zosia_samosiamusze Ci "powiedziec ",ze dziala. Znam siostrzenice , " przed i po" (hahahaha) .Efekt jest b.widoczny .Zartowalam nawet , ze sobie dokleila ......zaprzecza.Tylko serum,stosuje to juz 1,5 miesiaca.Nikt nie moze nie wytlumaczyc jaka roznica jest miedzy bialym i czarnym opakowaniem ???? chyba ,ze jedno dla Rossmana robione a drugie dla Sephory ?????.Jak wroce do Polski to kupie i zdam .........relacje ..........pozniej ,za jakis czas.
Kupiłam to serum,stosuję od dwóch tygodni i już są efekty.Rzęsy mnimalnie urosły,a na pewno się wzmocniły i nie wypadają,a jak jeszcze tuszem maznę,to naprawdę ładnie wyglądają.
Muszę się też podzielić moim nowym odkryciem.Jako ,że uzywam kosmetyków do pielęgnacji z Pharmaceris(dla problemowej cery idealne), to pokusiłam się, aby kupić z tej firmy szampon i odżywkę regenerującą do włosów.Mam wlosy gęste,no i ,każdy pojedynczy włos jest gruby i dość sztywny,przez to mam włosy suche.A ten zestaw,zwłaszcza odżywka -rewelka.Próbowałam już wielu odżywek profesjonalnych i nieprofesjonalnych,ale ta bije wszystkie na głowę.Włosy ją chłoną,nie zostaje jak inne na wierzchu.Efekt jest długotrwały,lepszy niż sauna na włosy u fryzjera.Nie jest tania,ale na pewno warta swojej ceny,tak,ze będę sobie od czasu do czasu dziurawić kieszeń.Zamówiłam dla syna od nich też szampon normalizujący,do włosów przetłuszczających się i z łupieżem.Efekt natychmiastowy,no i pięknie układające się włosy.Syn ma kręcone,to miał z nimi wcześniej trochę kłopotu,teraz jest zadowolony:)