "nocni Tuptusie" .Dzieki Bogu ,nie mialam do tej pory (stelli) z " nocnymi markami".Moze masz mozliwosc ,pospac po obiedzie?.

Ja praktycznie mogłabym cały dzień przespać, gdybym mogła :))) No, ale ja twardy zawodnik, odpadam dopiero po popołudniowej kawie.   R.jest typem przesypiającym całe dnie, a w nocy to różnie. Czasem chodzi tylko do toalety po 5razy/noc. Jakoś ta tab.na sen niespecjalnie na niego działa.
19 września 2013 07:40 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

wiitam ,i dzien doberek z rana,nocka dobrze przespana, Hagi chyba tylko nie oj wspułczuc tylko dziewczyni,u mnie cisza była,a nawet jak nie to ja nic nie słyszałam,teraz zapraszam do wspolnej kawki,smakuje wysmienicie razem,potem gmnastyka poranna szybki prysznic ,i sniadanko juz przygotowane czeka az ktos wstanie,za oknem nie pada jak narazie ,teraz nie ma co chwalic pogody za wczesnie,no wszystkim miłego spokojnego dnia usmiechnietego, bez strerowego.Wyjezdajacym szerokosci zycze a nam na wyjezdze wytrwałosci:))))))

Ty to   masz napęd dziewczyno:)) A kawka to mój ratunek z rana,dzięki, na atrakcje typu gimnastyka, to ja mogę co najwyżej popatrzeć.... nawet wyspana jestem za leniwa...  Miłego dnia.
19 września 2013 07:42
Andrejka szerokiej drogi. Wypoczywaj !
19 września 2013 09:01
hagia

Ty to   masz napęd dziewczyno:)) A kawka to mój ratunek z rana,dzięki, na atrakcje typu gimnastyka, to ja mogę co najwyżej popatrzeć.... nawet wyspana jestem za leniwa...  Miłego dnia.

hihi Hagi to dla zdrowia i urody!!!:::::::::::::::::::)))))))))))))))
19 września 2013 10:17
Andrea, już tęsknię. kiedy wracasz?
19 września 2013 10:39 / 4 osobom podoba się ten post
Dym z ognisk się ściele po polach
Kartofle czekają w redlinach
Na skraju lasu moc grzybów
Dojrzała już jarzębina
Czy tego chcemy
Czy nie chcemy
Lato odchodzi cichaczem
Żółtymi liścmi
Zapachem
Jesień nadejście znaczy
Dni coraz krótsze
Chłodniejsze
Nocami deszcz bije o szyby
Schowani pod ciepłą kołderką
Myślimy sobie
A gdyby?
Gdyby tak zawsze lato?
Czy nam sie to nie znudzi?
Ciągle gorąco i upał
Naprawdę za tym tęsknimy??
Bo przecież
Choć narzekamy
Na deszcze i na słoty
To w sumie
Tak między wierszami
Lubimy te jesień złotą:)
19 września 2013 10:48
Ciężki dzień dzisiaj. Babcia przed chwilką zwymiotowała. Ma 91 lat i jest chudziuuuutka bardzo...Nie chce nic innego pić, tylko wodę z kranu, bo jak mówi jest najlepsza i najzdrowsza i pije ją od lat Na śniadanie było to co zawsze czyli chleb tostowy z masłem i dżemem, to samo na kolację. Obiadów ja nie gotuję, tylko jej przywożą. I całe szczęście, bo by jeszcze pomyślała, że to moja wina... Teraz się położyła, poczekam co będzie dalej. Ona wszystko wie najlepiej
19 września 2013 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Ciężki dzień dzisiaj. Babcia przed chwilką zwymiotowała. Ma 91 lat i jest chudziuuuutka bardzo...Nie chce nic innego pić, tylko wodę z kranu, bo jak mówi jest najlepsza i najzdrowsza i pije ją od lat Na śniadanie było to co zawsze czyli chleb tostowy z masłem i dżemem, to samo na kolację. Obiadów ja nie gotuję, tylko jej przywożą. I całe szczęście, bo by jeszcze pomyślała, że to moja wina... Teraz się położyła, poczekam co będzie dalej. Ona wszystko wie najlepiej

Annika, niech tak zostanie, że "wie najlepiej". Obserwuj i pomagaj. Nic więcej nie zrobisz, nie zmieniaj babcinego świata. Chyba że dasz radę malutkimi kroczkami. Tak to jest ze starszymi ludźmi.