Ivettka,wszystkie kremy z mocznikiem są sobre na suche,popękane pięty. Ja akurat nie mam tego problemu,ale lubię miec zadbane stopy więc używam profilaktycznie.
Ivettka,wszystkie kremy z mocznikiem są sobre na suche,popękane pięty. Ja akurat nie mam tego problemu,ale lubię miec zadbane stopy więc używam profilaktycznie.
To tak jak ja.
Kasia mi kiedyś poleciła kremy do rąk i stóp z Balei, z mocznikiem właśnie. Używam i jestem zadowolona.
Ja tutaj kupiłam własnie rewelacyjny krem do stóp z firmy Kneipp,jest na naturalnych składnikach i po raz pierwszy jestem zachwycona .
Jeżeli mozesz choć troszkę zdradzić na temat tych kosmetyków do stóp, to bardzo proszę.Co jest dobre i gdzie mozna kupić.Myślę ,że więcej koleżanek będzie zainteresowanych tym tematem.
Jeżeli mozesz choć troszkę zdradzić na temat tych kosmetyków do stóp, to bardzo proszę.Co jest dobre i gdzie mozna kupić.Myślę ,że więcej koleżanek będzie zainteresowanych tym tematem.
Kneipp to bardzo dobra firma, więc wcale nie dziwne.
Ale trochę droga, więc dopóki sprawdzają mi się tańsze kosmetyki to ich używam.
Ja kupiłam raz cudo w Netto z firmy PEDICOS za 1,9 E z 25 % mocznika, teraz juz nie ma,
jest w tej samej cenie z 10 %, tez niezły.
Może i dobra marka,bo córka babci zachwalała,ale np krem do twarzy na dzień średnio mi odpowiada. Ceny kremów do stóp kształtują się w granicach 8-10 CHF za 100 ml,kremy do twarzy do 22 CHF więc nie wiem czy rzeczywiście są aż tak drogie.
25% ma też właśnie jeden krem z Balea - nawet jest na zdjęciu zużytych kosmetyków:)
Nazywa się Schrundensalbe.
Dzięki!!
Nie widziałam, jutro poszukam.
W ogóle Tobie w w DM tez czas tak szybko ucieka?
Jak utonę między pólkami, to nie zdążam na popołudniową kawę u Opciów.
Dokładnie tak jest - jak tam wchodzę (zwłaszcza po długiej nieobecności) to godzina to mało.
Tak wygląda ten krem http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_fusspflege/balea_produkte_fusspflege_spezialpflege/8164/balea-schrundensalbe.html