...ale że jak? wybiela zeby ta szczoteczka? tak sama z siebie?
Dokładnie.
Przed zakupem obejrzałam ze 100 razy filmiki na YouTube i tez mi się w to wierzyć nie chciało, że jak to tak może szczoteczka zęby wybielać.
Teraz potwierdzam, bo nawet kiedyś przymierzałam się do wybielenia u stomatologa, ale mi odradził mówiąc, że kolor kości słoniowej swiadczy o tym, że zęby są zdrowe i mocne, więc po co to psuć.
Naprawdę po dwóch miesiącach są o dwa odcienie jaśniejsze. Teraz kupię końcówkę typowo do wybielania, która usuwa jeszcze większą ilość płytki nazębnej, więc zobaczymy.
Dokładnie.
Przed zakupem obejrzałam ze 100 razy filmiki na YouTube i tez mi się w to wierzyć nie chciało, że jak to tak może szczoteczka zęby wybielać.
Teraz potwierdzam, bo nawet kiedyś przymierzałam się do wybielenia u stomatologa, ale mi odradził mówiąc, że kolor kości słoniowej swiadczy o tym, że zęby są zdrowe i mocne, więc po co to psuć.
Naprawdę po dwóch miesiącach są o dwa odcienie jaśniejsze. Teraz kupię końcówkę typowo do wybielania, która usuwa jeszcze większą ilość płytki nazębnej, więc zobaczymy.
Też jej używałam. W ogóle wzrost rzęs powodują odżywki które mają w składzie bimatoprost, teraz używam revitalising serum Inveo z tym składnikiem- działa tak samo. Natura mnie w długaśne rzęsy nie wyposażyła, teraz mam się czym pochwalić:).
Binorku, jaką masz tę szczoteczkę? Podeślij linka :).
Zastanawiałm się kiedyś, co się dzieje z rzęsami po odstawieniu takiej odżywki .....
Takie coś mam, czyli w sumie szczoteczki dla dwóch osób w jednym.
http://www.mediamarkt.pl/zestaw-szczoteczek-philips-sonicare-flexcare-hx6932-34-z-dezynfekatorem-uv-2-szt-,id-980153
Mam takie pytanie. Czy macie jakiś kosmetyk, który nabłyszcza włosy, ale ich nie tłuści? Cholewcia, mam straszne siano na głowie, włosy mi się puszą i kruszą, są matowe, bez połysku i dosłownie łamią sie w połowie, znajduję je wszędzie, bo wszędzie je rozsiewam.
Stosuję odzywki L'Oreala, ale włosy niewiele lepiej. Marzą mi sie połyskliwe, jakby nawoskowane włosy. Taki trochę hollywoodzki look .
Jakaś odżywka, maska? Nie wiem.
Tez mam kwas Iwostinu, nie pamiętam nazwy, ale jeszcze trochę poczekam ze stosowaniem. Zastanawiam się, czy zacząć od kwasu, a później wprowadzić retinol, czy odwrotnie. A może to bez znaczenia.
Lawenda, takie cuda to oleje robią:)). Pisałam kiedyś na forum.
Słonko, dzięki, ja nie wsio czytam, czasem muszę popracowac albo wypocząć. :)))))
Wrzuć mi jaki konkretny produkt. Będę zobowiązana. :)
Żeby kłaki mi błyszczały. :)
Matko kochana, to ja wiele lat temu zafundowałam sobie takie zelowe nakładki, drogie jak cholera, a potem wciskałam w nie jakis zel wybielający i spałam w tym dziadostwie wiele nocy. No wybieliły sie zęby, ale co z tego jak papieroski palę i na nic me starania . Dołączam sie do prosby Salazar, poproszę zdjątko tej cudownej szczoteczki . A tak a'propo to stomatolog miał racje :)
Nic szczególnego, wracają do poprzedniej długości po około 2 miesiącach, jak jej się w ogóle nie stosuje, ale wystarczy, aby urzymać efekt aplikować odzywkę co trzeci dzień.
Bardzo ładnie wybiela zęby piaskowanie,nie wiem czy znasz ten zabieg.Koszt ok.150 zl ważne żeby stomatolog był dobry.Efekt murowany i na długo.