Mam rozumieć,że Prowincjusz udaje nam tu faceta, ale mamy skypić kiedyś to się ujawni, może? marysia? Poszukiwany, poszukiwana::::::::::::::::::)
Mam rozumieć,że Prowincjusz udaje nam tu faceta, ale mamy skypić kiedyś to się ujawni, może? marysia? Poszukiwany, poszukiwana::::::::::::::::::)
Spiesze sie, ale z ostatnich postów wynika że jestem kobietą, albo wcale mnie nie ma ...zaraz, zaraz, nie, w porzo. wszystko OK ;)
Lecę na Goslar, drogie Panie, ciekawe miasteczko, blisko i jakis festyn dzisiaj.
Miłego dnia :)
To nie w temacie - ale kupiłam sobie e-papierosa, masz jakieś dobre rady dla początkujących...? Z zasady też nie piję, ale w tym nie jestem akurat początkująca ...)))))
Poszukiwania uwieńczone sukcesem, fajnie że się udało:)
Witaj Efka :) No pozwiedzałem, pogadałem, było klawo :)
Warto odwiedzić Goslar
http://www.goslar.de
Fajnie było w Goslar. Są tez i Polki...pogadalem w koncu na żywo z fajną dziewczyną..;)))
e-papierosa chmurze ( bo przecież tu sie nic nie spala ) ponad rok juz. czasem zapale ' analoga' czyli tytoniowego. Przećwiczyłem wiele tematów, jesli masz jakies pytania to postaram sie odpowiedziec..
Z drugiego zdania wynika ze w niepiciu jesteś zaawansowana ?
Ja też
;)
Mam pytania.. Jakiej mocy tytoniu używasz ? Bo ja nakupiłam tego (szykuję sie do wyjazdu) i coś mi się wydaje, że za mocne.... Co jeszzcze mam kupić (filtr ?) Czy po roku masz konkretne chcenie na 'analoga' czy robisz to dla kaprysu..? Czy zauważyłeś (po roku) jakieś konkretne korzyści dla siebie ?
Witaj :) Moc to sprawa indywidualna, jeśli paliłąś mocne fajki to weś moc 18mg ew. spróbuj z 11 mg; Napisz mi jakie paliłaś * jeśli dla moderatora to nie będzie kryptoreklamą ;) Ja paliłem " Ice ", zacząłem od 18 mg " Ice Mint " Liqueen'a, teraz 11mg.
Nie używam innych pojemniczków, kartomizerów , tylko Claromizerów, dobre sa Cristal 2 Volish'a albo Provoga, kup do claromizera koniecznie ze 2 grzałki zapasowe. Płyny to kwestia gustów, znam ludzi, którym sie ta zabawa spodobała i chmurzą różne smaczki owocowe, kawowe itp, jest tego całe mnóstwo. Jeśli chcesz miec smak tytoniowy to poradź sie w sklepie..
Czasem zapale "analoga" czyli tytoniowego, ale raczej dla kaprysu, np tu kupiłem sobie paczke cigarillo's za 2 euro i mam jeszcze pol paczki, abyło 17 szt.
Korzyści? B. dużo, od estetycznych po zdrwotno-kondycyjne. No i popykać można w mieszkaniu..:)
To Twój wątek... to myślę, że Moderator się nie obrazi.... Paliłam tylko mentelowe.... i różne ..., ok. paczki dziennie... Nakupiłam właśnie mocnych ...bo wyszłam z załozenia, że jednak większość życia palę niż nie palę..., ale zapiera dech... Chyba się jeszcze kopnę i wymienię je na słabsze... Kupiłam różne smaki żeby przetestować co mi będzie pasowało ...Na pewno zapotrzebawanie na nikotynę spadło mi więcej niż 50 %... Jak pykanie tego e-papierosa jest odbierane w Niemczech...??))))
Nie umiem tego palić, nie zastąpi mi chyba zwykłego papierosa. Albo się zaciągam za słabo, albo tak, że się krztuszę. Z 11 zeszłam do 6 ale różnicy wielkiej nie widzę. Czytałam że tym się jednak inaczej zaciąga niż zwykłym, chyba trzeba się nauczyć, przyzwyczaić. Dopiero zaczynam eksperymentować.