To czemu sobie znowu nie usuniesz konta?
To czemu sobie znowu nie usuniesz konta?
Witam wieczorkiem i sobota zaliczona,jutro wolna niedziela,hi,hi poszlajam się po nowych koleżankach,najpierw obiadek u Zosi Samosim a póżniej obiadokolacja u Graż,hi,hi dobrze mi co nie,miłego wieczorku.
Mamusia,
Ty to wiesz jak się urządzić.
A ja jem tylko to co sama ugotuję... buuuuu...
Oma już nie wchodzi do kuchni,
opcia ma dwie lewe, a koleżanek na widoku żadnych... buuuuu..
Nie znasz wcześniejszych historii. Ciągle opisywałam, jak dziadek skarży się na mój akcent. I że on ma tylko 30% słuchu, ale tego że mnie nie może zrozumieć nie zwalał na swoje braki w słuchu, tylko na mój akcent. I dlatego teraz przytoczyłam jego słowa, żeby pokazać jaki w jego zachowaniu progres nastąpił.
Poza tym mówienie z niemieckim akcentem należy do mojego zawodu, więc jest to jakoby sprawa oczywista, którą nie muszę się chwalić.
Scarlet staram się jak mogę,hi,hi ale tak do końca nie mam dobrze ale czytaliście o mojej zmienniczce,1 koleżanka to z mojej firmy,ostatnio dołączyła na forum,sama ją do tego namówiłam a 2 sama mnie znalazła to Zosia Samosia jest 11 km. odemnie ale bus tam jeżdzi więc ją odwiedzam w niedzielę żeby też samotna tam nie była bo też nie poznała tam żadnej polki.
nie zaplanowałam bo jechałam w nowe miejsce i o zmienniczce mogłam zapomniec wiec jak wyjezdzałam byłam swiadoma ze mnie tam nie bedzie...... jednak nadszedł dzien uroczystosci i smutno.... sie zrobiło.... no cóz nie takie rzeczy sie przeżywało.... troche sobie pobeczałam i jutro bedzie lepiej ...... dodam ze dopiero niecały miesiąc tu jestem
Tylko ta biedna kura z której będzie rosołek nie będzie zadowolona hi... hiii
Życzę Ci miłego dnia, super wypoczynku i samych smaczności.
Drogie kolezanki z forum znowu wyskocze z pytaniem jak filip z konopi:) otóz potrzebuje maść i tabletki jakies na zylaki,,, no zylaczki widze u siebie pod kolanami pajączki do zylaków tu jeszcze daleko ale juz stosuje leki ... przywiozłam sobie z PL ale na moje nieszczescie kończą mi sie wiec zapytuje czy moze któras z pan stosuje jakies niemieckie leki na zylaki? oczywiscie moge isc do apteki i sobie kupic ale stwierdziłam ze najpierw zapytam was moze uzywacie i są dobre a ja moge kupic jakis bubel.:)
Drogie kolezanki z forum znowu wyskocze z pytaniem jak filip z konopi:) otóz potrzebuje maść i tabletki jakies na zylaki,,, no zylaczki widze u siebie pod kolanami pajączki do zylaków tu jeszcze daleko ale juz stosuje leki ... przywiozłam sobie z PL ale na moje nieszczescie kończą mi sie wiec zapytuje czy moze któras z pan stosuje jakies niemieckie leki na zylaki? oczywiscie moge isc do apteki i sobie kupic ale stwierdziłam ze najpierw zapytam was moze uzywacie i są dobre a ja moge kupic jakis bubel.:)
Lubiana - zbanowana, zresztą nie po raz pierwszy... i pewnie nie ostatni.
Z pewnością nie ostatni, bo wciąż widnieje jako zalogowana.....Chyba,że ja się nie znam i mimo bana wciąż jest widoczy obrazek...
Ja tak dobrze nie szprecham jak Ty. Mój dziadek schwebi, uwielbia schwebić !! Na dodatek szczęka mu lata, czasami bardzo lużno. I wez tu go zrozum ;-// Twierdzi, że pwoinnam się schwabskiego uczyć, no jeszcze tego brakuje ;-)) Ale jakoś daje radę. powoli coś zapada w główce ale nie chce schwabskiego !!! Kupa smiechu czasami, nie mam już siły upominac go o hochdeutsch. Ja swoje i on swoje i tak sobie z dnia na dzień żyjemy ;-))