Na wyjeździe #3

25 listopada 2013 11:26 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Wiem ,wiem ,ja tak zawsze robie,ale jakos wczoraj mnie tapnelo,kregoslup mnie bolal i sie wczesniej wyciagnelam,a jak sie wczesniej wyciagnelam-to jakos tak odlecialam hahahahahah:D:D:D:D:D

ty sie lepiej tak szybko niewyciagaj:))) zycie jeszcze przed Toba długie:)))
25 listopada 2013 11:54
kruszynka1964

Dziewczyny,prosze o pomoc-kiedys ktoras pisala,ze dostala w edece jakis srodek na wypadanie wlosow,mi wypadaja bardzo i zaczynam sie juz bac.

Ja biore Biotyne ,tutaj w Niemczech dostaniesz w aptece bez recepty..
25 listopada 2013 12:17
A Ty sie wybierasz na 4 miechy,oj Andrea,Ty to twardziel jestes:)
J tez jestem twrdziel,ale nie bede sie meczyc,moje zdrowie psychiczne jest dla mnie berdzo wazne,jak to sie popieprzy,to juz bedzie Kaplica:D:D:D:D:D:D:D
25 listopada 2013 12:28
iwunia

Ja biore Biotyne ,tutaj w Niemczech dostaniesz w aptece bez recepty..

Dziekuje iwunia,a wiele to kosztuje?
25 listopada 2013 12:43
4 m-c to bardzo dlugo przynajmniej jak dla mnie ,maz by mi walizki spakowal :)
25 listopada 2013 12:56 / 1 osobie podoba się ten post
Hi, hi, teraz masz fryzurke a'la mlody Einsztajn ???
25 listopada 2013 13:16 / 1 osobie podoba się ten post
Hmm, coraz ciekawsze wspomnienia zjazdowe ... A coscie rano razem czynily, niewiasty ???
25 listopada 2013 13:25 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Hmm, coraz ciekawsze wspomnienia zjazdowe ... A coscie rano razem czynily, niewiasty ???

Ja sie hihralam:D:D:D:D:D
Andrea,naprawde jest smieszna,nie wyglupiajac sie i mowiac powaznie,jest smieszna:)Rano po obudzeniu,jest taka zakrecona,ze nie umiem nawet tego opisac,to trzeba zobaczyc hahahahahahahah:D:D:D:DD:D:D:D:D
Ja jestem zakrecona,ale Andrea bije mnie na glowe hahahahahahaha:D:D:D:DD:D:D:D
25 listopada 2013 13:29
U mnie zaczął pruszyć śnieg...no,25 listopad chyba pora taka :)
25 listopada 2013 13:34
kruszynka1964

Dziekuje iwunia,a wiele to kosztuje?

Ja kupowałam przed wakacjami-7,40 euro chyba 30 tab.teraz nie pamiętam ( ja to biore) a pomogło też mojemu siostrzeńcowi na łysienie plackowate,zaczeły mu odrastać włosy ,wiadomo,że nie po jednej dawce,ale efekty sa ...
25 listopada 2013 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea! Jesteś z wielkim poczuciem humoru :)))))) .Ja też tak mam:))))) Pozdrowienia :)
25 listopada 2013 13:48 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Ja sie hihralam:D:D:D:D:D
Andrea,naprawde jest smieszna,nie wyglupiajac sie i mowiac powaznie,jest smieszna:)Rano po obudzeniu,jest taka zakrecona,ze nie umiem nawet tego opisac,to trzeba zobaczyc hahahahahahahah:D:D:D:DD:D:D:D:D
Ja jestem zakrecona,ale Andrea bije mnie na glowe hahahahahahaha:D:D:D:DD:D:D:D

Hogata! Fajnie piszesz posty,czytając sama gęba się smieje:)))).Pozdrowionka :)
25 listopada 2013 13:52
Chodzilo mi o to ,ze nawet kiedy mowisz powaznie,nie wyglupiasz sie i tak jestes smieszna-poprostu:)
Ja trawy nie pale,wole sie wina napic,albo wodki:)
Teraz jestem abstynentka,z wiadomych powodow i tesknie i chce mi sie do ludzi i  w ogole........Moze ,to jest powod,mojego zakrecenia? Haahhaahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D
25 listopada 2013 13:55 / 3 osobom podoba się ten post
danulka

Hogata! Fajnie piszesz posty,czytając sama gęba się smieje:)))).Pozdrowionka :)

Ciesze sie,ze kogos bawia moje posty:)
Nie mozna sie ciagle zamartwiac i dolowac,bo to bardzo bliska droga do budzenia sie kazdego ranka z ze slowami piosenki"Znowu w zyciu mi nie wyszlo,taratara" hahahahahahah:D:D:D:D:D:D
25 listopada 2013 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
Buahahahahahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
Tylko wez spadachron,bo moge nie doleciec  na miotle i sobie dupsko obijesz bahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D:D