to jest OK
czyli on musiał zabezpieczyć sieć domową do konkretnych urządzeń/użytkowników.
Jeśli nie ma zabezpieczonych czynności administracyjnych hasłem - możesz ewent. zmienić na sieć publiczną ;)
to jest OK
czyli on musiał zabezpieczyć sieć domową do konkretnych urządzeń/użytkowników.
Jeśli nie ma zabezpieczonych czynności administracyjnych hasłem - możesz ewent. zmienić na sieć publiczną ;)
hehhe ja mam swojego Jasia no ale to nie to samo co maz hahahha
no na finiszu tak im dluzej sie siedzi tym gorzej przy koncu ale ja dopiero co zajechalam hahah tydz dzisiaj mija a 8.12 juz do domku hahaha krotki wyjazd jak ja to lubie:)
ja skonczylam niedawno takie dlugie wyjazdy max dla mnie to 6 tyg pozniej juz sie wypalam, troche ciezko bylo znalesc takie krotkie ale dalam rade teraz przyjechalam tylko na 3 tyg..... chca sprobowac poprostu PDP jest sam ma opiekuna prawnego i kuzynke ktora dosyc daleko mieszka i gosposie ktora jest codziennie do 11(teraz poleciala na 2 tyg do rodziny) ale mimo wszystko poznej jest sam
w styczniu 3 jade na m-c a potem na tym miejscu beda zmiany co 6 tyg wiec juz nic nie bede wiecej szukac
ja tez lubie krotkie terminy tez znalazlam prace na 5-6 tygodni , rodzina fajna jade na swieta pozniej wracam na krotko i od polowy styczna zmieniam sie co 6 tygodni .Tak jest lepiej dla mnie i mojej rodzinki i chetniej sie wraca do pracy.