Przepraszam bardzo ale uśmiałam się serdecznie jak przeczytałam, że "No i przez ostatni rok kąpałam się 2 razy."
Przepraszam bardzo ale uśmiałam się serdecznie jak przeczytałam, że "No i przez ostatni rok kąpałam się 2 razy."
Kiedyś bardzo lubiłam się kąpać, ale odkąd wyprowadziłam się na swoje, czyli już ponad rok, wygodniej mi pod prysznicem. U rodziców musiałabym schodzić piętro niżej do prysznica, w tej prysznicowej łazience nie miałam swoich ręczników, kosmetyków, to i nie korzystałam. Teraz mam w jednej łazience to i to, ale prysznic szybciej się załatwi, a i na oszczędności patrzę:)
Sorry, mnie się to skojarzyło calkiem pokrętnie. Na codzień biorę oczywiście prysznic bo szybko.
Ale kocham wylegiwanie się w wannie, tylko i wylącznie we wlasnej łazience. :kapiel:
Raz, dwa razy w tygodniu woda z pachnidłami, rozstawiam małe świeczki zapachowe, gaszę światło, wyłaczam telefon i swiat przestaje mnie interesować.
Takiego mam fisia :-)
Preparat (plyn ,zel) do usuwania skorek ,co kupic w De .?
Warte, warte...
Nie podrażnia w ogóle, nawet przy odsłoniętych lekko szyjkach.
Zawsze sobie podrażniałam myjąc zwykłą szczoteczką, bo przyciskałam niemiłosiernie, ale przy tej szczoteczce to niemożliwe.
No i podziwiam teraz z tygodnia na tydzień, jak moje zęby stają się coraz to bielsze, bo naturalny ich kolor to kość słoniowa, niestety.