Kosmetyczni ulubieńcy

29 kwietnia 2014 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
Gorąco polecam z Aldika krem do rąk za 2,99 euro o nazwie 5% UREA Hand-creme. Jest do suchej skóry, ja takiej nie mam, lecz ręce szybko się wysuszają, a to najlepszy krem jaki dotąd miałam.
02 maja 2014 21:51
Koleżanki nie wiem jak uwas w Rossmanie ale u mnie dzis w promocji zakupiłam 2 mascary max factor 2000 cal za 4,40 super cena :)
03 maja 2014 07:19
takaja

Koleżanki nie wiem jak uwas w Rossmanie ale u mnie dzis w promocji zakupiłam 2 mascary max factor 2000 cal za 4,40 super cena :)

Wow !  polecę i sprawdzę ...  waśnie potrzebuję nowej mascary....dzięki !
03 maja 2014 10:16
Damessa

Wow !  polecę i sprawdzę ...  waśnie potrzebuję nowej mascary....dzięki !

Te promocje są na specjalnym stoisku promujące rózne firmy kosmetyczne :)
03 maja 2014 10:55
Skoro o kremach mowa, to przywiozłam z Niemiec super-cudo do rąk. Kupiłam w Rossmanie, w Pl nie widziałam... Firmy FLORENA, mała tubka 50 ml, Hand-Konzentrat mit Sheabutter & BIO-Arganöl. Przy suchej, spękanej, spierzchniętej skórze wystarczyła trzydniowa kuracja 2*dziennie. Zdaje się że kosztowało mnie to ze 3,50 €, ale warto.
05 maja 2014 19:22
takaja

i znow tyle radosci ze "spiralki" ha ha.Chyba znow otworze "klocki"( jesli jeszcze ktos pamieta),bo z nudów zaczynam czytac jakie to cuda za grosze mozna kupic aby stac sie boginia hihi
15 maja 2014 13:48
http://www.idaliablog.com/2013/12/jest-moc-rzesy-po-3-tygodniach-kuracji.html
Kto juz to "probowal"??? .Znalazlam link do "bialego "opakowania " ,wiem (chyba) ,ze jest jeszcze w czarnym opakowaniu ,ma byc jeszcze lepsze ( ????).Stosuje to siostrzenca i.....rewelacja ,ale ja jak ....."zyd " jak nie "dotknie " to nie uwierzy .:):) .
15 maja 2014 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
Uzywam do rzęs pomadki ochronnej do ust rumiankowej Alterry za 5zł z Rossmanna i efekt podobny.
Działa tak dobrze, bo ma na pierwszym miejscu w składzie olejek rycynowy, który stymuluje wzrost rzęs.
15 maja 2014 14:52
zosia_samosia

http://www.idaliablog.com/2013/12/jest-moc-rzesy-po-3-tygodniach-kuracji.html
Kto juz to "probowal"??? .Znalazlam link do "bialego "opakowania " ,wiem (chyba) ,ze jest jeszcze w czarnym opakowaniu ,ma byc jeszcze lepsze ( ????).Stosuje to siostrzenca i.....rewelacja ,ale ja jak ....."zyd " jak nie "dotknie " to nie uwierzy .:):) .

Kurcze,Zosiu to działa???
15 maja 2014 15:05
tina 100%

Kurcze,Zosiu to działa???

musze Ci "powiedziec ",ze dziala. Znam siostrzenice , " przed i po" (hahahaha) .Efekt jest b.widoczny .Zartowalam nawet , ze sobie dokleila ......zaprzecza.Tylko serum,stosuje to juz 1,5 miesiaca.Nikt nie moze nie wytlumaczyc jaka roznica jest miedzy bialym i czarnym opakowaniem ???? chyba ,ze jedno dla Rossmana robione a drugie dla Sephory ?????.Jak wroce do Polski to kupie i zdam .........relacje ..........pozniej ,za jakis czas.
15 maja 2014 15:32
zosia_samosia

musze Ci "powiedziec ",ze dziala. Znam siostrzenice , " przed i po" (hahahaha) .Efekt jest b.widoczny .Zartowalam nawet , ze sobie dokleila ......zaprzecza.Tylko serum,stosuje to juz 1,5 miesiaca.Nikt nie moze nie wytlumaczyc jaka roznica jest miedzy bialym i czarnym opakowaniem ???? chyba ,ze jedno dla Rossmana robione a drugie dla Sephory ?????.Jak wroce do Polski to kupie i zdam .........relacje ..........pozniej ,za jakis czas.

Też przychodzi mi ochota sobie to sprawić,bo rzęsami jak firanki natura mnie nie obdarzyła:)
15 maja 2014 17:18
tina 100%

Też przychodzi mi ochota sobie to sprawić,bo rzęsami jak firanki natura mnie nie obdarzyła:)

Ja smaruję rzęsy na przemian: jednego dnia rano i wieczorem olejem rycynowym ( maleńka kropla na palec) a następnego dnia rano odżywką a wieczorem kremem Activ Lash firmy L'biotica. Zobaczymy efekty, na razie nie wypadają tak jak kiedyś...
15 maja 2014 18:10
Lili

Ja smaruję rzęsy na przemian: jednego dnia rano i wieczorem olejem rycynowym ( maleńka kropla na palec) a następnego dnia rano odżywką a wieczorem kremem Activ Lash firmy L'biotica. Zobaczymy efekty, na razie nie wypadają tak jak kiedyś...

Już sprawdziłam tę odżywkę,do której linka zosia-samosia podała.Zawiera bimatoprost,będą rzęsy rosły po tym,ale czy to bedzie całkiem obojętne dla oka to nie wiem.Wrażliwsze osoby mogą nie móc tej odżywki uzywać,ale sobie zamówiłam,a niech tam:)
Active Lash zawiera składniki odżywcze,rzęsy po tym nie urosną tak spektakularnie,jak po tej pierwszej odżywce,ale na pewno będą zdrowsze ,no i nie zaszkodzi oku.
Ja do tej pory to tylko czasem olejku rycynowego używałam,o ile nie zapomniałam:)
15 maja 2014 18:42
Ja od lutego stosuję inne serum Charmlash zakupiłam w salonie kosmetycznym wiem że drogo ale jak ma starczyc na pól roku to juz nie drogo polecam efekty są :)
15 maja 2014 18:43
takaja

Ja od lutego stosuję inne serum Charmlash zakupiłam w salonie kosmetycznym wiem że drogo ale jak ma starczyc na pól roku to juz nie drogo polecam efekty są :)

A czy od tego serum rzęsy stają się też grubsze,czy tylko dłuższe i przestają wypadać?