Zazdroszcze Ci :) Ja ostatnio trafiam na jakieś dziwne miejsca, niestety!
Zazdroszcze Ci :) Ja ostatnio trafiam na jakieś dziwne miejsca, niestety!
jowitaliber - to jak masz jego laptopa, wejdz w ustawienia wifi i zobacz co tam jest porobione, moze ci sie uda jakos podlaczyc
Jowita, otworz centrum sieci i udostępniania, koło zegara na dole 2 razy kliknij na komputerek z kabelkiem, albo na te kreseczki z wifi :)
później zrób screena tego i wrzuć tutaj (jak coś to screena robi się za pomocą przycisku prt scr na klawiaturze, później wklej to do painta, zapisz na pulpicie i wrzuć tutaj w odpowiedz) zobaczymy co tam ma ustawione
kurcze :(
to chyba najlepiej będzie znaleźć kogoś uprzejmego kto się zna, albo tak jak pisał misiek, powiedziec nie ma internetu - wracasz
to nie twoja wina że oni zabezpieczyli sieć (jestem na 90% pewna ze to domowa sieć, której nie widać prostu) skoro twój tablet wykrywa sieci sąsiadów to musi tez tą!
może wtedy synek coś pomyśli :)
Ja ogólnie jestem trochę głupia, bo płaczę, kiedy ktoś płacze. Czy to film, czy reklama - ktoś w obrazku płacze, płacze i giunta ;) Jest taki amerykański program, że wyburzają ludziom domy i stawiają nowe. W sumie nie oglądam tego, nigdy w całości nie widziałam, ale jak się natknę np. na moment, kiedy pokazują rodzinie dom i oni się wzruszają, to ja razem z nimi w bek, hehe :)