No chwilka moje miłe panie, szczoteczka Binorka kosztuje ca 160 euro i chcecie mi powiedziec ze mozna taka sama kupic za 10 euro? Znaczy sie tez te seniczna czy jakos tak?
No chwilka moje miłe panie, szczoteczka Binorka kosztuje ca 160 euro i chcecie mi powiedziec ze mozna taka sama kupic za 10 euro? Znaczy sie tez te seniczna czy jakos tak?
Nie wiem, ale patrzę na szczoteczki soniczne w sklepach i nigdy nie widziałam takiej za 10 euro. Najtańsze były chyba za 80 euro, albo coś koło tego.
Doda, moja nie jest taka sama, ale czyści tak samo, takie same ruchy pulsujace i dużo piany , tyle że moja jast pojedyńcza i nie ma zmiany natężenia drgań po 2 min sama sie wyłańcza.... ja jestem zadowolona i to bardzo
Doda, dobrze, że jesteś i nie odchodz, duzo madrych postów napisałaś.
Też soniczną, ale nie taką samą, Doda. To zależy od funkcji i tzw. dodatków.
Zwróć uwagę, że za te 160 euro masz dwie szczoteczki.
Ja kupiłam swój zestaw na Gruponie za 539zł. Przesyłka była gratis.
To miłe Anerik, ale ja się nigdzie nie wybierałam i nie wybieram. Czasami tylko musze sobie troszke odpocząc od forumowych zawieruch, bo to i mnie poniesie i innych także, ale ja z tym forum razem, jak kuchenka z gazem na forever będę.Zbyt lubię Was wszystkich, zeby fochy strzelac . Zreszta fochy nie mieszczą się w moim światopoglądzie :-)
A ta Twoja szczoteczka to tez jest soniczna? Ja sobie kupiłam elektryczną ale zwykłą, no szału nie ma szczerze mówiąc, ale juz sie do niej przyzwyczaiłam.
W Kauflandzie rok temu tego było dużo i promocja.
Wichurka i ty też taka madra dziewczyna.....fajnie że jesteś....:aniolki:
Matko kochana , trudno to ogarnac, jak słowo daje. to ja za zwykła w promocji zapłaciłam prawie 30 czy tez 40 euro, juz nie pamietam.
Teresko, jak będziesz -to zobacz z łaski swojej ile to cudo kosztuje w Mullerze :)))
To cudo w Mullerze kosztuje 9,95.Ty na pewno widziałyście w Rewee za 6 e.bo to coś tanio jest.Polećcie krem do cery naczynkowej,wrażliwej ,bo to co mam to mi nie wystarczy ,a raczej do tej pory kremu do twarzy nie kupowałam w De..Z Polski mam zawsze Ziaję ,albo Iwostin .