Kosmetyczni ulubieńcy

02 czerwca 2014 14:31
alinka

Staram się zmieniać kosmetyki, jednak do niektórych się tak przywiązałam, ze wciąż je używam. Nieprzerwanie używam serum z Eveline na cellulit, masło kakaowe z Perfekty, krem do stóp z avonu

bilety autokarowe do anglii

Wszystkie z Eveline są zarąbiaszcze te balsamy.
02 czerwca 2014 14:32
Junona_S

Tu gdzie jestem tylko Rossman i Douglas.Ale to żadna nowość.Nawet w Jeleniej mamy Vice i Dayli. Co to jest ta DM?:)

02 czerwca 2014 14:36
kasia63

Moi kosmetyczni ulubieńcy to ZIAJA i NEUTROGENA,żel pod prysznic LITAMIN cytrynowy,perfumy OTTO KERN,które wreszcie dorwałam w Rossmanie po długich poszukiwaniach.Farba do włosów ACCENT,LOREAL albo w PL JOANNA,wszystko wkolorze ciemnej wiśni.I mydło o zapachu GRUSZKI,najzwyklejsze z "Biedronki":)

Moja mamuśka też zawsze na wiśnie się farbowała,albo na miedź :)
02 czerwca 2014 14:49
Mycha

Też mam tutaj włosy jakby piorun w rabarbar strzelił. Nie mogę z nimi do ładu dojść, woda !!!

A mi się właśnie włosy przetłuszczają tu :(
02 czerwca 2014 14:52
scarlet

Rewelacyjne są na bardzo suchą sórę kremy i balsamy z Garniera w czerwonym opakowaniu z syropem z klonu.
Krem do rąk z tej serii przebija wszystkie.
Ta seria to moja miłość od czasów pracy w hurtowni kosmetycznej.

Balsamy własnie wyczaiłam tu w De,/ w Edece, Millerze, Globusie/ 400 ml ok 3 E, taniej jak w PL, kremy też są, ale do rąk nie spotkałam.
Ten do rąk ma dodatkowo skladniki regenerujące i gojące, był hitem na hurtowni, cena ok. 7 zł w Pl.
Rączki po nim jak pupcia niemowlaczka.

Moja mamunia mówiła że ten czerwony z Garniera to jest najlepszy na świecie.A ja bardzo lubie te Rossmanowskie-taniutkie i dobrze nawilżają.Ale rąk nie mam wymagajacych :)
02 czerwca 2014 15:04
nomka

Dzieki, no cena porownywalna...

Looknij sobie na xparfum-wcześneij juz pisałąm o tym.Ja tam swojemu zamawiałam i zadowolona byłam.
02 czerwca 2014 15:12
wichurra

Uzywam do rzęs pomadki ochronnej do ust rumiankowej Alterry za 5zł z Rossmanna i efekt podobny.
Działa tak dobrze, bo ma na pierwszym miejscu w składzie olejek rycynowy, który stymuluje wzrost rzęs.

Ja wczoraj kremik z Altery zakupiłam do wszystkich typów skóry witaminowy.Zapach rewelacja! choć cziut wolno się wchłania,ale dłuuuugo pachniał :)
03 czerwca 2014 20:01
Czytałyście o tym?
Hiszpańska organizacja konsumencka przeprowadziła test kremów przeciw zmarszczkom. Okazuje się, że najskuteczniejszy specyfik oferuje Lidl za 2,99 euro.
Tu jest link http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Najlepszy-krem-na-zmarszczki-kupisz-w-dyskoncie,wid,16652662,wiadomosc.html?ticaid=112d7b&_ticrsn=3
03 czerwca 2014 21:22
Bo trzeba czytać składy, a nie tylko wierzyć reklamom:)
03 czerwca 2014 21:23
http://www.kaufda.de/Prospekt/Ottersweier/Aldi-Sued/428357339#page=22
polecam Q10 Anti Aging Nachtcreme und Tagescreme -2,49euro - Aldi ...........uwierzcie ....(:) ).
03 czerwca 2014 21:25
zosia_samosia

http://www.kaufda.de/Prospekt/Ottersweier/Aldi-Sued/428357339#page=22
polecam Q10 Anti Aging Nachtcreme und Tagescreme -2,49euro - Aldi ...........uwierzcie ....(:) ).

Nareszcie Cię złapałam,bo chciałam zapytać,czy po tym toniku przeciw wypadaniu włosów też rosną Ci jak szalone? I czy u Ciebie jest tak samo mnóstwo nowych włosów? Ja mam dosłownie szczoteczkę z nowych pod starymi :)
03 czerwca 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nareszcie Cię złapałam,bo chciałam zapytać,czy po tym toniku przeciw wypadaniu włosów też rosną Ci jak szalone? I czy u Ciebie jest tak samo mnóstwo nowych włosów? Ja mam dosłownie szczoteczkę z nowych pod starymi :)

Jest jak "mowisz" .Dobry zakup zrobilysmy :) :).
03 czerwca 2014 21:30
zosia_samosia

Jest jak "mowisz" .Dobry zakup zrobilysmy :) :).

Dla mnie rewelacja,chyba zakupię jeszcze jedną flaszeczkę :)  szkoda tylko,że tak się puszą te włosy, trzeba balsamikiem się ratować :)
03 czerwca 2014 21:32
ivanilia40

Jeszcze dwa tygodnie i lecę do Aldika.
Wprawdzie na stan włosów nie narzekam ,
ale nie zaszkodzi mieć jeszcze lepsze.
Daj nazwę tego toniku, jaki kolor butelki?

O wynikach poinformuję w sierpniu.
03 czerwca 2014 21:32
Co to za tonik macie? Proszę linka.