A ten z tchibo to trzeba rejestrować? I za każdym razem ze stickiem kupujesz czy tylko doładowanie. I w jakich sklepach? Tam gdzie stoisko tchibo czy jak?
A ten z tchibo to trzeba rejestrować? I za każdym razem ze stickiem kupujesz czy tylko doładowanie. I w jakich sklepach? Tam gdzie stoisko tchibo czy jak?
Drogie kolezanki z forum znowu wyskocze z pytaniem jak filip z konopi:) otóz potrzebuje maść i tabletki jakies na zylaki,,, no zylaczki widze u siebie pod kolanami pajączki do zylaków tu jeszcze daleko ale juz stosuje leki ... przywiozłam sobie z PL ale na moje nieszczescie kończą mi sie wiec zapytuje czy moze któras z pan stosuje jakies niemieckie leki na zylaki? oczywiscie moge isc do apteki i sobie kupic ale stwierdziłam ze najpierw zapytam was moze uzywacie i są dobre a ja moge kupic jakis bubel.:)
Zazdroszczę troszkę tym co mają wolne w niedzielę,
Brakuje mi w tej pracy jednego dnia wolnego co jakiś czas, nawet gdyby to miał być jeden dzień w miesiacu tak zupełnie wolny, tak abym nie musiała wstawać, mogła sobie poleniuchować w łóżku, porozmawiać kiedy chcę z mężem, robić to na co mam ochotę z czasem ( w ramach rozsądku). Zazdroszczę tym, którym trafiają się takie dni, mnie to jeszcze nie spotkało. Tutaj mam w sumie mnóstwo czasu ,no i oczywiście 2 godziny, a czasami prawie 3, kiedy to mogę sobie wyjść, reszta to takie "czuwanie".
Doris4: Powodzenia, polam nogi i masz kopniaka w zadek - oczywiscie tylko na szczescie ! Jak Siostra?