Na wyjeździe #3

28 września 2013 11:56 / 1 osobie podoba się ten post
Hej -czarna11-bidula jesteś!!!Naprawde smutne to ,ale sie nie martw ja tez dzisiaj uroniłam łzy,bo mam dzisiaj urodziny
i tak mi smutno,ze tu sama bez moich kochanych siedze,w obcym domu-ehhh!!!
28 września 2013 11:59 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

Hej -czarna11-bidula jesteś!!!Naprawde smutne to ,ale sie nie martw ja tez dzisiaj uroniłam łzy,bo mam dzisiaj urodziny

Spełnienia najskrytszych marzeń, co dnia niezwykłych wrażeń. Pogody ducha, i uśmiechu od ucha do ucha.
28 września 2013 12:04
iwunia

Duzo zdrowka i milosci oraz cierpliwosci w naszej pracy buziaki

28 września 2013 12:07
iwunia

sto lat,sto lat niech zyje zyje nam w zdrowiu, szczesciu, pomyslnosci niechaj zyje nam :)
nie smuc sie :) pozdrwaiam
28 września 2013 12:13
iwunia

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ:):):):):)
28 września 2013 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

STO LAT!!! W zdrowiu przede wszystkim :))
28 września 2013 12:16
Uwaga!!!
28 września 2013 12:34
mozah aM

Witam i życze miłego dnia !! Siedzę już na walizkach , wyjazd za 2 godz chociaż autobus mam z Zurichu dopiero po południu . Ale dziś ciąg dalszy zwiedzania miasta z rodziną byłej juz podopiecznej . Szwajcaria żegna mnie niezłą pogodą - jak wszystko pójdzie dobrze wrócę w przyszłym roku ale do innego kantonu .Spokojnej pracy wszystkim życzę !!

Mozah szerokości,nie zapomnij o tych na wygnaniu,miłego urlopowania.
28 września 2013 12:36 / 4 osobom podoba się ten post
Lubiana to że jestem zalogowana nie znaczy że cały dzień siedzę na kompie,nie chcę mi się wylogowywać więc tego nie robie a ty lepiej zajmij się swoim podopiecznym,bo on napewno głodny chodzi.
28 września 2013 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Wszystkiego najlepszego w takim razie.... samych pogodnych dni , marzenia niech sie spełniają i uśmiech na twarzy twej niech gosci zawsze..... pogody ducha i wytrwałości w pracy....:) :):)
28 września 2013 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego Iwunia!
28 września 2013 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
DLA IVUNI:

Z okazji Twoich Urodzin życzę Ci
abyś nigdy nie przestała marzyć,
bo marzenia pozwalają przetrwać
te wszystkie najtrudniejsze chwile.
Abyś potrafiła dawać radość.
Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości,
a nie bólu i smutku.
Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze
i aby otaczali Cię życzliwi ludzie.
Niech Twoje życie toczy się
tak jak tego pragniesz.
28 września 2013 14:01
Wszystkim wam bardzo dziękuje za życzenia,(troche takie wyproszone) ale lepiej mi sie zrobilo troche na duszy!!!No i wszystkich oczywiście zapraszam na kawe,ciacho i może coś jeszcze >>.Buziaczki dla wszystkich!!!
28 września 2013 14:03 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Wszystkim wam bardzo dziękuje za życzenia,(troche takie wyproszone) ale lepiej mi sie zrobilo troche na duszy!!!No i wszystkich oczywiście zapraszam na kawe,ciacho i może coś jeszcze >>.Buziaczki dla wszystkich!!!

Iwunia oczywiście też życzę ci samych pododnych dni , uśmiechu i wytrwałości w tej pracy
28 września 2013 14:24
czarna11

Witam Opiekunkowo:) Smutasa mam choc dzień za oknem piekny..... moja siestra bierze dzisiaj ślub...., a ja w DE no co za masakra.... jak sobie pomysle o niej to az mi sie łza w oku kręci.... mój facet do domu juz dojechał, a ja w DE i znowu powiem co za masakra.....powinnam sie czyms zając to moze samopoczucie mi sie poprawi, ,,,,WSZYSTKIM UDANEGO DZIONKA ŻYCZĘ:)

Trzymaj się, ale szkoda,ze sobie urlpou nie zaplanowalaś w tym czasie?