Na wyjeździe #3

13 listopada 2013 20:10 / 6 osobom podoba się ten post
Dla tych wszystkich ,które kochają i akceptują swoje wagowe nadwyżki:):):)

Jesień nie sprzyja figurce
Więc tańczyć nie będe na rurce:):):)
Mych kilogramów zwały
Przez zimę będa mnie grzały:):):)
Gdy wiosną słonko zaświeci
Może mnie dieta podnieci
Lecz dziś ,gdy za oknem szaro
Obżeram się pełna parą
I w nosie mam kilogramy!!!
Jesienią się nie odchudzamy!!! :):):):)

13 listopada 2013 20:19
kasia63, poproszę dla tych co chcą mieć + kg 5,99999
13 listopada 2013 20:27
ja tu chyba troche zrzuce, bo nie dość że ostatni posiłek jem o 16, to jeszcze rowerek stacjonarny mam do dyspozycji więc wieczorkiem dla zabicia nudy trochę pedałuje :)
13 listopada 2013 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Znaczy przytyć byś chciała??????Takich rymowanek to ja nawet układać nie umiem:):):)
13 listopada 2013 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Oddam za darmo nawet 7,99999:)
13 listopada 2013 20:44
ja też umieram z nudów, spać nie pójde bo znów się obudze w środku nocy i się będę przerzucała z boku na bok
w tv też nic nie ma ciekawego ;/
13 listopada 2013 20:45
Ale ze co?????????????????????Co ja mam Ci zrobic??????????????????????????????
Ja hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,no nie wiem co mam Ci zrobic?
13 listopada 2013 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
wikil

o kurcze
a jak jak głupia się nim smaruje, myślałam nawet ze pomaga!
jutro poszukam w sklepie czegoś z neutrogeny bo faktycznie zawsze dobrze na mnie działały ich kremy i pomadki

Nutrogena dobra, ale na cos takiego, jak ty opisujesz , to wydaje mi sie , ze krem z urea lepiej dziala, najlepiej 10 %, te kremy sa tam , gdzie srodki do pielegnacji stop, na popekane piety  tez jak znalazl, pomagaja niemal od pierwszego razu.
13 listopada 2013 20:55
dzięki daisy :)

w Polsce nigdy nie miałam problemów ze skóra, a tutaj 2 tygodnie i takie akcje :( teraz po kąpieli patrze a nogi też całe w pajączkach ;/ zaraz się cała wysmaruje balsamem i mam nadzieje że nie wróce do kraju wyglądając jak żółw!
13 listopada 2013 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
Co Wy kobiety,nie macie nic do czytania?????Na nudę najlepsza dobra książka kiedy inne przyjemności są technicznie niedostępne:):):)
13 listopada 2013 20:56
zosia_samosia

Poprosze ,kontakt w profilu.Dziekuje .

Zosiu wysłałabym CI te ksiązki bo juz jest ok ,zrobione tylko nie ma w profilu namiarów na CIEBIE.W moim prolfilu sa na mnie wyslij cokolowiek bede wiedziala wtedy
13 listopada 2013 21:02
aniananowo

Zosiu wysłałabym CI te ksiązki bo juz jest ok ,zrobione tylko nie ma w profilu namiarów na CIEBIE.W moim prolfilu sa na mnie wyslij cokolowiek bede wiedziala wtedy

Dziekuje slicznie ,otrzymalam i sie otwiera .Rzeczywiscie, cos nie tak z moim profilem ?.Polowy nie pokazuje.Nie wiem gdzie przyczyna?
13 listopada 2013 21:12
hagia

Skoro był po raz drugi, to... sat.3. powtarza. Nie jestem pewna, ale czy nie był też dostępny w internecie? Pamiętam coś z dyskusji, że Polska pokazana tam była taka archaiczna(czy prymitywna). Bożena pochodzi ze wsi koło Chełma lubelskiego. Jest świetną kobietą, która wiele dokonała. Gdyby pozostała w kraju nie byłaby w stanie zapewnić opieki i jednocześnie utrzymania rodzicom, i sobie. Straciła wiele z życia, dorastania własnej córki, ale teraz gdy ta jest już wyształconą fizjoterapeutką (zawód mogę mylić), próbuje nadrobić te stracone lata sprowadzając dziewczynę do Szwajcarii.

macie moze ten fim dostepny na necie chetnie bym obejrzała
13 listopada 2013 21:13
zosia_samosia

Dziekuje slicznie ,otrzymalam i sie otwiera .Rzeczywiscie, cos nie tak z moim profilem ?.Polowy nie pokazuje.Nie wiem gdzie przyczyna?

Ja Zosiu jestem w trakcie wysylania książek:)) niemożliwe żebys dostala:))
13 listopada 2013 21:31
Kobitki wysłałam , ale że załączniki zwlaszcza jeden dośc spore nie wiem czy doszło.Sprawdżcie i dajcie znać:))