Staram się zmieniać kosmetyki, jednak do niektórych się tak przywiązałam, ze wciąż je używam. Nieprzerwanie używam serum z Eveline na cellulit, masło kakaowe z Perfekty, krem do stóp z avonu
bilety autokarowe do anglii
Staram się zmieniać kosmetyki, jednak do niektórych się tak przywiązałam, ze wciąż je używam. Nieprzerwanie używam serum z Eveline na cellulit, masło kakaowe z Perfekty, krem do stóp z avonu
bilety autokarowe do anglii
Tu gdzie jestem tylko Rossman i Douglas.Ale to żadna nowość.Nawet w Jeleniej mamy Vice i Dayli. Co to jest ta DM?:)
Moi kosmetyczni ulubieńcy to ZIAJA i NEUTROGENA,żel pod prysznic LITAMIN cytrynowy,perfumy OTTO KERN,które wreszcie dorwałam w Rossmanie po długich poszukiwaniach.Farba do włosów ACCENT,LOREAL albo w PL JOANNA,wszystko wkolorze ciemnej wiśni.I mydło o zapachu GRUSZKI,najzwyklejsze z "Biedronki":)
Też mam tutaj włosy jakby piorun w rabarbar strzelił. Nie mogę z nimi do ładu dojść, woda !!!
Rewelacyjne są na bardzo suchą sórę kremy i balsamy z Garniera w czerwonym opakowaniu z syropem z klonu.
Krem do rąk z tej serii przebija wszystkie.
Ta seria to moja miłość od czasów pracy w hurtowni kosmetycznej.
Balsamy własnie wyczaiłam tu w De,/ w Edece, Millerze, Globusie/ 400 ml ok 3 E, taniej jak w PL, kremy też są, ale do rąk nie spotkałam.
Ten do rąk ma dodatkowo skladniki regenerujące i gojące, był hitem na hurtowni, cena ok. 7 zł w Pl.
Rączki po nim jak pupcia niemowlaczka.
Dzieki, no cena porownywalna...
Uzywam do rzęs pomadki ochronnej do ust rumiankowej Alterry za 5zł z Rossmanna i efekt podobny.
Działa tak dobrze, bo ma na pierwszym miejscu w składzie olejek rycynowy, który stymuluje wzrost rzęs.
http://www.kaufda.de/Prospekt/Ottersweier/Aldi-Sued/428357339#page=22
polecam Q10 Anti Aging Nachtcreme und Tagescreme -2,49euro - Aldi ...........uwierzcie ....(:) ).
Nareszcie Cię złapałam,bo chciałam zapytać,czy po tym toniku przeciw wypadaniu włosów też rosną Ci jak szalone? I czy u Ciebie jest tak samo mnóstwo nowych włosów? Ja mam dosłownie szczoteczkę z nowych pod starymi :)
Jest jak "mowisz" .Dobry zakup zrobilysmy :) :).
Nareszcie Cię złapałam,bo chciałam zapytać,czy po tym toniku przeciw wypadaniu włosów też rosną Ci jak szalone? I czy u Ciebie jest tak samo mnóstwo nowych włosów? Ja mam dosłownie szczoteczkę z nowych pod starymi :)