I w zasadzie zawierają się w nim wszystkie te inne punkty,o których wczoraj była dyskusja:).
I w zasadzie zawierają się w nim wszystkie te inne punkty,o których wczoraj była dyskusja:).
Ale co jest nadrzędne wobec morale osobistego i zawodowego?:)
Zartujesz? W takim przypadku wszystkie grupy zawodowe miały by tylko 1 p-kt w Kodeksie Etyki.
Zartujesz? W takim przypadku wszystkie grupy zawodowe miały by tylko 1 p-kt w Kodeksie Etyki.
Brava Asik 1000 plusów.
Rozmawiajmy,po polsku ,włosi,turcy i inni ,mówią w swoim ojczystym języku ,ja wczoraj rozmawialam po niemiecku z polką ,zapomniala polskiego ,a jestem dlużej odniej w niemczech o jakieś 20 lat
Dyśka i tu się z tobą zgadzam,miałam kiedyś podobną sytuację,dziewczyna która mnie wpuściła na swoją sztele,6 lat pracy w Niemczech,chciała sobie ułożyć życie w niemczech,wiedząc że ja słabo stoję z językiem,cały czas do mnie gadała po niemiecku aż wreszcie jej powiedziałam,że języka ojczystego zapomniała czy co,ja jestem Polką ona też więc niech gada do mnie po polsku,nic nie wskórałam dalej gadała po niemiecku,nie cierpię takich ludzi.
A może miała dobre intencje wiedząc,że język masz kiepski i chciała ,żebys załapała szybciej?:)