Koleżanki nie wiem jak uwas w Rossmanie ale u mnie dzis w promocji zakupiłam 2 mascary max factor 2000 cal za 4,40 super cena :)
Koleżanki nie wiem jak uwas w Rossmanie ale u mnie dzis w promocji zakupiłam 2 mascary max factor 2000 cal za 4,40 super cena :)
Wow ! polecę i sprawdzę ... waśnie potrzebuję nowej mascary....dzięki !
http://www.idaliablog.com/2013/12/jest-moc-rzesy-po-3-tygodniach-kuracji.html
Kto juz to "probowal"??? .Znalazlam link do "bialego "opakowania " ,wiem (chyba) ,ze jest jeszcze w czarnym opakowaniu ,ma byc jeszcze lepsze ( ????).Stosuje to siostrzenca i.....rewelacja ,ale ja jak ....."zyd " jak nie "dotknie " to nie uwierzy .:):) .
Kurcze,Zosiu to działa???
musze Ci "powiedziec ",ze dziala. Znam siostrzenice , " przed i po" (hahahaha) .Efekt jest b.widoczny .Zartowalam nawet , ze sobie dokleila ......zaprzecza.Tylko serum,stosuje to juz 1,5 miesiaca.Nikt nie moze nie wytlumaczyc jaka roznica jest miedzy bialym i czarnym opakowaniem ???? chyba ,ze jedno dla Rossmana robione a drugie dla Sephory ?????.Jak wroce do Polski to kupie i zdam .........relacje ..........pozniej ,za jakis czas.
Też przychodzi mi ochota sobie to sprawić,bo rzęsami jak firanki natura mnie nie obdarzyła:)
Ja smaruję rzęsy na przemian: jednego dnia rano i wieczorem olejem rycynowym ( maleńka kropla na palec) a następnego dnia rano odżywką a wieczorem kremem Activ Lash firmy L'biotica. Zobaczymy efekty, na razie nie wypadają tak jak kiedyś...
Ja od lutego stosuję inne serum Charmlash zakupiłam w salonie kosmetycznym wiem że drogo ale jak ma starczyc na pól roku to juz nie drogo polecam efekty są :)